No przecież pisze już 99 razy w tym teamcie że trzeba wpłacić przez wypłatą. Czy naprawde tak trudno to zrozumieć >?To w takim razie jezeli ktos nie wplacil w ogole kasy, tylko gra na tym bonusie to nie dostanie pieniedzy, nawet jak uzyska te minimalne 154zł i przesle skan? :|
OK A JAK WYSYLALES SKAN TO CI JAKIES POTWIERDZENIE DOSZLO ZE DOTARLO DO NICH?Ten komunikat znika po dokonaniu wpłaty i wysłaniu skanu dowodu. Po samym wysłaniu dowodu nie znika.
Tomex11 następnym razem proszę Cię nie krzycz A jak nie wiesz jak wyłączyć duże litery to po lewej stronie klawiatury masz taki przycisk Caps Lock Sorry za OT ale musiałem ????OK A JAK WYSYLALES SKAN TO CI JAKIES POTWIERDZENIE DOSZLO ZE DOTARLO DO NICH?Ten komunikat znika po dokonaniu wpłaty i wysłaniu skanu dowodu. Po samym wysłaniu dowodu nie znika.
ok dzieks to wszystko jasneAkurat jeśli idzie o zweryfikowanie dowodu to odbyło się to w moim przypadku bardzo szybko. Na mail też dostałem potwierdzenie,że dowód został zweryfikowany prawidłowo.
Panie inteligent ja nie uwazam ze wyplace od nich pieniazki bo nic tam nie mam ???? wiec nie mam co wyplacac. Jednak gdybym wplacil im 20e i by mnie oszukali to poszedlbym na policje a nie plakal. Z oszustami trzeba ostro. Panie damianmularczyk mieszkasz Pan w stolicy gdzie sa specjalne oddzial zajmujace sie walka z internetowymi oszustwami. Jezeli firma Jetbull Cie oszukala dlaczego sie nie wybierzesz do takiego oddzialu?? Odpowiedz jest prosta nie masz pewnosci ze oszukuja albo sie boisz ????Ciekawe co na to Jordan powie? Nadal uważasz,że wypłacisz swoje pieniąźki? :jezora: