0 akarin Forum VIP Czerwiec 11, 2010 #23 Akarin będzie na 80%. Jeszcze potwierdzę pod koniec czerwca.
104 porky Użytkownik Czerwiec 13, 2010 #24 Też raczej się pojawię. Do końca miesiąca będę wiedział już na pewno. EDIT. Potwierdzam swoją obecność. ????
Też raczej się pojawię. Do końca miesiąca będę wiedział już na pewno. EDIT. Potwierdzam swoją obecność. ????
612 robson_26 Forum VIP Czerwiec 14, 2010 #26 Zachęcony kilkoma opiniami decyduję się na ten wypad ????
354 diuq85 Użytkownik Czerwiec 25, 2010 #31 Najpierw niech większość krzykaczy wpłaci pieniądze, bo tak naprawdę na dziś dzień jedzie 14 osób.
0 akarin Forum VIP Czerwiec 25, 2010 #32 Lista jest nieaktualna, bo z 16 czerwca. Teraz z pewnością więcej osób będzie się na niej znajdowało.
Lista jest nieaktualna, bo z 16 czerwca. Teraz z pewnością więcej osób będzie się na niej znajdowało.
29K al_capone Gangster Czerwiec 25, 2010 #33 Zaktualizowałem listę. Na dzien dzisiejszy jest 19 osob (3 osoby wpłaciły tylko 50%). Mamy 6 miejsc, wiec śpieszyć się
Zaktualizowałem listę. Na dzien dzisiejszy jest 19 osob (3 osoby wpłaciły tylko 50%). Mamy 6 miejsc, wiec śpieszyć się
104 porky Użytkownik Czerwiec 27, 2010 #34 Też raczej się pojawię. Do końca miesiąca będę wiedział już na pewno. EDIT. Potwierdzam swoją obecność. ???? Kliknij aby rozwinąć... Niestety ale jednak nie będzie mnie.. Przepraszam za kłopot. Posty można usunąć.
Też raczej się pojawię. Do końca miesiąca będę wiedział już na pewno. EDIT. Potwierdzam swoją obecność. ???? Kliknij aby rozwinąć... Niestety ale jednak nie będzie mnie.. Przepraszam za kłopot. Posty można usunąć.
29K al_capone Gangster Czerwiec 28, 2010 #35 Na liście jest obecnie 25 osób. Kolejne zapisane osoby, które chcą jechać będą na liście rezerwowej. W przypadku gdy znajdzie się dodatkowo 5 chętnych osób rozważymy możliwość do rezerwowania domku.
Na liście jest obecnie 25 osób. Kolejne zapisane osoby, które chcą jechać będą na liście rezerwowej. W przypadku gdy znajdzie się dodatkowo 5 chętnych osób rozważymy możliwość do rezerwowania domku.
B 94 bart7890 Użytkownik Czerwiec 28, 2010 #38 no ja z YoungMoneyem jadę, więc jest nas dwóch ;D mam nadzieję, że jeszcze ktoś się dopisze i będzie goood.
no ja z YoungMoneyem jadę, więc jest nas dwóch ;D mam nadzieję, że jeszcze ktoś się dopisze i będzie goood.
40 youngmoney Użytkownik Czerwiec 30, 2010 #39 no ja z YoungMoneyem jadę, więc jest nas dwóch ;D Kliknij aby rozwinąć... potwierdzone, chce jechac...
no ja z YoungMoneyem jadę, więc jest nas dwóch ;D Kliknij aby rozwinąć... potwierdzone, chce jechac...
4,5K benek_27 Forum VIP Czerwiec 30, 2010 #40 Jutro ok. 10ej będą wyniki koleżanek To też będzie wszystko jasne.