>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zmiana bukmachera

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
każdy buk jest dobry jak masz dobrą skuteczność, jak trafisz AKO @3.60 ze stawką 500 zł to co za różnica w którym buku? chyba i tak duża wygrana? a jak trafisz takie AKO dwa razy pod rząd? żyć nie umierać...

temat bez sensu...
Jak cena paliwa idzie w górę, to też cię pewnie to nie dotyczy bo tankujesz zawsze za 100zł. ???? Głupota ludzka nie zna granic...

Otrzymane punkty reputacji: +12
G 294

gostek365

Użytkownik
Tak, aktualnie bardzo utrudniają wypłaty, niektórzy mogą wypłacać na skrilla, niestety nie wiem od czego to zalezy.
To zależy od ich widzimisię , żadnej informacji ani nic dopiero po fakcie człowiek się dowiaduje robią co im się podoba już dawno zamknąłem u nich konto i napisałem im w powodzie zamknięcia konta o tym i co o tym myślę , praktycznie Unibet sięgną dna z tego powodu .
file:///storage/emulated/0/Download/1485293265_unibe%20(1).png

Z 16

zizou303

Użytkownik
Pisząc &quot;konto bez limitów&quot; miałeś na myśli czy nie zostało już zlimitowane? Czy są jakieś konta bez limitów?
pewnie że są konta bez limitów, tylko podczas zakupu konta tak jak pisałem należy poprosić sprzedawcę o dane do konta tak aby sprawdzić czy rzeczywiście konto jest bez limitów, a jeszcze lepiej jak jest na grubym minusie. Aby to sprawdzić najlepiej jest wejść w historię konta oraz sprawdzić datę założenia konta na skrzynce email z której to konto zostało założone

don-king 15

don-king

Użytkownik
Jaki jest sens porównywać te badziewia do niedawnej oferty buków zagranicznych/internetowych. Każdy z naszych naziemnych jest i będzie gorszy.

Ja osobiście sądzę ,że jest do D.... jak reszta naszych naziemnych. Podoba mi się jedynie fortuna za przejrzystość strony.

Cieszę się, że pograłem i zasmakowałem prawdziwej gry, pora zmienić zainteresowania.
Hmmm... może taki sens, że nie pozostało nam chcącym grać dalej nic innego jak właśnie porównywać gdzie będzie najlepiej :idea:

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Każdy jest tak samo do dupy. Szata graficzna, kursy, interfejs, mobilne działanie strony, bonusy itd. w porównaniu do tych co każdy grał to dramat. Forbet jedynie lepiej wychodzi z podatkiem przy zakładzie AKO +2.0 jest 6%.
Cieszę się, że pograłem i zasmakowałem prawdziwej gry, pora zmienić zainteresowania.
Dokładnie, Zgadzam się z Tobą.

A 63

awax

Użytkownik
Co sądzicie o forbet? Warto tam przenosić się? Jak z ofertą zakładów? Bardzo uboga?
pisałem już w innym miejscu ale tu chyba bardziej to pasuje więc powtórzę...
Każdy, kto chce się przenieść do tzw. legalnych bukmacherów oprócz wiedzy, że będzie w długim okresie mięsem armatnim, czyli sponsorem tych firm musi mieć i tę świadomość, że swoim zachowaniem przyczynia się do sukcesu autorów tej chorej bolszewickiej ustawy, co odsunie w czasie powrót normalności, czyli sytuacji w której dorosły wolny człowiek może dysponować swobodnie własnymi już wielokrotnie opodatkowanymi pieniędzmi i nie musi się obawiać z tego tytułu żadnych represji. Opodatkowanie? Tak, ale na zdrowych zasadach (GGR).
Każda złotówka postawiona w &quot;legalnych&quot; to argument rządzących: &quot;Patrzcie, ile pieniędzy pozyskaliśmy&quot; ergo &quot;mieliśmy rację i nic nie trzeba zmieniać&quot;. Dlatego tylko bojkot buków na licencji, czyli wielokrotnie mniejsze wpływy niż zakładano może tu coś zmienić.
Nigdy nie postawiłem złotówki w tzw &quot;naziemnych&quot; i nigdy nie postawię.
HOWGH!

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 1

kuubaaa90

Użytkownik
pewnie że są konta bez limitów, tylko podczas zakupu konta tak jak pisałem należy poprosić sprzedawcę o dane do konta tak aby sprawdzić czy rzeczywiście konto jest bez limitów, a jeszcze lepiej jak jest na grubym minusie. Aby to sprawdzić najlepiej jest wejść w historię konta oraz sprawdzić datę założenia konta na skrzynce email z której to konto zostało założone
Dobrze ale czy można założyć konto np w bet365 bez limitów (czyli nigdy nie zostaniesz zlimitowany) i z limitami?

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Dobrze ale czy można założyć konto np w bet365 bez limitów (czyli nigdy nie zostaniesz zlimitowany) i z limitami?
Jak będziesz przegrywał to nie zostaniesz zlimitowany a wręcz odwrotnie.

Tylko jak komuś &quot;daję dostęp&quot; do zagranicznego konta to jak kolega napisał, wchodzi, sprawdza sobie, chyba, że dobrze ktoś ogarnia temat i wie, że są kraje, że startowe konto ma mniejsze limity i jest mniej żywotne na przykład.

A 0

asmad77

Użytkownik
w jaki sposób zrzyna? ... ludzie, ktokolwiek zagra w stsach czy innych fortunach jest debilem, tu nie ma o czym gadać. Tam grają tylko rekreacyjni, weekendowi, i LMistrzowi gracze dla emocji, &quot;żeby coś się działo&quot;. Puścicie taśme na 8-10 meczów i wygracie raz na pół, prędzej na rok i będziecie się chwalić w między czasie przegrywając 300 kuponów (ale one są nieważne, bo ten, teraz wszedł). Zapytałem dziś dla jaj kolegi żeby wybrał jeden mecz z polskiej ligi na weekend jaki by zagrał za 200 zł. Wszedł na nieFortune i wybrał Wisła-Lech na 1 po kursie 3.05 ja mu mówię gram to samo za 200zł po kursie 3.4 na necie, i zrozumcie to raz na zawsze że on wygrałby 536 zł a ja 680 zł w razie i tak tego niewiarygodnego wyniku. Także grajcie sobie co chcecie niech Was nasze kochane Państwo dyma dalej, ja spasuje...

Ale jak bukmacher dymał Państwo Polskie to było ok??? Mentalność Kalego...Niech się legalnie zarejestrują i płacą podatki w Polsce i tak zarabiają kupę hajsu więc przez parę złotych mniej płaconych na podatki nic im się nie stanie...a jak nie to niech spier....sobie na Malty i inne Gibraltary... ???? )))
Czy Wy naprawdę jesteście tacy tępi i myślicie tylko o swojej dupie???

Do góry Bottom