>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

Defacto Defacto:
To jest sztuka
Defacto Defacto:
Jednoczesnie rzucil ja, a ulamek sekundy wczesniej sie wywrocil
Defacto Defacto:
Wiem ,ze jeden chcial rzucic butelka, I dokonal czegos wyjatkowego
Defacto Defacto:
Jak to bylo z tymi biletami
Defacto Defacto:
Ja nie mowie, ze to jest ok, nie zabieram glosu bo znam ta historie z opowiadac kibica fantasty
High_Roller High_Roller:
Nie dymiłem inny nie będzie miał i rzuci butelką 🤷‍♂️
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, ja miałem nie weszlem
deepred deepred:
A jak mam bilet a chłop coś fisiuje, no to trochę nie halo.
deepred deepred:
No i OK, chodzi mi o sam fakt, jeżeli nie chcą kibiców przyjezdnych na trybunach to niech nie sprzedają wejściówek. Wiadomo, że i tak by przyjechali pdo stadion, ale wtedy policja czy inne służby mają pełne prawo ich wyjaśnić.
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, dodam tylko że czy to by byli kibice Lecha Rakowa Wisły Napoli czy innych zespołów reakcja była by taka sama w tej sytuacji
deepred deepred:
Ja dokładnie nie znam tej sytuacji, ale jak sprzedają bilety a potem nie wpuszczają to jest buraczane zachowanie. Skoro nie chcą Legii na swoich śmieciach to niech im nie dają wejściówek, wtedy nikt nie miałby do nikogo pretensji. Argument o poddymianiu jak zwykle z dupy, tak jakby 5 minut przed meczem się dowiedzieli, że kibice Legii mają taką a nie inną opinię (czy słusznie czy to nie mnie oceniać).
Defacto Defacto:
Dumny jak cholera, scenariusze do filmow fantasy moglby pisac
Defacto Defacto:
Widze, fantasies kogos ponosza, chlop w swoim zywiole
High_Roller High_Roller:
A później nikogo nie wpuści 😂
High_Roller High_Roller:
Bilety sprzeda defacto
High_Roller High_Roller:
Chłopa od reklamy już mamy - rondel 😂
madman01 madman01:
Tzn trzymal by kartki z rundami
madman01 madman01:
Rondel to by robil za ring men
zibi16 zibi16:
madman01 madman01, Kurde.... sam się wkopałem? :D
madman01 madman01:
zibi16 zibi16, to juz jest argument
High_Roller High_Roller:
Ja bym wziął rondla bo to musi być wielki chłop z rąbadlem w łapie od roznoszenia ulotek 😂
zibi16 zibi16:
High_Roller berserk, Ale ja Defacto wcale nie znam... :D Znaczy się znam go tylko stąd z czatu :D
Defacto Defacto:
Ja bym zrobil test interpunkcjii
madman01 madman01:
Tylko trzeba by poszukać promotora
deepred deepred:
Nigdy w życiu nie kupiłem na żadną galę freak fight, ale to bym obejrzał
K kubaion:
Dobra Żyła odpalaj w tych kwalifikacjach i robisz Kubackiego
deepred deepred:
madman01 madman01, kupiłbym na to PPV
High_Roller High_Roller:
Tylko nie ma przeciwnika dla defacto w wadze lekko przestraszonej ;)
Defacto Defacto:
Czy Ty zauwazyles, ze jestem ostatnia osoba, ktora kieruje sie argumentem sily, nie jestem troglodyta
High_Roller High_Roller:
madman01 madman01, już dawno o tym mówię . Kupa kasy do zrobienia . Na dodatek podziemie mogło by wreszcie coś ustawić na plus
madman01 madman01:
Zrobci forumowa gale freek fightow i sobie wyjasnicie pewne kwestie
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, jedno konto na telefonie drugie na kompie . Odpalił teraz żeby nas zmylić 😂
High_Roller High_Roller:
zibi16 zibi16, jesteś podobny do defacto chociaż uważam Cię za lepszego typera z większą wiedzą
Siurkacz Siurkacz:
Niech działa i tyle xD
Defacto Defacto:
Siurkacz Siurkacz, ale do momentu gdy zaczal mi wmqwiac, ze on przeforsuje Policje albo mur 10m I dostanie sie na sektor Legii, wtedy przestalem
Siurkacz Siurkacz:
Gdyby nie oni nikt by nie pisal
deepred deepred:
Dajcie se spokój, ile można się kłócić o piłkarzyków
Siurkacz Siurkacz:
Tu cały czas się obrażają wszyscy więc trzeba to zaakceptować xD
Defacto Defacto:
Siurkacz Siurkacz, ja go traktowalem powaznie, mimo ze tu go obrazano wielokrotnie, za tlumem nie ide
deepred deepred:
High_Roller berserk, byku defacto to nie może być massimo, obydwaj są online w podobnym czasie na forum
'Corek 'Corek:
madman01 madman01, dokładnie tak, już to zagrałem +1.5 i BVB lub remis
Siurkacz Siurkacz:
Wielkich kiboli Legii xD
Siurkacz Siurkacz:
Niech się boi europa
Defacto Defacto:
Siurkacz Siurkacz:
Ale wy macie problemy xD
zibi16 zibi16:
zilzil zilzil, Może to i dobrze, przynajmniej nie jestem podobny do nikogo :D
zilzil zilzil:
zibi16 zibi16, nie istniejesz w takim razie. Tylko magazyn, gastro albo ulotki się liczą
zibi16 zibi16:
High_Roller berserk, Ja też nigdy na magazynie nie pracowałem to do kogo jestem podobny? :D
Defacto Defacto:
Widzis co pisze, to ze zaoferowalem swoja pomoc w zalatwieniu biletu na AV, typ dopisuje sobie, ze nagle zalatwiam bilety na wszystko, ciezki przypadek
High_Roller High_Roller:
Jakie byś nie chciał i na co byś nie chciał
Defacto Defacto:
M mcz, nie wiem kto to ten massimo, poprostu lepiej sie czuje jak sobie dopisze jakies wizje, I buduje na tym swoja narracje
High_Roller High_Roller:
M mcz, Ale nie co drugi handluje i ogarnia bilety np 😂
M mcz:
tylko, że na tym forum to co drugi jest z UK
High_Roller High_Roller:
Może to bracia bliźniacy to zwracam honor ;)
High_Roller High_Roller:
M mcz, nie tylko ja to zauważyłem . Bardzo podobne historie . Tamten kibic Leicester. Ale był na meczu villi . Ten kibic villi ale był na meczu Leicester z Legią ;) i wiele innych zbliżonych podobieństw . Konto założone nie tak dawno . Wszystko wiedzący o angielskiej piłce . Obaj nigdy na magazynie nie pracowali itp itd ;)
Defacto Defacto:
@rondani, ja nie wdaje sie w dyskusje, ale odwoluje sie do tego napisal I obiecal, ze przedostanie sie na sektor Legii z biletem AV , chcialem to wyjasnic, a wyszlo ze mam woggle watpliwosci czy on na tym meczu byl, bo jest wiele niescislosci
M mcz:
a ja nie wiem czemu on ubzdurał, że massimo to ty
Defacto Defacto:
Nie wiem woggle kto massimo
M mcz:
jezuu berserk xd massimo to by cie 20 razy zdążył zbluzgać, a Defacto do ciebie nigdy zadnej obelgi nie napisal
Defacto Defacto:
minut temuNowy Ale ty jesteś pajac to aż niesamowite . Idealnie pasujesz do tych angielskich lamusów kreujesz się na jakiegoś wszechwiedzącego na każdy temat a nie masz pojęcia o niczym panie massimo . Idź kiedyś na jakiś mecz jak będziesz miał wolny czas od tych nocek na magazynie polewa z Ciebie jest niesamowita przecież ty tyle razy odpowiedziałeś na różne pytania tak że Ty chyba nigdy w życiu w UK nie byłeś chyba że u jakiejś ciotki z Londynu
Do góry Bottom