voic3d
Użytkownik
Dzięki za duchowe wsparcie.Mam nadzieję że ten temat powisi tu trochę dłużej niż większość Twoich poprzednich ???? Pamiętaj o samodyscyplinie i chłodnej głowie. Redy bierz na klatę a greeny traktuj jako motywację. Nie myśl o tych groszach które zarabiasz tylko o %. Powodzenia.
Jak na razie idzie dobrze.
Nie ze względu na wynik finansowy (bo takowego nie ma ???? ) ale właśnie o samodyscyplinę.
Zauważam, że przez te 2 dni na taką ilość typów, które postawiłem odpowiednio wychodziłem z meczów, bez względu na to czy był red czy green.
Dla zaczynających grać podobnym sposobem (są tacy?) polecam po przelecieć tego bloga: http://traderzy.pl/topic/1557-green-zone/
Aktualnie uczę się grać po 1 ticku zamiast chwytać więcej no i powoli rozpoznaję grunt rynku CS, chociaż i tak U/O wychodzi mi najlepiej.
Tragedię na razie u siebie widzę w tenisie oraz przedmeczowych rynkach pre (tych długoterminowych)
Jak do tych tynków PRE jestem jeszcze w stanie wrócić tak o tenisie muszę zapomnieć. Nie potrafię oszacować, w którą stronę pójdzie kurs, a długość przerwy (między gemami czy nawet setami) jest dla mnie zdecydowanie za krótka - nie wyrabiam się.
Poniżej bilans moich wczorajszych nieszczęsnych prób na tenisie

Na szczęście wczoraj u innego buka zagrałem Denis - Novak i cała stratę z tradingu można uznać za niebyłą ????

Tyle tytułem wstępu.
Lepiej już przejdę do przedstawienia wyników z dnia 19.01.2017.
Tak jak pisałem prędzej. Wynik co prawda jest niekorzystny (red) ale po pierwsze jest on mały, a po drugie jakby nie liczyć tenisa to poszło bardzo dobrze.
Rynek Gaziantepspor v Osmanlispor : Match Odds nie odbiegał od wstępnych założeń, a tak duży red wygenerował się ponieważ najpierw zagrałem go pre w nocy, a później dog prowadził.

Lipa też wyszła tutaj Melbourne City v Central Coast : Over/Under 3.5 Goals - po prostu rynek przedmeczowy (grane parę minut przed rozpoczęciem) poszedł totalnie nie w tą stronę ???? zamykałem niemal równo z gwizdkiem.
Tak jak kolega napisał elektro87
postanowiłem nie umieszczać kwot tylko bilans będę zapisywał procentowo.Nie myśl o tych groszach które zarabiasz tylko o %. Powodzenia.
% oznacza bilans dnia do aktualnej stawki.
2017.01.19 -2,63%

2017.01.18 +18,20%
2017.01.19 -2,63%
Bilans ogółem = +15,57%