Tak też sądziłem, jednak wolałem się upewnić. DziękiMożesz, to jest legalny bukmacher. U każdego legalnego możesz przelewać spokojnie na konto. To jest w pełni legalne.
Szwajcaria jest dostępna przy rejestracji u wszystkich buków, więc pod tym względem, to chyba jedno z lepszych miejsc. Jakie u nich są podatki od gry, tego nie wiem.Siema, przejrzałem trochę stron na tym forum i próbowałem znaleźć w internecie ale widocznie nie potrafię tego zrobić. Czy ktoś może wie czy w Szwajcarii można korzystać z bukmacherów online? Czy są może jakieś dziwne ustawy jak u nas? Albo jak takich informacji szukać?
Znajduję się właśnie w Szwajcarii i próbuję rozwiązać problem miejscem swojej aktualnej rezydencji ale chciałbym mieć 100% pewność, że będzie to legalne bo na kary od rządu szwajcarskiego na prawdę nie mam ochoty..
Szwajcaria jest dostępna przy rejestracji u wszystkich buków, więc pod tym względem, to chyba jedno z lepszych miejsc. Jakie u nich są podatki od gry, tego nie wiem.
Szwajcaria raczej kasynami stoi.Siema, przejrzałem trochę stron na tym forum i próbowałem znaleźć w internecie ale widocznie nie potrafię tego zrobić. Czy ktoś może wie czy w Szwajcarii można korzystać z bukmacherów online? Czy są może jakieś dziwne ustawy jak u nas? Albo jak takich informacji szukać? Znajduję się właśnie w Szwajcarii i próbuję rozwiązać problem miejscem swojej aktualnej rezydencji ale chciałbym mieć 100% pewność, że będzie to legalne bo na kary od rządu szwajcarskiego na prawdę nie mam ochoty..
Na expekt radzę uważać, wg ich regulaminu w każdej chwili mogą narzucić wypłatę na konto bankowe, ot tak po prostu... I nie jest to suchy zapis w regulaminie, bo jest często praktykowany przez nich.Panowie w związku z istniejącą sytuacją po 01.04 możecie polecić jakiegoś normalnego buka z 0% podatku z możliwością posiadania konta w PLN oraz wpłaty i wypłaty poprzez Neteller ? Jak narazie widzę jedynie expekt, ale oferta jest tam trochę uboga (głównie mam na myśli ekstraklasę i europejskie puchary).
Dzięki. Podobne informacje znalazłem gdzieś w necie. Czyli żeby legalnie dalej się bawić przez internet konieczna jest zmiana konta w banku?Bez problemu cie przeswietla i znajda to co beda chcieli.
Fortuna i sts mają taką namiastkę cash-out. Te funkcjonalności są jednak nie dla wszystkich zdarzeń a tylko dla niewielkiego odsetka z całej oferty.Czy ktorykolwiek z dostepnych w PL bukow ma opcje zamkniecia zakladu w takiej formie w jakiej bylo to na b365? Wiem, ze STS ma cash-out, ale tam trza zamknac przed rozpoczeciem sie spotkan, a u mnie to nie wchodzi w gre. Szukam buka, u ktorego moge zamknac zakald na ktorym sa trwajace zdarzenia, ktore w momencie zamykania "wchodza".