23# CS:GO ESL Pro League
MiBR - fnatic
MiBR +1,5 maps @1,76 Pinnacle
10j
ew.wygrana: 7,6j
Fnatic jest faworytem, ale czy aż takim... ja w to wątpię. Od pierwszego meczu nie pokazują maximum swoich umiejętności, już widać lekkie zmęczenie sezonem, nie ma już perfekcyjnych aimów, taktyki nie zawsze się sprawdzają, więcej jest bazowania na indywidualności. W MiBR też nie jest oczywiście kolorowo, szykują się do kolejnej zmiany w składzie i mogą to być ostatnie mecze Lucasa, którego ma zastąpić meyern. Nie wystawiłbym aż takich kursów 'krzywdzących' MiBR, finały ESL widziały już parę niespodzianek i myślę że tutaj Brazylijczycy są w stanie urwać jedną mapę fnatic, tym bardziej że jest to ostatnia szansa na utrzymanie się w turnieju na ich szczęście. Nie widzę w tym meczu prostego 0-2 dla fnatic po prostu, stąd taki typ.
24# CS:GO ESL Pro League
mousesports - Liquid
mousesports +1,5 maps @1,8 betway
10j
ew.wygrana: 8j
Tutaj podobnie, Liquid nie jest w peaku swojej formy teraz, biorąc pod uwagę jeszcze te częste podróże, jetlagi itp.
25# CS:GO ESL Pro League
FaZe - 100 Thieves
100 Thieves @2,05 betway
10j
ew.wygrana: 10,5j
Po meczach FaZe, które widziałęm idę w ciemno w stronę 100T. Bez aima, bez pomysłu, mało pozytywów. Niby jest to 6 ekipa na świecie, a w ogóle tego nie widać. Nie wiem ile jeszcze coldzera będzie się 'docierał' z ekipą ale nie ma cały czas płynności i powtarzalności w grze. NiKo też często znika. Przegrana mapa z TyLoo to jest jakiś kabaret. Później się otrząsnęli, ale przy normalnych wiatrach każdy z topu robi tutaj 2-0 i myśli o kolejnym meczu, FaZe lubi sobie robić pod górkę. Dla 100Thieves EG było poza jakimkolwiek zasięgiem, FaZe zaś myślę, że jest tu jak najbardziej do ogrania. Na ten moment kursy imo są wystawiane pod nazwę dlatego próbuję Australijczyków