>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

prof 36,1K

prof

Użytkownik
Mialem trudniejsza zagadke jednak nie bylem pewny swoich informacji w 100% wiec odpuscilem i daje latwe.

Szkocki Darter pseudonim Dreamboy.

@down

oczywiscie , to akurat łatwo wygooglowac ????

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Gary Anderson;) edit
Czterokrotny mistrz polski ,starał się o niego Real Madryt i AC Milan ze względu na służbę jako pełnił nie mógł przejść do żadnego klubu zagranicznego,dostał pseudonim ... od trenera węgierskiego.Do tej pory jest dumny z klubu w którym spędził większość życia.
O kogo chodzi i jaki był to pseudonim.
edit
tak zadaj pseudonim Kici

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Który sprinter nie chciał zejść z bieżni na Mistrzostwach Świata w Lekkiej Atletyce w 2003 r., nie zgadzając się z decyzją sędziów o falstarcie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Witam.
To mój debiut w zadawaniu zagadek i dlatego przyznam, że zagadka jest naprawdę cholernie ciężka...

Jak wiemy, w piłce nożnej są różne klasy rozgrywkowe i różne poziomy rozgrywek oraz różne reprezentacje ( od reprezentacji U14 aż po reprezentacje narodowe ) .
Pytanie brzmi: proszę wymienić wszystkie reprezentacje, w których grali Zielinski i Juskowiak, bez warunku wspólnych z sobą występów i bez względu na to, na jakiej pozycji na boisku występowali w tych meczach.

...........
EDIT:
Najmocniej przepraszam, ale zamieściłem swój wpis z zagadką - bez zapoznania się z zasadami tu obowiązującymi i jak teraz dopiero przeczytałem: koniecznością udzielenia poprawnej odpowiedzi dla uzyskania prawa do zadania kolejnego pytania...

.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
dobrze dawaj pytanie:grin:
Ło, to mnie zaskoczyłeś, zawsze kojarzyłem go, że to siwy dziad. Zastanawiałem się nad jakimś tyczkarzem co z Bubką zawsze przegrywał, ale pierwsza myśl dobra ????
Jedyny Polak w barwach FC Barcelony, to...

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Grał w czołowych klubach włoskich ,miał swoją przygodę w PrimeraDivision teraz gra w Brazylijskiej drużynie jednym z warunków jakie musiał spełnić klub to musiał znaleźć mu mieszkanie blisko plaży,49 meczy rozegrał w reprezentacji Włoch o kim mowa....
edit
down:
zadaj
//chyba down ????
oczywiście że down heh

Do góry Bottom