>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zakład bez ryzyka do 500 PLN! Nowy rok ze Sportingbet

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jeśli oczy zawodzą, to wybaczcie. Lecz nigdzie nie widziałem o tym tematu, a oferta co najmniej gruba.
Postaw 10 zakładów za minimum 50 PLN każdy, pomiędzy 21 grudnia a końcem roku (31 grudnia, 23:59 czasu GMT) i odbierz darmowy zakład na kwotę 500 PLN w dniu 1 stycznia 2013.
Kwalifikujące się zakłady należy wnosić po kursie 1,2 lub wyższym. Przy zakładach wielokrotnych, każdy część zakładu musi mieć kurs co najmniej 1,2 lub wyższy.
Zakłady przedmeczowe, typuj:live a także zakłady mobilne – wszystkie kwalifikują się do promocji.
Darmowy zakład 500 PLN zostanie automatycznie przyznany 1 stycznia 2013 roku.
Identyczne zakłady nie będą kwalifikowały się do promocji
Gracz otrzymuje tylko wygraną z darmowego zakładu (stawka nie jest zwracana) i musi on obstawić po kursie min. 1,5.
Maksymalna wartość darmowego zakładu to 500 PLN.
Przypada jeden darmowy zakład na jednego użytkownika.
Darmowy zakład nie może zostać użyty jako zakład kwalifikujący do promocji.
Niewykorzystane zakłady zostaną usunięte po 7 dniach.
Sportingbet zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania klientowi darmowego zakładu w wypadkach, gdy Sportingbet ma podstawy sądzić, że w przeszłości klient nadużywał, lub obecnie nadużywa systemu darmowych zakładów.
Pracownicy Sportingbet nie są upoważnieni do udziału w promocji.
Sportingbet.com ma prawo odwołać lub wycofać niniejszą ofertę bądź zmienić jej zasady w dowolnej chwili bez wcześniejszego zawiadomienia. Zastrzega sobie również prawo do tego, by nie dopuścić posiadaczy pewnych kont do udziału w niniejszej promocji.
Sportingbet.com jest ostateczną instancją rozwiązującą spory.
Sportingbet.com zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentów przed wypłaceniem bonusa.
Oferta nie łączy się z innymi promocjami w Sportingbet, np. z zakładami bez ryzyka.
Obowiązują standardowe zasady Sportingbet.com.
W przypadku problemów z bonusem prosimy o kontakt pod adresem [email protected]
Ja właściwie także mam jedno pytanie - trzeba zagrać te 10 zakładów, czy można na ten przykład 2 za 250?
&gt;&gt; Promocyjny link do rejestracji konta + mega bonus &lt;&lt;

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja właściwie także mam jedno pytanie - trzeba zagrać te 10 zakładów, czy można na ten przykład 2 za 250?
Wg mnie 10 zakładów po 50 zł...Bo ewidentnie w regulaminie to pisze...Ale pytaj na chacie.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
postaw 10 zakładów za min 50zł, to co tu jest jeszcze nie jasne? Możesz postawić 10 zakładów po 200. 60 zł.Ma być minimum 10 zakładów po min 50 zl bo wtedy wszystko wyniesie to 500zł które mają oddać w postaci freebeta
Nie ma opcji grania za mniej niż 50 (wtedy nie wliczy się do wymogów)

D 224

dboniem

Użytkownik
Co można zrobić by zminimalizować stratę grając 10 zakładów po 50zł po kursie minimum 1,2.
Po prostu wynajdujemy w innych bukach przeciwstawne kursy i gramy nie, tak aby strata wyniosła najwyżej 5%, wtedy na 10 takich zakładów mamy łączną stratę max 50zł.
I jeśli otrzymamy darmowy zakład to:
500zł * 1,85 = 425 zł Sportingbet darmowy zakład
230zł * 1,85 = 425 zł inny buk
Więc z luźnych obliczeń wynika, że z całości z tego przypadku mamy zysk:
425zł - 230 zł - 50 zł = 145zł
Zagranie 10 typów tak by za dużo nie stracić na pewno jest dobrym pomysłem, a co z tym darmowym zakładem zrobić to już zależy od gracza, jeśli trafi jakiś dobry typ to nieźle zarobi, ale mimo wszystko bonus rewelacyjny.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czy ja wiem czy to taki wspaniały bonus ? Ja jakoś do freebetów szczęścia nie mam...1 bet i koniec...Co innego bonusy. A i te 10 zakładów po 50 zł może dać w kość...

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Jedna uwaga na koniec gracze posiadajace status gracza zawodowego wylaczenii sa z promocji warto zapytac na czacie czy nie posiadacie taki status bo nikt was o tym nie informuje......Ja to spytalem bo mam limity zalozone i nie moge z zadnej promocji korzystac oprocz kasyna ????

C 0

czajnik89

Użytkownik
o jeszcze innna uwaga żebyśmy wszyscy że tak powiem nie popłynęli - czy trzeba udział w promocji gdzieś zgłaszać? Czy po prostu stawiać i system to sam wykryje 1 stycznia. bo ja na maila tego nei otrzymałem, także nie wiem czy się tez kawlifikuję?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Gracz otrzymuje tylko wygraną z darmowego zakładu (stawka nie jest zwracana) i musi on obstawić po kursie min. 1,5.
A to rozumieć tak, ze tą wygraną trzeba jeszcze obstawić po kursie 1,50 czy tego freebeta trzeba po kursie 1,50 ?

P 0

piecowy

Użytkownik
A to rozumieć tak, ze tą wygraną trzeba jeszcze obstawić po kursie 1,50 czy tego freebeta trzeba po kursie 1,50 ?
Freebeta po 1.50.
w regulaminie jest zapis &quot;Oferta nie łączy się z innymi promocjami w Sportingbet, np. z zakładami bez ryzyka.&quot; Czyli jeśli założę konto mam FB 200zł to do tej promo się nie kwalifikuje już?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
o jeszcze innna uwaga żebyśmy wszyscy że tak powiem nie popłynęli - czy trzeba udział w promocji gdzieś zgłaszać? Czy po prostu stawiać i system to sam wykryje 1 stycznia. bo ja na maila tego nei otrzymałem, także nie wiem czy się tez kawlifikuję?
Tak, automatycznie będzie dopisany. Oczywiście zostało to potwierdzone przez ich support.

dawczan, cholera wie. Byłoby dobrze, gdyby ktoś to wyjaśnił.

D 224

dboniem

Użytkownik
Narazie zagrałem 3 mecze gram przeciwstawne kursy jedne jako kwalifikujące się do promocji po min 50zł, drugie na Marathonbecie, narazie mam stratę z tych kursów -6,9zł
Spokojnie można znaleźć tych 10 typów tak by mieć z każdego max 5% straty, a jeśli się dobrze poszuka można zminimalizować stratę nawet do 0%.
A co z tym otrzymanym bonusem zrobimy to kwestia na inną dyskusję.

D 224

dboniem

Użytkownik
nie lepiej grać z zyskiem ?? a jak już tracić to na przedziałach ?
Oczywiście można coś próbować, ale uboga ta oferta w Sportingbecie jest, na przedziały fajne są Betsafe, Betcity ( sam od ciebie to wziąłem i pare razy pograłem) a tak ten mój sposób najpewniejszy, bez zbędnego stresu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom