Bez względu na wynik Isurus - Keyd przerwa. Nie idzie to nie idzie, trzeba odpocząć.
Jutro kolejne mecze w Minorach o miejsce w StarLadderze w Berlinie, więc będę obserwował na pewno. Dodatkowo IEM w Chicago rusza, co też będzie ciekawe jako chyba największy turniej do czasu wspomnianego StarLaddera w sierpniu.
Z grą stopuję, co nie oznacza, że nie będę podawał typów. Skupię się jednak na sugerowaniu pewnych błędów, lub value, czy po prostu propozycji grania tego, co warto. Sam jednak zaczynam spokojny focus na wyniki i grę zespołów. Granie to żaden wyścig jak wiadomo więc trzeba znaleźć ten środek, gdzie to wszystko będzie wyważone. Na pewno nie stosowałem się do swoich założeń co 'zaowocowało' stratami. Tutaj bardzo dobry przykład daje użytkownik @gy_gy_craveel, którego obserwuję i szanuję. Jest do gry - gramy. Nie ma? Nie silimy się. Raz wejdzie, raz nie, ale widać że to jest dobrze dawkowane i przemyślane, a faktem jest że Baseballu też jest sporo i wybrać coś to sztuka, podobnie w CS w tym momencie.
Jutro na pewno wleci jakiś opis tych Minorów, może ktoś się zainteresuje, by ewentualnie coś sobie zagrać.
Reasumując, plan na najbliższy czas to analiza, będę też wrzucał typy które gram (o czym będę pisał) by spróbować zminimalizować stratę, acz też nie siląc się bardzo na granie z codziennej oferty. Na pewno też przybliżę sobie profile mniej znanych ekip, by też w jakimś stopniu ograniczyć sobie wpadanie na 'miny', takie jak mniej znane teamy z Brazylii czy Europy. CS myślę że to dalej niszowa płaszczyzna w bukmacherce, sam z poprzednich wpisów wnioskuję, że w większości mam dobre pomysły, ale też tak jak w każdym sporcie, nie wolno łapać się każdej okazji i grać z miejsca.
Pozdrawiam i życzę każdemu sukcesów!