>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zmierzmy się w "Wygraj Ligę!"

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
a to mój sklad

Bramkarze: R. Mioduszewski - S. Olszewski
Obroncy: G. Baran, - M. Arboleda, - B. Telichowski - M. Klaczka, - M. Kikut, - T. Baliga
Pomocnicy: M. Golinski, - W. Grzyb (K), - S. Pach, - M. Zajac - G. Domzalski, - M. Brzozowski
Napastnicy: P. Cwielong, - Ł. Janoszka, - B. Grzelak - G. Mikulenas

redrum 0

redrum

Użytkownik
moj skladzik :

Bramkarze :Marcin Cabaj Marcin Pająk

Obroncy:Błażej Augustyn Bartosz Bosacki Piotr Celeban Marcin Dymkowski Sebastian Madera Tomasz Augustyniak

Pomocnicy: Adam Danch Piotr Giza Kamil Kosowsk Wojciech Łobodziński Bartłomiej Babiarz Michał Brzozowski

Napastnicy: Piotr Reiss [K] Carlo Costly Molina Sebastian Kurowsk Mariusz Zawodziński

PS Oczywiscie podkresleni sa w podstawowym skladzie

M 0

mikecfc

Użytkownik
jak sie wybiera tam kapitana ?? powiedzcie mi
zaraz za nazwiskiem zawodnika masz takie przyciemnione [K]. Poprostu odznacz to, powinno pojawić się białe [K] na czerwonym polu ???? wtedy dany piłkarz będzie kapitanem twojej drużyny :grin:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
MS team

Mariusz Pawełek (BR)
------------------------
Grzegorz Bronowicki (OB)
Dariusz Dudek (OB)
Marek Wasiluk (OB)
Grzegorz Baran (OB)
------------------------
Piotr Piechniak (PO)
Piotr Giza (PO)
Marcin Radzewicz (PO)
------------------------
Carlo Costly Molina (NA)
Piotr Reiss (NA) c
Mariusz Ujek (NA)
4-3-3 ;)

Życzę powodzenia ;)

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Mamy pecha benek bo... niestety giza nie bedzie najprawopodobniej gral ... tylko grzal lawe... ????
ja właśnie go miałem w jednej z drużyn i go wymieniłem na piłkarza którego nie lubię, ale to on powinien grać w 1 składzie Legii: Vuković; wam proponuję zrobić to samo, w obwodzie poleciłbym jeszcze Majewskiego, Napoleoniego, Henia Quinterosa, ew.Rachwała

ps: witam Marcina-Odrę w lidze ????

lukash 63

lukash

Użytkownik
RaDoMiAcZeK

Bramka:Sebastian
Przyrowski

Obrona:Grzegorz
Bronowicki, Krzysztof
Nykiel, Przemysław
Kulig, Radek
Mynar

Pomoc:Sergio
Batata, Adrian
Budka, Wojciech
Łobodziński

Atak:Carlo
Costly Molina, Adrian
Sikora, Filip
Ivanovski

I kto tu nie ma szans :spokodfhgfh:
:jezora:

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Mamy pecha benek bo... niestety giza nie bedzie najprawopodobniej gral ... tylko grzal lawe... ????
Hmm... juz chyba nieaktualne to grzanie lawy.. ;-) Giza zostal wypozycony do Legii :!: Tam chyba beda bardziej na niego stawiac.. Ale w pierwszej kolejce nie zagra... musi chlopak chyba troche spraw pozalatwiac ????

A co klasyfikacji naszej ligi... to chyba bedziemy musieli troszke poczekac na to kto jaka druzyne stworzyl... bo z tego co widze, to duza czesc ma w swoim skladzie graczy Wisly.. Ja osobiscie mam ich 6-u :grin:

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
jak na razie to tylko 15... ale inny mój team którego niestety nie ma w tej lidze bo jest to kolejny ze stworzonych aż 28 po pierwszych 2 meczach...chociaż w klasyfikacji widać już kto stawiał na Chorzowian ???? 62 pkt! :;/:

aha - nie rzucajcie się tak do zmian po 1 kolejce - przemyślcie wszystko, popatrzcie na kolejną kolejkę spotkań (terminarz) i dopiero wykonajcie WSZYSTKIE zmiany za jednym zamachem - będzie taniej :]

Do góry Bottom