Wiecie moze czy jest gdzies taka oferta np ze Wisla awansuje do fazy grupowej Ligi Mistrzow?
Ja narazie tylko moge sie wypowiedziec na temat Primera division.Real madryt top 2 to bedzie dobry typ.Pomimo rozczarowan kibicow z faktu iz nie zdobyli majstra w zeszlym sezonie Real gral przyzwoicie i zajal 2 miejsce gdzie mieli naprawde przyzwoita seryjke wygranych meczow wiec bardzo dobry wynik bo wiadome ze nie zawsze sie wygrywa i niemozna byc wiecznie pierwszym bo konkurencja jest ogromna.Perez zaszalal na rynku transferowym sprowadzajac Ronaldo ,Benzeme,Kake co napewno bardzo wzmocni druzyne i niesadze zeby to byly kolejne nie wypwaly jak Metzelder Snajder no i troche Van Der Vart.Martwi mnie to co stanie sie z takimi pilkarzami jak.. Raul , Rud Van Misterloy ktory pechowo doznal kontuzji a byl kluczowym pilkarzem w zespole.Rynek transferowy sie rozkreca a patrzac na wzmocnienia realu + sklad z poprzedniego sezonu to mysle ze i lawka bedzie bardzo mocna.Martwie sie rowniez defensywa Krolewskich bowiem Fabio Cannavaro przeszedl do Juve wiec to spore oslabienie.Krolewscy nigdy nie blyszczali w defensywie jest to taka druzyna ktora duzo goli traci a jeszcze wiecej strzela i w tym sezonie bedzie podobnie no moze ciut lepiej.Mysle ze po takim przemeblowaniu w skladzie Real wywalczy kolejny raz Mistrzostwo a napewno wyjdzie z grupy W Lidze Mistrzow.Najslabiej wyglada obrona mysle ze sie zemna zgadzacie .Raul albiol to jedyne solidne wzmocnienie
Sklad bedzie naprawde mocny i mysle ze Snajdery itd moga sie odblokowac w nowym sezonie(oczywiscie jesli nie odejda) a wiec gwiazdy ktore przybyly beda mieli dobrych zmiennikow i ogolnie ciekawie sie zapowiada juz niemoge sie doczekac

Real Madryd lubialem tak samo jak Barcelone wiec niemyslcie sobie ze po takich szalonych transferach przezucam sie na 1 sezon do Madrytu

Mam nadzieje ze w Atletico Madryt uda sie zatrzymac Sergio Aguero w skladzie bo mam co do zakladu na ta druzyne w kolejnym sezonie

ale o tym wkrotce!
No i chyba jeszcze na Wisle postawie... w ciemno ????
Wiecie moze w jakim buku sa co roku najlepsze zaklady dlugo terminowe? glownie chodzi o H2H I przedzial miejsc np 1-4 4-6 i tego typu zaklady + inne ciekawe.Narazie jak patrze na bet365 to jeszcze slaba oferta jest pojedyncze zaklady dlugoterminowe ale wiekszosc na Premiership wiec trzeba czekac