Za chwilę dorzucę kilka kolejnych typów ale jeden wrzucam już teraz,bo to peffka jak się patrzy:
Vita Semerenko vs Olga Zaitseva |1| kurs:1,40
Ukrainka rusza z 48 sekundową przewagą,do tego Zaitseva jest absolutnie pod formą,dzieli je 25 pozycji,a na strzelnicy w tym sezonie 92% Semerenko(3 w stawce) przy 82% Olgi.Biegowo też lepsza była Ukrainka jeśli chodzi o ten sprint.Nie wiem skąd taka para ale do kombinacji idealna ????
Vilukhina vs Bescond |1| kurs:1,65
Ruska na strzelnicy 91%,dużo lepsza w tym elemencie od Francuzki.Biegowo lepsza ta druga ale myślę,że Vilukhiny nie wyprzedzi.Jedna karna runda więcej i powinna być gorsza.Vilukhina rusza z 10 sekundową przewagą,może strzelić 19/20 spokojnie.Stawiam na Olge.
Soukalova vs Pałka |1| kurs:1,40
Gram na Czeszkę.Gabi zawiodła w sprincie ale drugim strzelaniem i bdb biegiem pokazała,że ta pierwsza próba na strzelnicy to tylko wypadek przy pracy.Strzelecko obie panie na równo,biegowo Gabi przeważa i to ogromnie.Krycha narzekała na trasę,ewidentnie będzie tracić do czołówki w tym elemencie w kolejnych biegach.
Nowakowska vs Henkel |2| kurs:1,80
Wera startuje z przewagą 25 sekund,biegowo lepsza ale nie widzę jej tutaj w biegu z czterema strzelaniami.Henkel strzela dużo lepiej i powinna to potwierdzić jutro.Jeśli ma dzień może wystrzelać 19/20 na spokojnie.Nowakowska pewnie jak to ma w zwyczaju z 3,4 pudła zaliczy.Stawiam na Andree.
Hojnisz vs Gwizdoń |1| kurs:1,30
Powinno być spokojnie.Monika na strzelnicy dużo lepsza i stabilniejsza.Magda do tego biegowo nie zachwyciła w sprincie.Przewaga na starcie duża,nie może tego zaprzepaścić.Stawiam na Hojnisz.
Bukmacher:STS
Soukalova vs Makarainen |1| kurs:1,60
Myślę,że perełka.Gabi biegowo tutaj wygląda świetnie,nawet lepiej od Finki.Na strzelnicy wiadomo,że Czeszka dużo dużo lepsza(88%).Startują równo,ale Kaisy w biegu z czterema strzelaniami nie widzę.Soukalova wręcz przeciwnie,lubi takie biegi i liczę,że przesunie się o kilka ładnych miejsc,a przede wszystkim będzie lepsza od Finki.Grałem po 1,70 teraz już 1,60.Kurs trochę spada ale nie ma się czemu dziwić.
Bukmacher:Unibet
Kto lepszy na strzelnicy?:
Henkel vs Sachenbacher |1| kurs:1,40
Tutaj między obiema paniami różnica ogromna w tym elemencie.Evi w sprincie może popełnić jeden błąd,ale przy czterech na pewno popełni ich dużo więcej.Henkel powinna spokojnie rozstrzygnąć to na swoją korzyść.
Bukmacher:STS
Vilukhina vs Berger |1| kurs:1,86 ZWROT
Tak jak pisałem wcześniej.Ruska strzela wybornie w tym sezonie,91% robi bardzo pozytywne wrażenie.Norweżka każdy kto śledzi zmagania biathlonistek wie,że w tym sezonie u niej jest w tym elemencie regres.W sprincie jedno pudło więcej od Olgi,w pościgu może być podobnie,a nawet więcej.
Bukmacher:Betsson