Sándor Tihanyi
Użytkownik
Nie napisałeś nic odkrywczego w każdym sporcie posiadając informację przed meczem o której nie wiedzą buki możesz zbić fortunę. Jednak z posiadaną informacją w żużlu jest dużo trudniej. Po pierwsze żużel to sport dość hermetyczny, nie ma tak jak w piłce ze kręci się w niej mnóstwo ludzi. Znam kluby żużlowe jak Krosno czy Tarnów gdzie w dniu meczu na stadionie jest garstka osób, a dzień meczowy na takim poziomie w innej dyscyplinie wygląda inaczej i kręci się tam mnóstwo ludzi przez co info szybciej idzie w świat. Stąd też w żużlu nie ma szybkich przecieków. Po drugie Jest to niszowy dla buka sport często wystawia kursy bez sprawdzenia informacji lub na podstawie składów awizowanych, przez co sugerują się głównie zakładami graczy korygując kursy. Przykład? Mój mecz Tarnów - Ostrów wiedziałem, że Tarnów jedzie bez dwóch kluczowych zawodników. Kurs wyjściowy 2,56( i gdyby składy były awizowane to był on prawidłowy) po moim zakładzie i pewnie kilku znajomych nie zdążyłem napisać a spadł do 2.11. Tutaj ruchy kursowe są błyskawiczne, by finalnie gdy okazało się oficjalnie jakim składem jedzie Unia było 1.30 na Ostrów. Dlatego po trzecie posiadając nawet tajemną wiedze możesz fortuny nie wygrać bo musisz działać szybko i sprawnie na kilku kontach dlaczego? Limity Tankowałem Ostrów po korek potem u znajomego potem drugiego aż w końcu kurs spadł w przeciągu 5 min więc fortuny tu nie zgarniasz ale parę wypłat miesięcznych tak. Przykładowo gdybyś Ty i kilka osób wiedział że Real w LM z Legią zagra rezerwami i puściłbyś parę kuponów na Legie to myślę że buk wziąłby Cie za idiotę i kurs by nawet nie drgnął do czasu oficjalnego infa bądź przecieku. Ale gdy w żużlu przyłożysz kilka tysięcy o ile Ci pozwoli limit to zaraz kuponu nie ponowisz bo kurs spadnie albo zostanie zablokowany. Tutaj jest różnicaPrzeciez na tym żużlu można zbijac takie pieniądze. I to nie trzeba żadnych wałków robić - wystarczy mieć info nawet 10 minut przed meczem. Przecież kto dzisiaj wiedział ze Ruski zamiast Krakowiaka w 2 pierwszych startach pojedzie to trzymał kciuki jedynie za pogodę
I tak już kończąc przestrzegam każdego dla naszego dobra aby wstrzymać się z jakimikolwiek ocenami przed wystawieniem kursów. Oddsy szukają informacji wszędzie, opinii, informacji kto po upadku itp.Najpierw Buk potem my nie inaczej
Widzimy się dziś w Pardubicach.