Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę! SOCIAL MEDIA!
Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku 👉 TUTAJ 👈
Po wczorajszych męczarniach i z trudem wywalczonych 3 pkt z Litwą czas na kolejny mecz z Maltą, czy tym razem pójdzie lepiej czy zobaczymy spotkanie podobne do tego jak wczoraj? Sprawdź się i powalcz o freebety od BETFAN Polska - Malta [24.03.2024 - 20:45] w puli nagród 150 zł od BETFAN + punkty reputacji!
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
mnie tam w ogóle skreślcie bo dostałem dobrze płatną robotę . Niestety tylko w piątki i weekendy. A na studia trochę potrzebuje więc jak się teraz nie zdecyduje to będzie lipa i nic już nie znajdę. Miłej zabawy wszystkim życzę ! ????
mnie tam w ogóle skreślcie bo dostałem dobrze płatną robotę . Niestety tylko w piątki i weekendy. A na studia trochę potrzebuje więc jak się teraz nie zdecyduje to będzie lipa i nic już nie znajdę. Miłej zabawy wszystkim życzę ! ????
no chętnie chętnie. Tyle , że byłem już w piątek na rozmowie kwalifikacyjnej . Gościu mi zaproponował niezłe warunki. Będzie to spore doświadczenie a potem mi to zaprocentuje , zwłaszcza po kierunku na którym będę teraz. Nie chcę przegapić takiej szansy. Szkoda, że wymyślili to w weekend. Ale jestem dopiero po maturze więc lepsze stanowisko na cały tydzień mi nie zaproponują tylko ten zasrany weekend i do tego caluśki piątek ????
Bawcie się dobrze ????