Jakby ktos taki umieścił to nie było by źle :mrgreen:snap8 to kto ma tutaj napisać i zamieścić screena Pan Bóg, żebyś uwierzył, że wypłacają?
nie ma , trzeba klikać i klikać i klikać w linkiczy jest w tym buku taka opcja jak "dzisiejsze zaklady" bo drażni mnie wybieranie po kolei kazdych lig.............
To powodzenia w innym buku. Jeden mniej ze zbednymi postami. Czekamy dalej na kogos kto wyplacil, na jakis wiarygodny cynk ????Według mnie nie ma sensu dla tego bukmachera tracic czasu najpierw daja jakies promocje a potem trzeba wpłacic 20 euro i po co?? przeciez to promocja nie? Ciężko kase od nich wypłacic
Najlepiej według mnie wpłacic kase do jakiegos buka a nie zaprzątac sobie głowe jetbullem :jezora:
Ty gościu na kazdym forum to chyba piszesz. A napisane a raczej skopiowane jest z translatora jakiego bo bez skladu i logiki no i nie przetlumaczylo ci account ???? .Próbowałem włożyć sobie jakieś pieniądze, wygrałem trochę ponad free bet bonus, próbowałem wybrać przez swój Moneybookers account i, chociaż na zasiłku mi trochę zawracali głowę ze sprawdzeniem dokumentów, w końcu od razu drugiego dnia posłali mi pieniądze, więc wszystko w porząsiu i całkowicie bez problemów
Dawajcie haslo do kont bo pokazywanie screena ze ktos wyplacil to se mozecie wsadzic. Kazdy glupi moze zrobic screena ze wyplacil a przegral kase na samym poczatku.Dawajcie screeny bo pisanie ze ktos wyplacil to se mozecie wsadzic. Kazdy glupi moze powiedziec ze wyplacil a przegral kase na samym poczatku.