To ja zadam... banalne.... proste...
Zanim CR7 trafił do MANU, mało co nie trafił do Juventusu... dlaczego ostatecznie do transferu nie doszło?
(tylko nie googlujcie)
To w takim razie ZAGADKA PANCERNIK ;-) Jaki był tytuł na ostatniej stronie NOWEJ TRYBUNY OPOLSKIEJ po tym jak w sezonie 1993/94 Houston Rockets po raz pierwszy w sezonie (po 15. wygranych na starcie) przegrali mecz i po raz pierwszy stracili sto punktów w meczu.
Nie. Tytuł był związany wyłącznie z faktem straty stu punktów w meczu. Nie wiem w ogóle czy gdzieś w necie można to znależć. Mnie akurat utkwił w pamięci ten tytuł. Może trochę dziwna zagadka ;-) Jak nikt nie zgadnie przez jakiś czas, to najwyżej przejdziemy do nowej zagadki.
Dobrze, chociaż nie byłem pewien i teraz sprawdziłem, Grześ w tym sezonie przekroczył 1000 bramek
Piotr Przybecki również ma 1000 bramek, Marcin Lijewski również w tym sezonie zdobył tysięczną bramkę.
W Misiu grał mudzin (chyba pierwszy w PLK...) ale nie pamiętam jak się nazywał cholerka... z resztą zadawałem już o nim zagadkę :razz:
Edit. Track dobrze prawi...
Kent Washington, zagrał w Misiu. Grał Ochódzkiego jak był murzynem i grał w kosza :razz:
Athletic Bilbao zatrudnia graczy baskijskich w swoim zespole, to jedna z tradycji tego klubu, ale raz zatrudnili piłkarza nie z Krajów Basków, kto to był ?