Po oglądnięciu ostatniego meczu Jets na jutro wchodze w cusik takiego Melbourne City - Newcastle Jets Typ: 1/NIe Kurs: 2.29 STS Tym razem próbuje tak. Tutaj może być zarówno 1:0 jak i 3 lub 4:0 wszystko zależy jak Melborne potraktuje rywala tak więc bramki zostawiam,a licze,że jednak...
Bardzo dobry miesiąc za mną i w końcu udaje się wyjść na plus jeśli chodzi o podsumowanie całego 2021 roku. Mam nadzieję, że teraz już będziemy mogli kontynuować zieloną passę, nie zwalniamy tempa. Takie małe przypomnienie bo dostałem takie pytania już, stawkowanie nie zmienia się, minimalna stawka 10j a maksymalna 50j.
Jutro od rana: Glory - Macarthur 2 - @2,91 i jeszcze odważniej: X2 - @1,6 gospodarze w tym sezonie już chyba pożegnali się z playoffami. Są w sporym kryzysie a ostatni dobry wynik na własnym stadionie to remis z przed miesiąca z SFC. Jednak wtedy SFC dopiero się rozpędzało i do tego mocno...
GKS Bełchatów - Sandecja Nowy Sącz Typ: Sandecja @2,25 Unibet ✅ (0:2) Po przeczytaniu dzisiaj, że Saczersi jadą do Bełchatowa bez ubytków kadrowych to gram już dzisiaj SNS bo myślę, że jutro sporo osób się na to rzuci i kursy będą spadać. Oba zespoły są na przeciwległych biegunach, brunatni są...
Edit: Tym sposobem Omonia obroniła tytuł Mistrza Cypru, a szkoda bo w ostatniej kolejce Omonia podejmuje właśnie Apollon i szykowałem się już na ten mecz.
Jutro od rana: Glory - Macarthur 2 - @2,91 i jeszcze odważniej: X2 - @1,6 gospodarze w tym sezonie już chyba pożegnali się z playoffami. Są w sporym kryzysie a ostatni dobry wynik na własnym stadionie to remis z przed miesiąca z SFC. Jednak wtedy SFC dopiero się rozpędzało i do tego mocno...
Edit: Morozova/Mitu prowadząc 6:2 4:2 gdzie było praktycznie po meczu, przestają grać i przegrywają po super tajbreaku.
Maksymalną możliwą dla mnie stawką wchodzę w ten mecz, jakże rzadko przeze mnie granego tenisowego debla, szczególnie w wykonaniu kobiet. Trzy czynniki sprawiły, że idę zdecydowanie w kierunek Białorusko/Rumuński.
Tenisistki Sasnovich i Tauson po raz pierwszy będą grać ze sobą w parze.
Tauson sensacyjnie przegrała wczoraj w singlu z niżej notowaną rywalką, a często po takich meczach zawodnik odpada również z debla i jedzie dalej.
Morozova Mitu zagrały ze sobą 14 meczów z czego 11 wygrały.
Moim zdaniem Morozova i Mitu są zdecydowanym faworytkami tego meczu. Gdzieniegdzie można jeszcze złapać 1,90.