Jest oferta co prawda tylko na mecz, ale ją łapie.
GKM vs Leszno 1 kurs 3,5 @
iforbet
Myślę,że trochę przesadzony kurs,ale fajnie można cos tam wygrać. GKM to mój klub, więc gram trochę sercem. Nicki cały sezon jedzie nie źle do tego dochodzi Pawlicki na tą dwucyfrówkę i dochodzą punkty Bjerrego , ostatnio w Danii nastukał ich 16 ,a Nicki 18. Wiadomo to nie wyznacznik formy,ale gdy Keniowi nie szło to w Danii też robił koło 8. Motorki zaczęły jechać, trochę popadało i padać ma w trakcie mecze,przynajmniej tak pokazuje yr , z której korzystam ja jak i cała
ekstraliga. Juniorzy powinni dziś przechylić wynik na korzyść Grudziadza, choć wszystko zdarzyć się może. Pludra może cos ugrać,ale w Sadurskiego nie wierzę.Mam nadzieję , ze Bartkowiak nie złapie flashbackow z poprzednich lat, gdyż zawsze gdy miał kontuzję miał styczność z Pludrą.
Po drugiej stronie Mistrz Polski bez słabego ogniwa na seniorce, lecz z póki co dziurami na pozycjach 6-7.W poprzednich latach Unia wychodziła zwycięsko z pojedynku w Grudziądzu , pamiętam wszystkie mecze. Emil lider ,ale tez nie zawsze przywoził dwucyfrówki w Grudziądzu. Kołodziej nie jeździł nigdy za dobrze przy H4, lecz w tym roku mega forma i nie wiadomo jak to może sie u niego potoczyć. Wszystko zależy od drugiej pary Doyle-Lidsey. Jeden jak i drugi mogą zrobić 12 jak i 3. Lidsey w zeszłym roku zdobyć właśnie 3 i był zastąpiony przez Kuberę,którego dzisiaj już nie ma po stronie Leszczyńskich Byków. Wlasnie zawsze, gdy zawodził senior wpadał Kubera lub Smyk i łatali to. Dziś muszą seniorzy to dźwignąć i myślę że kurs jest warty gry. Póki co najbardziej w Unii zawodzi Kapitan czyt. Pawlicki ,który w ostatnich dwóch meczachrobił naszych jak chcial w Grudziądzu.