>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
Dla nich pewnie najgorsze były okrzyki wsparcia dla Legii pod stadionem :)
High_Roller High_Roller:
Tak było 😂 Twitter czy insta ?
M mcz:
mamy relacje swiadkow! wstydzil bys sie berserk
M mcz:
H hagi84:
tym akcentem powinien byc koniec rozmowy
H hagi84:
polscy kibice siedzacy w uk :D
Defacto Defacto:
Wielu fanon Legii z szalikami byli na sektorze gosci, to zadna sztuka
slomiany400 slomiany400:
od wczoraj dwóch skrzatów się przepycha o chodzenie na mecze xD
deepred deepred:
Nakrzyczeli się już?
C cichybob:
M Mendieta1992, masz rację
Defacto Defacto:
Z biletem zakupionym na Ville
Defacto Defacto:
A ty sobie przeczytaj z kilku tyg bo wtedy ta dyskusja sie rozpoczela, chciales sie przedostac na sektor Legii
High_Roller High_Roller:
Defacto Defacto, to jak jest to sobie przeczytaj całą sprzed kilku dni jak ci tłumaczyłem co i jak
H hagi84:
skriny porob, dzieciom pokazesz
Defacto Defacto:
Kazdy to widzial historia czatu jest
High_Roller High_Roller:
Dlatego też zrobiłem claima na villa ticket że mnie nie wpuścili na sektor Legii z biletem na Ville 😂👏
Defacto Defacto:
O tym byla cala dyskusja, ze Ci tlumaczylem ze Ci sie to nie uda
High_Roller High_Roller:
Dobrze że opanowałeś czytanie ze zrozumieniem 👍
Defacto Defacto:
Tak I z biletem na Ville chciales which sie na sektor Legii
Defacto Defacto:
I przebyli taka daleka droge, czy to nie jest piekne?
High_Roller High_Roller:
Defacto Defacto, a wiesz jaka jest różnica pomiędzy nimi a Tobą ? Oni tam byli massimo 😂
Defacto Defacto:
I zabierac miejsca, przestrzen tym kobieta I fanom Legii ktorzy przylecieli na mecz
Defacto Defacto:
A jednoczesnie chce sie wbic na sektor Legii z biletem zakupionym na stronie AV
Defacto Defacto:
Ja szanuje jego przywiazanie do klubu, martwi sie o kibicow Legii, ktorzy przybyli z Polski na mecz do Birmingham, o kobiety ktore tez byly wsrod fanon z Polski
High_Roller High_Roller:
M Mendieta1992, nie widze dzisiaj nic godnego do grania , ale mogę Ci powiedzieć w co będę za chwile grał :D
M Mendieta1992:
High_Roller berserk, Zmień płyte, naprawdę , kurna , co grasz dzis>? ileż można wałkować to
High_Roller High_Roller:
śmieszne jest tylko to że we wrzesniu kibice Villi robili 30 minutowe filmy na youtuba o kibicach Legii i atmosferze w Warszawie jak to nie jest zajebiscie :D az strach ze uefa pozwoliła im sie stawic w warszawie w duzo wiekszej liczbie niz regulaminowa liczba skoro kibice Legii sa tacy źli i w ogóle :D
High_Roller High_Roller:
teraz czekamy tylko na poważne i duze kary od uefa , nie zdziwie sie jak pójdzie jakies wykluczenie bo taki juz idzie przekaz od angolii i holendrów , UEFA rozegrała to po profesorsku prowokując Ville do redukcji puli , teraz UEFA walnie karą a wszystko zwali na Ville i policje :D
High_Roller High_Roller:
na biednych policjantów tez bez powodu się nikt nie uwział :) mi to szkoda było tych pan policjantek wyposazonych w tarcze i pałki że za pewnie 10Ł na godzinę muszą isć i się uzerac na takim zimnie , sami mówili że woleli by zeby wszyscy byli na stadionie
M mcz:
Nikt sie na biednych kibicow legii bez powodu nie uwzial
High_Roller High_Roller:
dokładnie , ojcowie biora synów żeby ich nauczyc jak rzucac butelka a dziewczyny jada się napieprzać z nudów bo nie maja co robić :) na 2000 osób ktore tam wczoraj były to może z 200 sie tłukło :D faktycznie wszyscy jechali z jednym nastawieniem bo nie zalezy im na niczym tylko zeby komus wpieprzyc za nic :)
M mcz:
Ale nie od dzisiaj wiadomo ze kibice polskich druzyn nie jada zeby je wspierac tylko wszczynac burdy
High_Roller High_Roller:
K kubaion, popek jest tam zeby sprzedac wiecej ppv
K kubaion:
Ale jak Popek zawalczy to wiadomo ze minuta walki i tyle, przeciez ta jego ręka nie wytrzyma
K kubaion:
Podobno tak, chociaz mnie ciekawi i tak jedynie walka Don Diego
versa versa:
zibi16 zibi16, ale daliśmy się nabrać z tą Argentyna 😂
High_Roller High_Roller:
K kubaion, dzisiaj się bedzie bił inwalida popek ?
