>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

z 50 zl do 100.000 zl co o tym sadzicie?

Status
Zamknięty.
golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Jak już ktoś napisał do 1000 zł bylo by idealnym rozwiązaniem ...
A nawet jeśli dojdziesz do tych 10000 zł to i tak potem nie pograsz no bo limity ...
A był ktoś kiedyś na tym forum co chciał dojść do dużej kwoty grając tylko : Over 0.5 gola w meczu . I się skończyła seria i 100% kapitału w **** . Może ktoś pamięta kto to był ?
****- Na koncie Bukmachera a nie twoim ????

kris_kros 100

kris_kros

Użytkownik
A był ktoś kiedyś na tym forum co chciał dojść do dużej kwoty grając tylko : Over 0.5 gola w meczu . I się skończyła seria i 100% kapitału w **** . Może ktoś pamięta kto to był ?
Być może chodzi Ci o chłopaka, który posługiwał się nickiem Dark Nightmare. Jego temat w dziale Kupony to: &quot;Wyznaczyłem sobie cel i powoli do niego dążę...&quot; Bardzo dobrze mu szło i ze 100 EURO doszedł do kwoty 1040 EURO (podkreślam EURO bo prościej mu się liczyło). Poległ na meczu Metz - Nantes, a szkoda :;/:. Po jakimś spięciu z Administracją nie udziela się już na tym forum. A szkoda ciekawe jak mu teraz idzie ...

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
A mnie ta gra ciekawi, przegrywamy tylko 50zł.
Wpłacę do jakiegoś buka z live bogatym i z bonusem 100% i zobaczymy co z tego wyjdzie;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
A mnie ta gra ciekawi, przegrywamy tylko 50zł.
Wpłacę do jakiegoś buka z live bogatym i z bonusem 100% i zobaczymy co z tego wyjdzie;)
Niby kursy 1.01 ale jak dobrze pokombinujesz to czemu nie , może coś uciułasz. Jak by nie było przegrywasz właśnie aby 50zł ( swojego wkładu)

Ja jak miałbym się bawić w małe kursy to również prędzej w over 0.5 gola. kursy większe a prawdopodobieństwo również większe bo dwie drużyny pracują na Twój sukces :cool:

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Grałem over 0,5 dość długo ale zgubił mnie jeden mecz już bardziej się opłaca grać na brak remisu bo jak pada gol to można odsprzedać i jest zysk a kurs większy;)
najbardziej opłacało by się grać w 90min przy wyniku 3:0 że ta druzyna co prowadzi tyle wygra;)

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
znaczy sory źle zbudowałem zdanie. Miało być że drużyna co prowadzi 3:0 w 90min wygra mecz.
Wiadomo że w 90minutach bramki padają.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
znaczy sory źle zbudowałem zdanie. Miało być że drużyna co prowadzi 3:0 w 90min wygra mecz.
Wiadomo że w 90minutach bramki padają.
Buki raczej blokują takie zakłady. Nawet jak jest 3:0 w 70 minucie to już można obstawiać tylko kto strzeli następną bramkę, albo na jakiś over.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dlatego napisałem opłacało by się, a nie opłaca.
Opłacałoby się znać numerki dużego lotka ;) Twój tok jest niezrozumiały, myślę że nie tylko dla mnie. Na kursach 1.01 - 1.05 na live najwięcej się traci, taka jest prawda. Gdyby wszystkie takie kursy się &quot;opłacały&quot; to spokojnie można by z tego wyżyć. Realia są jednak nieco inne. Kursów przy prowadzeniu 3:0 w np 80 minucie nie ma, a nawet jeśli byłby to z czasem trafiłby się niesamowity mecz i z 3:0 zrobiłoby się 3:3.

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Ten post polega na tym abym się sprawdził w systemie kolegi który ten temat założył . Czyli dojść do progu 704 .
Próg 1 : PSV Eindhoven-Excelsior 10 1.01 ✅
Próg 2 : Rangers-Aberdeen 10 1.01 ✅
Próg 3 : Chelsea-Sunderland 10 1.01 ⛔
Próg 4-5 : Gijon-Real Mad 10 1.02 ✅
Próg 6-7 : Bayern-Nurnberg 10 1.02 ✅
Próg 8 : FC Porto-Portimonense 10 1.01 ✅
Próg 9 : St.Petersburg-FK Rostov 10 1.01 ✅
Próg 10 : Reunat - Nie wygra wyścigu Tak 1.01 ✅
Próg 11-13 St.Mirren-Celtic 02 1.03
✅
Próg 14-15 Lok.Moskwa-Novosibirsk 02 1.02 ✅
Zobaczymy o z tego będzie . Co ileś tam będę edytował go i wpisywał nowe typy . Zobaczymy do jakiej kwoty dojdę z 50 zł .
No i proszę bardzo ... Nawet 15 meczy z najmniejszym możliwie kursem nie umiem trafić . I nie wierzę w to aby ktoś doszedł do progu 704 .

