>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zagadki Sportowe ;)

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
To ja zadam... banalne.... proste...
Zanim CR7 trafił do MANU, mało co nie trafił do Juventusu... dlaczego ostatecznie do transferu nie doszło?
(tylko nie googlujcie)

edit. oczywiście odpowiedź prawidłowa...

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
To w takim razie ZAGADKA PANCERNIK ;-) Jaki był tytuł na ostatniej stronie NOWEJ TRYBUNY OPOLSKIEJ po tym jak w sezonie 1993/94 Houston Rockets po raz pierwszy w sezonie (po 15. wygranych na starcie) przegrali mecz i po raz pierwszy stracili sto punktów w meczu.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Houston Rockets po raz pierwszy w sezonie przegrali mecz i po raz pierwszy stracili sto punktów w meczu.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Nie. Tytuł był związany wyłącznie z faktem straty stu punktów w meczu. Nie wiem w ogóle czy gdzieś w necie można to znależć. Mnie akurat utkwił w pamięci ten tytuł. Może trochę dziwna zagadka ;-) Jak nikt nie zgadnie przez jakiś czas, to najwyżej przejdziemy do nowej zagadki.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Grzesiu Tkaczyk.
Dobrze, chociaż nie byłem pewien i teraz sprawdziłem, Grześ w tym sezonie przekroczył 1000 bramek ;)
Piotr Przybecki również ma 1000 bramek, Marcin Lijewski również w tym sezonie zdobył tysięczną bramkę.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
W Misiu grał mudzin (chyba pierwszy w PLK...) ale nie pamiętam jak się nazywał cholerka... z resztą zadawałem już o nim zagadkę :razz:
Edit. Track dobrze prawi...
Kent Washington, zagrał w Misiu. Grał Ochódzkiego jak był murzynem i grał w kosza :razz:

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Athletic Bilbao zatrudnia graczy baskijskich w swoim zespole, to jedna z tradycji tego klubu, ale raz zatrudnili piłkarza nie z Krajów Basków, kto to był ?

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
grał w Legii strzelił dla niej 5 bramek nosił pseudonim Zoom Zoom ,strzelił dla swojej repry 1 bramkę(w swoim debiucie) ...

łatwe.

Do góry Bottom