K kubaion:
High_Roller berserk z tego co pamiętam to tak, pamietam jak byly te zestawienia po wylosowaniu turnieju + jakies glowne walki
High_Roller High_Roller:
Defacto Defacto, zmień ten avatar bo wstyd jak nie wiem ....
Defacto Defacto:
Niektorzy juz przed meczem mieli 30 kopii biletu
Defacto Defacto:
@rondani, tak to dziala
High_Roller High_Roller:
K kubaion, a ktoś kiedys miał w ogóle Gromde ?
K kubaion:
Ostatnio bez betow na Babilon, teraz bez Gromdy. Oj już kuleją te gale pod względem wspolpracy z bukmacherem
R roykeane2.0:
Wczoraj wieczorem rozmawiałem z przedstawicielami UEFA, porozmawiamy jeszcze dzisiaj. Pilnie analizują sytuację. Myślę, że to, co działo się w czwartek, jest naprawdę dobrym powodem, aby wyrzucić ich z europejskich pucharów - stwierdził Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/wyrzuc...szefa-brytyjskiej-policji-ds-futbolu/227156-n
High_Roller High_Roller:
M Mendieta1992, ja to tam uj ale jednak szkoda np ojca z dzieckiem który przyleciał na mecz stracił kase pewnie dzien w robocie i musiał wracać a ktoś za te bilety kase przytulił :)
R roykeane2.0:
Niestety Legia stała się dobrze znana w Europie z przerażającego zachowania kibiców. Z policyjnego punktu widzenia są oni niezwykle trudni do opanowania - powiedział Anglik w rozmowie z "The Times".
R roykeane2.0:
Na temat wydarzeń z ostatnich kilkudziesięciu godzin wypowiedział się szef brytyjskiej policji ds. futbolu, Mark Roberts. Jego zdaniem wobec Legii i jej sympatyków należy podjąć drastyczne środki
High_Roller High_Roller:
M Mendieta1992, nie przezywam , napisałem jak było bo co innego bedziecie czytam w super poinformowanych mediach , niech to leci w swiat skoro zła opinia o kibicach Legii może to o villi niech tez leci :)
M Mendieta1992:
High_Roller berserk, Nie mam nic do ciebie , ale ile będzie przeżywał ten mecz?:D:D 2 tyg?
High_Roller High_Roller:
jak jedziesz na wyjazd to bilety zazwyczaj dostaje się na miejscu . nie było opcji zeskanowac biletu po rozpoczeciu meczu bo wszystkie kołowrotki zostały pozamykane :) nie wiem co się stało z angolami bo dalej tam czekali ale ja pojechałem do domu i raczej nigdy nie pojawię się na tym ksenofobicznym klubiku . Byłem miesiac temu na Mostarze i nie było problemu z wejsciem
jozzy22 jozzy22:
Takiej dominacji Mali to się nie spodziewałem
High_Roller High_Roller:
poszedłem z drugiej strony stadionu a tam kolejna grupa angoli czeka i całuje klamki :D klub mem :D aston villa karrabach :D
High_Roller High_Roller:
póxniej pies sie pyta kto ma bilety , mowie ze ja mam bilet , wział mnie pod stadion zaprowadził , stali tam tez angole w szalikach villi zeby wejsc i nikogo nie wpuscili a była moze 20 minuta meczu :D wyobraz sobie ze idziesz na mecz swojej ekipy gdzie masz member byles na ilus tam meczach i chłop ci mówi ze nie wejdziesz bo nie :D
High_Roller High_Roller:
mówią że kibice zatakowali policje i dlatego nie dali w ogóle biletów , było dokładnie na odwrót :D zreszta czego sie spodziewali ? ze pan policjan stuknie pałką w płot i poplak jak angol odwórci sie i pójdzie do domu ? od miesiaca pracowali i prowokowali to co sie stało wczoraj , nie ze ja to pochwalam ale jak ktos był kiedys na wyjezdzie jakims to wie jak to działa
High_Roller High_Roller:
jak czytam komentarze angoli którzy pieprzą cos o alkmaar a w zyciu tam nie byli to mnie smiech ogarnia , gdyby angola wywalili z jakiegos pubu w Holandii czy nie wpuscili do miasta byłby płacz na cały swiat i leżenie przed kazdym meczem
High_Roller High_Roller:
deepred deepred, aston villa pokazała wczoraj organizacyjnie i całym podejściem do sprawy ze jest kazachstanem europy :)
jozzy22 jozzy22:
No to się młodziki z Argentyny nie popisują
zibi16 zibi16:
No i 2:0
zibi16 zibi16:
Ale narazie to Mali jest bliższe na 2:0 niż na 1:1
Do góry Bottom