>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ZDRAPKA - www.jetbull.com

Status
Zamknięty.
K 76

karlos83

Użytkownik
Czy wam tez tak dlugo rozliczaja kupony ? Ostatnie zdarzenie zakonczylo sie prawie 15 godzin temu a kupon dalej nie rozliczony co to ma byc!

pusio 0

pusio

Użytkownik
Czy wam tez tak dlugo rozliczaja kupony ? Ostatnie zdarzenie zakonczylo sie prawie 15 godzin temu a kupon dalej nie rozliczony co to ma byc!
mam to samo wszystkie zdarzenia zaliczone a oni dalej nie roliczyli ????
Też tak mam.Już 12h czekam... niby mam tylko 12 juro do zgarnięcia ale bez tego nie moge dalej grać :zy3ou:

yako 0

yako

Użytkownik
Orienyuje sie ktos moze czy ta zdrapka ma jakis okreslony termin waznosci?? Bo jak narazie stronki nie moge otworzyc ( zreszta jak wiekszosc ) a chcialbym ja wykorzystac...

bodi 70

bodi

Użytkownik
Co ciekawe wyslalem kilka maili do nich i zero odzewu .... ????

No niestety racja, na emaile nie odpowiadaja oraz zakład mam od 20h nierozliczony-ten bukmacher to chyba przesadził z bonusami i wątpliwa sprawa żeby ktoś otrzymał kasę-ale bądźmy dobrej nadziei.

R 18

rcsade

Użytkownik
Odradzam z gory, z tego co mi wiadomo, już jedna osoba im wpłaciła 130zł i od kilku dni nie ma ich zaksięgowanych, a oczywiscie support milczy.

pusio 0

pusio

Użytkownik
bodi, tak co racja to rajca.Ale to jest świerzy bukacher widac że mają probemy jeszcze.Ważne że zaczeli w ogóle rozliczać zakłady.

D 2

dav6id

Użytkownik
Chce postawic 4 EUR ze zdrapki tak, aby otrzymac bonusowy zwrot. Tyle, ze nigdzie nie widze maila z kodem, ktory nalezy wpisac. Z Jetbulla mam tylko maila z linkiem do zdrapki, ktory dostalem zaraz po rejestracji. Długo czekaliscie na maila z kodem ? Czy mozna jakos poprosic o kod ? pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom