jack13
Użytkownik
41 (99) Liga Mistrzów: LASK LINZ - BASEL 13.08.2019. godz 20:30
Typ: over 3 azjan bramki / Kurs: 1.90 / Buk: LVBET / Stawka: 90j
Przyznam szczerze że ja nawet nie wiedziałem że Austria ma dwa miejsce w Lidze Mistrzów…Do tego LASK totalny debiutant wygrywa pierwszy mecz w Szwajcarii 1:2. Ten wynik moim zdaniem już gwarantem bramek, Basel ekipa która nie gra po prostu defensywnie musi tutaj przecież strzelić dwie bramki bo jedna im nic nie daje, tak więc muszą ruszyć od razu, nawet to ze stracą bramek też za wiele nie zmieni bo nadal dwie trzeba strzelić to sprawie jestem przekonany że zaatakują od pierwszej minuty, zresztą w takiej grze czyli atak ten zespół czuje się najlepiej. Pokazał to z PSV gdzie dwumecz bramkowo zakończył się wynikiem 4:4 – mecz w Eindhoven pokazał też właśnie tą słabość w bronieniu bo próbowali bronić wyniku i stracili tam dwie bramki 89 i 91 minucie. Austriacy nie znani mi ale jak się strzela dwie bramki Basel na wyjeździe i ma się okazje na więcej to potrafią grać. Austriacka piłka zawsze mi się kojarzyła z ofensywną grą, do tego Linz nic nie musi i to widać że daje im swobodę na boisku, jestem przekonany że oni tutaj tego 1:2 nie będą za wszelką cenę bronić.
42 (100) Liga Europy: DUNDALK - SLOVAN BRATYSLAVA 13.08.2019. godz 21:00
Typ: over 2.5 bramki / Kurs: 2.02 / Buk: LVBET / Stawka: 40j