redrum
Użytkownik
Jak masz swoj team to masz cos takiegosry za tak glupie pytanie ale ja nie wiem gdzie sprawdzic ile mam pkt?? ????
Nazwisko i imię Kod SMS Cena piłkarza Punkty w lidze Sprzedaj
To sa pkt. ;-)
Jak masz swoj team to masz cos takiegosry za tak glupie pytanie ale ja nie wiem gdzie sprawdzic ile mam pkt?? ????
Mecze z soboty i niedzieli będą zawsze podliczane w poniedziałki.Ej wiecie co dostalem za 6 pk. za costly a za nikogo wiecej nic nie dostalem za reisa nic choc strzelil brame o co chodzi ?
mam taki sam problem jezeli tak to nie wie mczy jest sens placic .... ale jeszcze pomyslehmmm no włąsnie ja chciałem wymienić jednego zawodnika więc go sprzedaje kase mam, kupuje na to miejsce drugiego i jak daje zatwierdz skład to wyskakuje żeby wpisać kod smsa za pare złotych :|
Lol, to sobie pograłem ???? w życiu nie bedę płacił na takie serwisy :| no nic, oby fantasy premiership było lepsze ????5. W przypadku dokonania przez uczestnika zmian w składzie Drużyny, poproszony on zostanie o podanie kodu SMS do zmian w składzie, w celu ich zatwierdzenia. Aby otrzymać kod SMS, trzeba wysłać na numer 71007 SMS o treści WL.ZMIANY. Koszt SMS to 1,22 z VAT. Otrzymany kod należy wpisać w odpowiednie miejsce, które wskaże system po dokonaniu zmian w składzie.
Ja tak samo jestem sam Ale to chyba tak ma byćCzy ktoś powie mi, czy jestem w tej waszej lidze bukmacherskiej?
Pszczoły 1964... jak wchodzę do ligi to jestem tam tylko ja... :|
jesteś zapisany ???? każdy na razie widzi tylko siebie ????Czy ktoś powie mi, czy jestem w tej waszej lidze bukmacherskiej?
Pszczoły 1964... jak wchodzę do ligi to jestem tam tylko ja... :|