2K kuba86 Użytkownik Marzec 27, 2010 #501 "no przyjmij tą piłkę w górę noooo", "musicie coś zablokowac nooooo" :grin: Kliknij aby rozwinąć... Nooo, wreszcie. Zadawaj. Redwitz minimalnie się spóźniłeś.
"no przyjmij tą piłkę w górę noooo", "musicie coś zablokowac nooooo" :grin: Kliknij aby rozwinąć... Nooo, wreszcie. Zadawaj. Redwitz minimalnie się spóźniłeś.
7,8K robson-united Użytkownik Marzec 27, 2010 #502 Reprezentant Trynidadu i Tobago w Manchesterze United ? EIDT. Oczywiście że tak, wiem że proste, ale nie miałem pomysłu na coś super ..
Reprezentant Trynidadu i Tobago w Manchesterze United ? EIDT. Oczywiście że tak, wiem że proste, ale nie miałem pomysłu na coś super ..
552 akselek Użytkownik Marzec 27, 2010 #503 Reprezentant Trynidadu i Tobago w Manchesterze United ? Kliknij aby rozwinąć... Dwight Yorke
K 1,2K kukla Forum VIP Marzec 27, 2010 #504 Reprezentant Trynidadu i Tobago w Manchesterze United ? Kliknij aby rozwinąć... Proste ???? York! edit: pieprzone tp ;p
Reprezentant Trynidadu i Tobago w Manchesterze United ? Kliknij aby rozwinąć... Proste ???? York! edit: pieprzone tp ;p
552 akselek Użytkownik Marzec 27, 2010 #505 Kto w finałowym meczu (piątym) Trentino - Piacenza zaserwował asa w tie breaku na 14-13, a później po jego zagrywce błąd przy wystawie popełnił Grbić ? ????
Kto w finałowym meczu (piątym) Trentino - Piacenza zaserwował asa w tie breaku na 14-13, a później po jego zagrywce błąd przy wystawie popełnił Grbić ? ????
552 akselek Użytkownik Marzec 27, 2010 #507 Strzał. Kazyiski. ? ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie ???? ????
552 akselek Użytkownik Marzec 27, 2010 #509 Hmm, Visotto? :razz: Kliknij aby rozwinąć... Nie...........
2K kuba86 Użytkownik Marzec 27, 2010 #510 Co ja gadam. Przecież to był ktoś z Piacenzy. Zlatanov? ????
552 akselek Użytkownik Marzec 27, 2010 #511 Co ja gadam. Przecież to był ktoś z Piacenzy. Zlatanov? ???? Kliknij aby rozwinąć... Tak. Zadajesz.
2K kuba86 Użytkownik Marzec 27, 2010 #512 Łatwe jakieś. Pierwsze do głowy przyszło. Proszę podać imię i nazwisko siatkarki, która grała w Centro-stalu i reprezentacji Polski. Libero
Łatwe jakieś. Pierwsze do głowy przyszło. Proszę podać imię i nazwisko siatkarki, która grała w Centro-stalu i reprezentacji Polski. Libero
2K kuba86 Użytkownik Marzec 27, 2010 #516 Kasia Mróz? Kliknij aby rozwinąć... Oj przepraszam. Dopiero teraz zauważyłem, że nie napisałem, że chodzi mi o libero.
Kasia Mróz? Kliknij aby rozwinąć... Oj przepraszam. Dopiero teraz zauważyłem, że nie napisałem, że chodzi mi o libero.
2K kuba86 Użytkownik Marzec 27, 2010 #518 Łatwe jakieś. Pierwsze do głowy przyszło. Proszę podać imię i nazwisko siatkarki, która grała w Centro-stalu i reprezentacji Polski. Libero Kliknij aby rozwinąć... Ona grała w Centrostalu i reprezentacji Polski. Już nie gra.
Łatwe jakieś. Pierwsze do głowy przyszło. Proszę podać imię i nazwisko siatkarki, która grała w Centro-stalu i reprezentacji Polski. Libero Kliknij aby rozwinąć... Ona grała w Centrostalu i reprezentacji Polski. Już nie gra.
2K kuba86 Użytkownik Marzec 27, 2010 #520 leśniewicz Kliknij aby rozwinąć... Tak. Przepraszam za kłopot. Zadawaj.