>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
To ja zadam może.
Piłka nożna
Były polski napastnik, występujący między innymi w Wiśle Kraków i Ruchu Chorzów, później kilkukrotnie był związany z Wisłą w roli trenera, także młodzieżówki. Biorąc pod uwagę mecze eliminacyjne został królem strzelców jednej z edycji Pucharu UEFA.
//down good ????

grubas 397

grubas

Użytkownik
To ja zadam może.

Piłka nożna

Były polski napastnik, występujący między innymi w Wiśle Kraków i Ruchu Chorzów, później kilkukrotnie był związany z Wisłą w roli trenera, także młodzieżówki. Biorąc pod uwagę mecze eliminacyjne został królem strzelców jednej z edycji Pucharu UEFA.
Tomasz Kulawik

Jak nazywa się siatkarz uznawany za dysponującego największym zasięgiem w ataku w historii siatkówki? Podaj jego zasięg!

\\ Poprawna odpowiedź Dawida ????

grubas 397

grubas

Użytkownik
To może znowu ja ;)

Jak nazywa się piłkarz, który zakończył karierę w sezonie 2009-10 i grał w nim za darmo? Grał w Primera Division.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
To może znowu ja ;)
Jak nazywa się piłkarz, który zakończył karierę w sezonie 2009-10 i grał w nim za darmo? Grał w Primera Division.
Joseba Etxeberria? ????
On miał normalnie płacę zapewnioną, ale chciał ją oddać na jakąś tam fundację i stąd można powiedzieć, że grał za darmo. Występował w Athletic Bilbao

grubas 397

grubas

Użytkownik
Joseba Etxeberria? ????

On miał normalnie płacę zapewnioną, ale chciał ją oddać na jakąś tam fundację i stąd można powiedzieć, że grał za darmo. Występował w Athletic Bilbao
Prawidłowa odpowiedź ????. Ja pamiętam newsa ze strony magazynu Piłka Nożna, gdzie powiedziane było, że piłkarz z uwagi na słabą kondycję finansową klubu postanowił grać w tym sezonie za darmo. Decyzja o przyznaniu pieniędzy fundacji charytatywnej wyszła z gestii klubu.

Twoja kolej na zagadkę.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Jeden z najbardziej rozpoznawanych amerykańskich sportowców ostatniego wieku, wybrany w 1984 roku w drafcie przez Chicago Bulls (ten sam draft,w którym wybrano Jordana). Nigdy jednak nie założył koszulki Byków i nie zagrał ani jednego meczu w NBA.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Jeden z najbardziej rozpoznawanych amerykańskich sportowców ostatniego wieku, wybrany w 1984 roku w drafcie przez Chicago Bulls (ten sam draft,w którym wybrano Jordana). Nigdy jednak nie założył koszulki Byków i nie zagrał ani jednego meczu w NBA.
Carl Lewis

to teraz pytanie, które zadał Olo dwa posty wyżej

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Sebastian Telfair

Teraz zadam może bardziej pytanie aniżeli zagadkę. Ile punktów zdobył LeBron dla Miami a ile zdobyło Cleveland Cavaliers w tym sezonie?

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bron 2,111
Cavs 7,827

zaraz coś będzie

Dobra szybko mi przyszło coś do głowy.

W NBA jest trochę zawodników, którzy rozegrali w sezonie zasadniczym więcej niż 82 mecze. Kto jest najświeższy w tym gronie:?:

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
W NBA jest trochę zawodników, którzy rozegrali w sezonie zasadniczym więcej niż 82 mecze. Kto jest najświeższy w tym gronie:?:
Ale w jaki sposób można zagrać w jednym sezonie zasadniczym więcej niż 82 mecze? ???? (Chyba, że nie mówimy o tym sezonie a ogólnie w karierze.)

Jeśli liczysz razem ze spotkaniami z PO to taką personą zapewne będzie Gary Neal z SAS.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Ale w jaki sposób można zagrać w jednym sezonie zasadniczym więcej niż 82 mecze? ???? (Chyba, że nie mówimy o tym sezonie a ogólnie w karierze.)

Jeśli liczysz razem ze spotkaniami z PO to taką personą zapewne będzie Gary Neal z SAS.
Chyba można, jeśli w trakcie sezonu zmieni się klub na taki, który rozegrał do tej pory mniej spotkań niż ten z którego się odchodzi.

Do góry Bottom