>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Zagadki Sportowe ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Christian Benitez
W którym roku sędzia pierwszy raz użył gwizdka [ chodzi o mecz piłkarski ] i ewentualnie jakie to było spotkanie [ druga część pytania fakultatywnie ] ?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ilu z obecnej kadry piłkarzy ręcznych było w swojej karierze królem strzelców polskiej Ekstraklasy [bierzemy pod uwagę kadrę z MŚ&#39;11] i jacy byli to zawodnicy (przynajmniej jeden z nich)?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ilu z obecnej kadry piłkarzy ręcznych było w swojej karierze królem strzelców polskiej Ekstraklasy [bierzemy pod uwagę kadrę z MŚ&#39;11] i jacy byli to zawodnicy (przynajmniej jeden z nich)?
Powiedzmy, że liczba tych zawodników jest większa niż zero, a mniejsza niż 4.
Jednym z zawodników, którzy zdobywali w latach ubiegłych koronę króla strzelców jest obecny zawodnik Vive Targów Kielce, który przez jakiś czas grał w Niemczech, a także był zawodnikiem Wisły Płock.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
z racji tego, że przez dłuższy czas nikt nie odpowiedział postanowiłem wygooglować. ;-)
Mariusz Jurasik
Grzegorz Tkaczyk
i
Bartosz Jurecki

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
No dobra, Tkaczyk i Jurecki zdobyli króla w 1 lidze, ale do któregoś roku 1 liga była ekstraklasą.
Wtedy poprawna odpowiedź to Mariusz Jurasik !

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Wymień trzech piłkarzy, którzy dla Reprezentacji Francji w swoim debiucie strzelili dwa gole.
Wiem kogo podacie pierwszego, ale dwóch innych musicie wymyślić :].

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
A, faktycznie. Myślałem, że napisałeś dwie lub więcej ????
Zagadka dosyć historyczna. Kogo trener Górski w trakcie MŚ 74&#39; postanowił karnie odesłać do domu za to, że przeholował z alkoholem i tym samym spóźnił się z powrotem do pokoju hotelowego? (Chodzi oczywiście o piłkarza).

Do góry Bottom