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Widzisz kolega wyżej trafił 174 typy, moim zdaniem powinien wypłacić i grać od nowa ale obrał cel i dąży do niego.
Tak naprawdę nie ma dobrego systemu i teoretycznie jedna na milion osoba z tego da rade wyżyć.
Ale taką grę dla zabawy można przetestować.
Nie widzę potrzeb krytyki, praktycznie każdy temat z systemami jest krytykowany przez ludzi co sami przegrywają.
Jak wygra to wygra jak nie to nie.
Ważne że ma zabawę wszystko obliczone i przy odrobinie szczęścia, rozwagi i braku zachłanności może mu się udać.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Ja parę razy mam jakieś typy w których jestem 10000% przekonany że wejdzie .
Podam na ten Wekkend z 5 typów i zobaczymy .
PSV Eindhoven-Excelsior 10 1.01
Rangers-Aberdeen 10 1.01
Chelsea-Sunderland 10 1.01
Gijon-Real Mad 10 1.02
Bayern-Nurnberg 10 1.02
FC Porto-Portimonense 10 1.01
St.Petersburg-FK Rostov 10 1.01
Reunat - Nie wygra wyścigu Tak 1.01

Oto progi od 1 do 10 (kursy 1.02 liczone jako dwa progi) . Zobaczymy o z tego będzie . W tym poście co ileś tam będę edytował go i wpisywał nowe typy . Zobaczymy do jakiej kwoty dojdę z 50 zł .
ja bym się bał grać tak cały mecz, chyba bardziej wybrałbym opcje live.
Ale powodzenia ????
Zagrałeś kombi czy single, a tak wgl to grasz za real money czy symulacja?

bludek 367

bludek

Użytkownik
PSV Eindhoven-Excelsior 10 1.01
Rangers-Aberdeen 10 1.01
Chelsea-Sunderland 10 1.01
Gijon-Real Mad 10 1.02
Bayern-Nurnberg 10 1.02
FC Porto-Portimonense 10 1.01
St.Petersburg-FK Rostov 10 1.01
Reunat - Nie wygra wyścigu Tak 1.01

Real 02?
A ja nie jestem tak na 10000% pewny, że wejdzie. Potrafię wyobrazić sobie wtopę Rangersów czy Bayernu. Oczywiście szanse na to są marne, ale dla mnie ryzyko jest większe niż oczekiwany zysk. Po za tym z samej zasady nie podoba mi się gra nie tolerująca żadnego błędu.

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Ja co będę widział jakiś mecz to będę dodawał z kursem max 1.05 ...
I zobaczymy do jakiego poziomu dojdę ... Na Pewno nie będzie to poziom over 700 . i wątpię aby założyciel tematu doszedł do takiego progu .

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ja co będę widział jakiś mecz to będę dodawał z kursem max 1.05 ...
I zobaczymy do jakiego poziomu dojdę ... Na Pewno nie będzie to poziom over 700 . i wątpię aby założyciel tematu doszedł do takiego progu .
Chcesz podawać KAŻDY taki zakład? Jaki to ma sens?
Wiesz co oznacza kurs 1,05? Kurs taki oznacza, przy założeniu perfekcyjnego oceniania szans przez bukmachera i POMINIĘCIE MARŻY (dla uproszczenia) że wejdzie ~95 na 100 takich zdarzeń.
Nie wiem co chcesz osiągnąć ale z pewnością nic mądrego :]

andre_nbh 1

andre_nbh

Użytkownik
Jeśli gracie po kursach 1.01 - 1.05 to też należy dokonywać selekcji typów!

- jak najdalej od piłki nożnej - ileż to niespodzianek zdarza się w piłce kopanej
- live - bardzo głupi pomysł, to właśnie na nim są najbardziej oszukane kursy
- omijać szerokim łukiem ligi, zdarzenia &quot;egzotyczne&quot; i mało popularne

No i oczywiście ogólna analiza spotkania... Jeśli chcecie grać wszystko jak leci po takich kursach to życzę powodzenia!

Pozdrawiam

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jeśli chcecie grać wszystko jak leci po takich kursach to życzę powodzenia!
Kolega, który założyl temat pokazał, że jest to możliwe...tylko wg mnie do 10 tys to na 99% przydarzy sie jakas pomyłka i na jego miejscu grałbym do 1000 wypłacił i grał od nowa...ale nie wiem moze sie mylę.

D 1

dantalion

Użytkownik
gdybyscie uwaznie czytali to zauwazylibyscie ze nie gram pilokopow, pilka nozna wogiole mnie nie interesuje, a nawiasem mowiac od ostatniego mojego postu mastepnych 10 jest na zielono, sorry ze nie odpisuje pw ale nie mam jeszcze 10 postow i jest mi to do tego czasu zabronione

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom