>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zakład długoterminowy na zwycięzców lig

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kolego Buk_Katowice widać pewnie jesteś z tych jedno sezonowych fanów Barcelony , Real po prostu się wzmocnił i uważam że mają szansę na tytuł jeżeli zespół będzie tworzył kolektyw. tego brakowało w tym sezonie gdy przegrywali nie miał kto tego pociągnąć i kto podawać a teraz jest Kaka jest Ronaldo jest Benzema i Albiol. Negredo nie licze to karta przetargowa. Dlatego uważam że Realu uplasuje się na miejscu od 1 do 3.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
najbezpieczniej to hiszpańską odpuścić bo to jedna wielka nie wiadoma co zaprezentuje Real.Tyle gwiazd w jednej drużynie... historia pokazywało że nie zawsze to się sprawdza

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
w Unibecie znalazłem fajny zakład, który wydaje mi się w miarę pewny:
Kto zdobędzie więcej goli w lidze - C.Ronaldo (1,65) czy L.Messi (2,1)? Co sądzicie? Ja uważam, że typ na Messiego może przynieść spory zysk ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
JA zdecydowanie uważam że Cristiano w 1 sezonie będzie chciał udowodnić że jest najlepszy i zdecydowanie typowałbym że to właśnie CR już 9 ???? Strzel więcej bramek.

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Jak ty chcesz postawić że Real wygra to lepiej nie stawiaj. Przemeblowany całkowicie skład, zawodnicy niezgrani .. daj sobie człowieku spokój ???? i ten nabytek Ronaldo..porażka.. stawiam ich na lokacie od 4-6 m.

Nie rozumiem twojej wypowiedzi.Uważam podobnie jak Doberman.Czemu sądzisz że Real zajmie 4-6 miejsce ? bo zajeli w tym sezonie &quot;bardzo słabe&quot; 2 miejsce ? trochę tego nie rozumiem, przemeblowany skład ? , niezgrani zawodnicy ? Przemeblowany skład chyba bo to żeby w końcu wywalczyć mistrzostwo,a na zgranie zawodników jest jeszcze czas.Nie po to się wydaje takie pieniądze,żeby grać o miejsce 4-6.Nie jestem kibicem Realu ale staram się być obiektywny i prawda jest taka,że Real w tym sezonie tak jak napisał Doberman nie powienien mieć żadnych problemów z miejscami 1-3,a na pewno powalczy o tytuł Mistrzowski.

prof 83,8K

prof

Użytkownik
Wiecie moze czy jest gdzies taka oferta np ze Wisla awansuje do fazy grupowej Ligi Mistrzow?
Ja narazie tylko moge sie wypowiedziec na temat Primera division.Real madryt top 2 to bedzie dobry typ.Pomimo rozczarowan kibicow z faktu iz nie zdobyli majstra w zeszlym sezonie Real gral przyzwoicie i zajal 2 miejsce gdzie mieli naprawde przyzwoita seryjke wygranych meczow wiec bardzo dobry wynik bo wiadome ze nie zawsze sie wygrywa i niemozna byc wiecznie pierwszym bo konkurencja jest ogromna.Perez zaszalal na rynku transferowym sprowadzajac Ronaldo ,Benzeme,Kake co napewno bardzo wzmocni druzyne i niesadze zeby to byly kolejne nie wypwaly jak Metzelder Snajder no i troche Van Der Vart.Martwi mnie to co stanie sie z takimi pilkarzami jak.. Raul , Rud Van Misterloy ktory pechowo doznal kontuzji a byl kluczowym pilkarzem w zespole.Rynek transferowy sie rozkreca a patrzac na wzmocnienia realu + sklad z poprzedniego sezonu to mysle ze i lawka bedzie bardzo mocna.Martwie sie rowniez defensywa Krolewskich bowiem Fabio Cannavaro przeszedl do Juve wiec to spore oslabienie.Krolewscy nigdy nie blyszczali w defensywie jest to taka druzyna ktora duzo goli traci a jeszcze wiecej strzela i w tym sezonie bedzie podobnie no moze ciut lepiej.Mysle ze po takim przemeblowaniu w skladzie Real wywalczy kolejny raz Mistrzostwo a napewno wyjdzie z grupy W Lidze Mistrzow.Najslabiej wyglada obrona mysle ze sie zemna zgadzacie .Raul albiol to jedyne solidne wzmocnienie

Sklad bedzie naprawde mocny i mysle ze Snajdery itd moga sie odblokowac w nowym sezonie(oczywiscie jesli nie odejda) a wiec gwiazdy ktore przybyly beda mieli dobrych zmiennikow i ogolnie ciekawie sie zapowiada juz niemoge sie doczekac :p
Real Madryd lubialem tak samo jak Barcelone wiec niemyslcie sobie ze po takich szalonych transferach przezucam sie na 1 sezon do Madrytu :p
Mam nadzieje ze w Atletico Madryt uda sie zatrzymac Sergio Aguero w skladzie bo mam co do zakladu na ta druzyne w kolejnym sezonie :p ale o tym wkrotce!

No i chyba jeszcze na Wisle postawie... w ciemno ????
Wiecie moze w jakim buku sa co roku najlepsze zaklady dlugo terminowe? glownie chodzi o H2H I przedzial miejsc np 1-4 4-6 i tego typu zaklady + inne ciekawe.Narazie jak patrze na bet365 to jeszcze slaba oferta jest pojedyncze zaklady dlugoterminowe ale wiekszosc na Premiership wiec trzeba czekac

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
JA zdecydowanie uważam że Cristiano w 1 sezonie będzie chciał udowodnić że jest najlepszy i zdecydowanie typowałbym że to właśnie CR już 9 ???? Strzel więcej bramek.
na pewno strzeli wiele goli tu się z tobą zgodzę pod warunkiem ze nie będzie nadmiernie dryblowała ,a ponadto żeby nie chciał kiwać się ze wszystkimi co jest w jego stylu

a co do wzmocnień Realu to porównując skład Barcelony nawet bez tych kosmicznych transferów tak bardzo nie odstają /// z Realem może być taka ze za cel główny postawia sobie LM i może nie odpuszcza sobie ligi ale jeśli daleko zajdą w pucharze to będą się przy zgotowywać pod kontem tych właśnie meczy

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Na razie to nie ma sensu gdybać kto wygra itd. Trzeba poczekać na wszystkie rozstrzygnięcia transferowe, wyniki sparingów itd. Nie daj Boże ktoś zagra przed sezonem na jakiś team a w trakcie okresu przygotowawczego jakiś czołowy zawodnik dozna kontuzji i z kasy nici ???? A co do Realu to jestem ciekaw jak będą spisywali się w obronie przy takim potencjale w ofensywie... No i Kaka - Cristiano... Ciekaw jestem czy Kaka nie będzie miał z tym problemu, że teraz już nie będzie numerem 1. I ciekawe czy Pellegriniemu uda się okiełznać tą rzeszę gwiazd...

camillo 9

camillo

Użytkownik
Mi w oko wpadł ciekawy zakład, który proponuje Unibet. Chodzi mi o liczbę bramek zdobytą przez M. Owen&#39;a. Za przedział 0-9 dają kurs 1.75. Dla mnie jest to typ warty przemyślenia, bo nie wydaje mi się, żeby Owen był głównym ogniwem w zespole Fergusona. Powinien on pełnić podobną rolę do Teveza, a główny trzon napadu tworzyć zapewne będzie Rooney i Berbatov. Owen miał też mnóstwo problemów z kontuzjami, więc niewykluczone, że nie pogra sobie za dużo...

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
No dzis pokaząl klasę strzelając w towarzyskim.Wszedł na boisko w drugiej połowie,po czym strzelił w zwycięskiego gola,czy to przypadek? Nie wiem ;)

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
A widzisz różnicę między sparingiem z drużyną z Malezji, a walką o punkty w Premiership ?
Co nie znaczy,że nie pokazuje w jakiej dyspozycjio jest piłkarz,bo jeśli jest w złej formie,to nawet z druzyna Malezji nie strzeli i nie będzie grał dobrze.

Dobrym ypem jest również grane na ME w kosza na Hiszpanię,po kursie ok 2,50.Według mnie to oni sa właśnie głównymi pretendentami do tytułu. :spokodfhgfh:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Co nie znaczy,że nie pokazuje w jakiej dyspozycjio jest piłkarz,bo jeśli jest w złej formie,to nawet z druzyna Malezji nie strzeli i nie będzie grał dobrze.

Dobrym ypem jest również grane na ME w kosza na Hiszpanię,po kursie ok 2,50.Według mnie to oni sa właśnie głównymi pretendentami do tytułu. :spokodfhgfh:

Hiszpania to i owszem, a z tym Woodsem to ponoć cienko mu idzie w tym British Open, tak znajomy mówił który gra, ponoć jakiś dziadek wygrywa póki co

L 237

lookash

Użytkownik
Odkopując temat z tametego sezonu proponuję kontynuować dyskusję co do typów na sezon 2010/2011. Przeglądając temat, nikomu nie udało się trafić solidnej tasiemki na długoterminówce. Mnie również, zawiodło Porto i Celtic, z 10zł miałem 14k do wyciągnięcia :jezora: Perełką było awans Newcastle po asekuracyjnym kursie 2,9 , które zapewniło sobie pierwsze miejsce na kilka kolejek przez końcem. Co do tego roku to nic mi jeszcze poważniejszego nie przychodzi do głowy. Czas zacząć poszukiwań, zapraszam do dyskusji ????

cala 37

cala

Użytkownik
Jak co roku tak i w tym gram kolejny kuponik sezonowy.Pierwszym razem sie udalo,drugim nie wiec teraz powinno sie udac ;) .
I tak na poczatek mam 3 zespoly ktore nie powinny sprawic zawodu i wygrac swoje ligi i tak:
Wisla mimo pokazu jaki nam urzadzila w czwartek powroci na tron kurs 2.5,drugi zespol to Lyon (kurs 2.75,trzeci Chelsea( 2,5 ).Zastanawiam sie jeszcze nad PSV po kursie 3 i Middlesbrough awans z 1 miejsca po kursie 7,5.Lacznie daje nam to ako ok.350
Wkrotce napisze jak bedzie wygladala ostateczna wersja mojego kuponu z krotkim wyjasnieniem dlaczego na te a nie inne druzyny padl wybor.

K 40

kozas

Użytkownik
Buk z dlugoterminowymi zakladami na LM I LE
Witam
Wiecie moze ktory buk ma najlepsze dlugoterminowe zaklady na LE i LM? Jak narazie kompletna oferte zauwazylem tylko w unibecie- interesuje mnie zarowno na zwyciestwo w grupie jak i awans z grupy.
Widze, ze sporo bukow jeszcze nie powystawialo takich zakladow, ale chcialbym sie tez zapytac o doswiadczenia z poprzednich lat. Betclick jak sprawdzalem mial lepsze kursy na zwyciestwa w grupach, ale niestety nie bylo na awans. I to tylko w LM, bo LE chyba w ogole nie bylo.
Ogolnie do tej pory oferta unibetu w tej materii mi najbardziej odpowiada, ale wiadomo- wole postawic tam gdzie beda wieksze kursy :]

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Połączyłem tematy, bo kolejny dotyczący typów długoterminowych jest co najmniej zbyteczny ????
Z własnego doświadczenia mogę polecić bet365, jak tylko wystawi ofertę.

Do góry Bottom