kuchcik
Użytkownik
Jeśli oczy zawodzą, to wybaczcie. Lecz nigdzie nie widziałem o tym tematu, a oferta co najmniej gruba.
>> Promocyjny link do rejestracji konta + mega bonus <<
Ja właściwie także mam jedno pytanie - trzeba zagrać te 10 zakładów, czy można na ten przykład 2 za 250?Postaw 10 zakładów za minimum 50 PLN każdy, pomiędzy 21 grudnia a końcem roku (31 grudnia, 23:59 czasu GMT) i odbierz darmowy zakład na kwotę 500 PLN w dniu 1 stycznia 2013.
Kwalifikujące się zakłady należy wnosić po kursie 1,2 lub wyższym. Przy zakładach wielokrotnych, każdy część zakładu musi mieć kurs co najmniej 1,2 lub wyższy.
Zakłady przedmeczowe, typuj:live a także zakłady mobilne – wszystkie kwalifikują się do promocji.
Darmowy zakład 500 PLN zostanie automatycznie przyznany 1 stycznia 2013 roku.
Identyczne zakłady nie będą kwalifikowały się do promocji
Gracz otrzymuje tylko wygraną z darmowego zakładu (stawka nie jest zwracana) i musi on obstawić po kursie min. 1,5.
Maksymalna wartość darmowego zakładu to 500 PLN.
Przypada jeden darmowy zakład na jednego użytkownika.
Darmowy zakład nie może zostać użyty jako zakład kwalifikujący do promocji.
Niewykorzystane zakłady zostaną usunięte po 7 dniach.
Sportingbet zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania klientowi darmowego zakładu w wypadkach, gdy Sportingbet ma podstawy sądzić, że w przeszłości klient nadużywał, lub obecnie nadużywa systemu darmowych zakładów.
Pracownicy Sportingbet nie są upoważnieni do udziału w promocji.
Sportingbet.com ma prawo odwołać lub wycofać niniejszą ofertę bądź zmienić jej zasady w dowolnej chwili bez wcześniejszego zawiadomienia. Zastrzega sobie również prawo do tego, by nie dopuścić posiadaczy pewnych kont do udziału w niniejszej promocji.
Sportingbet.com jest ostateczną instancją rozwiązującą spory.
Sportingbet.com zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentów przed wypłaceniem bonusa.
Oferta nie łączy się z innymi promocjami w Sportingbet, np. z zakładami bez ryzyka.
Obowiązują standardowe zasady Sportingbet.com.
W przypadku problemów z bonusem prosimy o kontakt pod adresem [email protected]
>> Promocyjny link do rejestracji konta + mega bonus <<