to jest proba wyludzenia co robisz podlega pod kodeks karny a nie kodeks cywilny. Kwota o ktorej mowimy nie jest juz wykroczeniem a przestepstwem. Wsadzimy cie do puchy dla przykladu i tak mamy 50% rynku dla nas to lepiej, bo wtedy mniej ludzi bedzie skladac reklamacje. Takze zapraszamy do skladania reklamacji, ktora odrzucimy pozniej droga sadowa i kazde slowo bedzie uzyte przeciwko Tobie.A rób sobie gościu zdjęcia czego chcesz zalosny jesteś jak i twoje komentarze naucz sie czytać ze zrozumieniem. No chyba że Twoj wiek +30 na to jeszcze nie pozwala . Także manipulancie idz sobie napisz skargę do Twojego ,,szefostwa" Stsowski obrońcu narodu
ludzie to mysla, ze w internecie sa anonimowi i moga sobie pisac co chca bez zadnych konsekwencji... zapraszamy do ostatniego tanga...A tak wgl to poco drazyc ten temat. Oficjalnie królem strzelców jest Ronaldo . I tyle mam do dodania. Napewno nie odpuszczę i będę się z oszustami z stsu sądzić. Dam znać jak zakończy się sprawa. Pozdrawiam .
zapraszamyJeszcze będziecie płacić odszkodowanie. Proszę o zamknięcie tematu sprawa będzie kontynuowana przez odpowiedzialne za to osobym
nazywanie kogos oszustem na forum o takim zasiegu na pewno zagra na pana korzyscOczywiście żeby przestrzec innych przed zakładami, które są prawidłowo wygrane oficjalnie i jak to probujecie naciągnąć innych ,,nie świadomych " graczy na wysoki kurs. Tylko że w moim przypadku jest sprawa jasna. Włochy są mistrzem Europy a Cristiano Ronaldo indywidualnym królem strzelców i tak jest wszędzie odnotowane
Pozdrawiam.

moze Pan pisac co Pan chce to Pan poniesie tego konsekwencjeJuż to zrobiłem. A jak inaczej można nazwać kogoś kto zabrał komuś prawidłowo zdobyte pieniądze ? ,,Złodziejem "? Nie w tym przypadku gdyż zakład był zawarty przez internet to nie można użyć takich słów. Także tyle mam do dodania w tym temacie. Wygrałem prawidłowy zakład Włochy mistrzem a królem strzelców został Ronaldo . Także nie mam już nic więcej do dodania. Pozdrawiam .
On nie pracuje w zadnym STS i cie tu wkreca tylko.Tu nie jest sprawa u wyłudzenie tylko o odzyskanie swoich prawidłowo zdobytych pieniędzy . Czym wy się kierujecie ? Jest czarno na białym Włochy mistrzami Europy a Ronaldo królem strzelców i nie uznajecie prawidłowo wytypowanego kuponu ? Zniesławienie ? Bo domagam się wyjaśnień w tej sprawie ? Proszę mi wyjaśnić dlaczego nie przyznajecie prawidłowo zdobytych pieniędzy za postawiony zakład ?
Ok, ale to on zaczal kiedy probowalem mu wyjasnic o co chodzi dla jego dobraOn nie pracuje w zadnym STS i cie tu wkreca tylko.
P przestrzalninja nie troluj innych ludzi.
Ogarnijcie sie bo syf tylko robicie a nic to nie wnosi do sprawy.
 a mi sie juz nie chce "kopac z koniem" bo co ludzim probujesz cos tlumaczyc to sie potem okazuje, ze pracujesz dla bukmacherow xD chcialem zobaczyc jak to jest na prawde xD
 a mi sie juz nie chce "kopac z koniem" bo co ludzim probujesz cos tlumaczyc to sie potem okazuje, ze pracujesz dla bukmacherow xD chcialem zobaczyc jak to jest na prawde xD ale osoby, ktore postawily na krola strzelcow Ronaldo i im ten kurs tez podzielili maja szanse jesli nie ma sprecyzowanego punktu dotyczacego rozstrzygniecia krola strzelcow. To, ze sts zastosowal punkt o dzieleniu wygranej nie znaczy, ze mogl zastosowac ten punkt... inne punkty regulaminu, o ile nie ma sprecyzowanych zasad dotyczacych krola strzelcow, wykluczaja mozliwosc zastosowania w tym przypadku podzialu kursu...  np. zasada o oficjalnym wyniku, ktora tez jest w sts...
 ale osoby, ktore postawily na krola strzelcow Ronaldo i im ten kurs tez podzielili maja szanse jesli nie ma sprecyzowanego punktu dotyczacego rozstrzygniecia krola strzelcow. To, ze sts zastosowal punkt o dzieleniu wygranej nie znaczy, ze mogl zastosowac ten punkt... inne punkty regulaminu, o ile nie ma sprecyzowanych zasad dotyczacych krola strzelcow, wykluczaja mozliwosc zastosowania w tym przypadku podzialu kursu...  np. zasada o oficjalnym wyniku, ktora tez jest w sts...
 piotrex007 (oprócz tego że STS to syf bo do tego buka nic nie mam). Nie ma właściwie tutaj zupełnie jednoznacznej "winy" gracza 
			B 
		barcafan9 . Zrozumiałe jest, że chce dochodzić swoich praw, i mało tego - na pewno duża część racji jest po jego stronie. Prawda jednak jest taka, że bukmacher pozostanie do samego końca nieugięty w tym temacie. Nie chodzi nawet o zdroworozsądkowe podejście, które pozwala stwierdzić, że skoro bukmacher przyjął zakład o takim i takim kursie, i potem go rozliczył, to dlaczego po jakimś czasie miałby się z tego wycofywać. To tak jakby być sprzedawcą w sklepie, sprzedać komuś bułkę za 40 groszy, po czym po wydrukowaniu paragonu powiedzieć klientowi: a, przepraszam, bułka jednak kosztuje 70 groszy, proszę o dopłacenie. Klient powie, że nie ma mowy. Tak z czysto ludzkiego punktu widzenia obie strony mają rację. W praktyce tutaj regulamin STS, podpisany przez Ministerstwo Finansów chroni buka w takich sytuacjach, i jestem przekonany, że ewentualny proces sądowy niekoniecznie przyniesie pozytywne rozstrzygnięcie dla gracza. Mowa o "głupich" 700 złotych (głupich dla STS, ale niemałych dla gracza). Buk absolutnie by nie zbiedniał, gdyby odpuścił tę kwotę, mało tego - możliwe że szybko by sobie ją odbił na dalszej grze tego gracza za te wygrane pieniądze (chyba że by całość wypłacił i więcej nigdy nie wpłacił). Ale musi trzymać się własnego regulaminu i nie tworzyć precedensu, bo otworzyłoby to drogę wielu kolejnym podobnym sporom, a na to sobie po prostu pozwolić nie mogą. Paradoksalnie wszystko zgodnie z literą prawa.

piotrex007 (oprócz tego że STS to syf bo do tego buka nic nie mam). Nie ma właściwie tutaj zupełnie jednoznacznej "winy" gracza 
			B 
		barcafan9 . Zrozumiałe jest, że chce dochodzić swoich praw, i mało tego - na pewno duża część racji jest po jego stronie. Prawda jednak jest taka, że bukmacher pozostanie do samego końca nieugięty w tym temacie. Nie chodzi nawet o zdroworozsądkowe podejście, które pozwala stwierdzić, że skoro bukmacher przyjął zakład o takim i takim kursie, i potem go rozliczył, to dlaczego po jakimś czasie miałby się z tego wycofywać. To tak jakby być sprzedawcą w sklepie, sprzedać komuś bułkę za 40 groszy, po czym po wydrukowaniu paragonu powiedzieć klientowi: a, przepraszam, bułka jednak kosztuje 70 groszy, proszę o dopłacenie. Klient powie, że nie ma mowy. Tak z czysto ludzkiego punktu widzenia obie strony mają rację. W praktyce tutaj regulamin STS, podpisany przez Ministerstwo Finansów chroni buka w takich sytuacjach, i jestem przekonany, że ewentualny proces sądowy niekoniecznie przyniesie pozytywne rozstrzygnięcie dla gracza. Mowa o "głupich" 700 złotych (głupich dla STS, ale niemałych dla gracza). Buk absolutnie by nie zbiedniał, gdyby odpuścił tę kwotę, mało tego - możliwe że szybko by sobie ją odbił na dalszej grze tego gracza za te wygrane pieniądze (chyba że by całość wypłacił i więcej nigdy nie wpłacił). Ale musi trzymać się własnego regulaminu i nie tworzyć precedensu, bo otworzyłoby to drogę wielu kolejnym podobnym sporom, a na to sobie po prostu pozwolić nie mogą. Paradoksalnie wszystko zgodnie z literą prawa.