w@llace
Użytkownik
Brać bo kursy spadną :jezora:Takie pewne? ????Legia i Zagłębie ????
Ja pusciłem dubelek z tenisa za 4 ojro, dostałem specjalny kod darmowy i własnie zastanawiam się co puścić.
ps. Mazaq gratulacje... ????
Brać bo kursy spadną :jezora:Takie pewne? ????Legia i Zagłębie ????
mi pod IE tez nie diałał weż skopiuj i wklej do opery mi tak zadzałało :spokodfhgfh:Link wciąż nie działa :zy3ou:
Próbowałem i na IE i na Mozili ale spróbujęmi pod IE tez nie diałał weż skopiuj i wklej do opery mi tak zadzałało :spokodfhgfh:Link wciąż nie działa :zy3ou:
Niestery pod Opere też nic :zy3ou:mi pod IE tez nie diałał weż skopiuj i wklej do opery mi tak zadzałało :spokodfhgfh:Link wciąż nie działa :zy3ou:
Wypłata jest od 40euro..Mogę to wypłacić?? Czy trzeba cos z tym zrobic? Powiedzcie jak to jest jeśli postawie te 35 euro na mecz w tenisa i przegra dany zawodnik. To dostaje kase z powrotem czyli 35 euro czy nowy kod na nowy kupon??
Nic nie dostałem, a mam poczte na o2 ???? Czekam juz z 3 godziny...po zawarciu kuponu odrazu sie dostaje maila z kodem...
stronkę wyłączyli bo chyba troche serwer sie przegrzał, bo nalot polaków musiał byc olbrzymi, czekamyups stronkę wyłączyli zaczynam sie trochę obawiać. ????