>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Yahoo Fantasy NFL 2010/2011

Status
Zamknięty.
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Lupus, jak wygrasz nasze spotkanie, to powinieneś postawić Fosterowi pomnik. 231 yds, 3Td&#39;s i 41 pkt !!! To powinno być zabronione ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Starty punktów.
Widziałem na innym forum.
Ile punktów by dana osoba zyskała , gdyby wystawiła full ekipę punktującą
Ellis 15.00
Ted 16.00 [kicker mi sie schował]
Shen 16.50
Skiper 19.00
Grzesio 20.00 [RB dali dupy]
Lupus 20.50
Lukascash 27.00
Juan Antonio 27.00
zaszkins 31.50
Boodzio 34.50

shen 408

shen

Użytkownik
Grzesio jak to policzyłeś,moja ekipa zdobyła coś ponad 180 punktów,a ty piszesz ze jak bym wystawił full ekipę to bym miał 16,50 ocb?.Pytanie do komisarza ligi czemu nie można podebrać grajków z FA,po co ten waiver do środy?

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Shen, wejdź sobie w MY TEAM i tam zobaczysz, że np. WR, którego posadziłeś na ławce zdobył 15 pkt, a WR, którego wstawiłeś do składu zdobył 10 pkt. Stąd wniosek, że gdybyś wstawił do składu tego WR, którego posadziłeś na ławce byłbyś +5 pkt

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Gdybyś wstawił wszytskich , tych co punktowali najmocniej na danej position to byś miał 16.5 więcej points za te.
Cutler miał 2 punkty więcej od Elia.
Szukaj reszty 14.5 punktów , o ile się nie machnąłem.
------
P.S. nie zauważyłem posta Michaela Ellisa

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Shen
Cutler +2 za ELi
McCluster +4 za Colstona
LT +2 za Rice&#39;a
Vilma LB +3 za jakigoś z 5.00
Tillman +5.5 za Bailego
-----------------------
5.5+3+2+4+2 = 16.5

shen 408

shen

Użytkownik
Michael Ellis dzięki za objaśnienie,sam bym na to nie wpadł :grin:
Bodzio Sims-Walker ponoć pił bimber i nalewkę z wiśnii przed meczem,inne żródła też mówią ze go Bailey zamknął i nic nie mógł złapać,jak chcesz to możemy się dogadać i zrobić trade.Jakby ktoś chciał to Tomlinson też jest na wymianę.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Z tego wynika , że masz za dużo czarnuchów na BN i oni się buntuja i nie grają.
Zrób porządek ze składem
Mój bład - nie widziałem kickera.
Masz 16 punktów
WR 8 + kicker 6 + LB i jeszce ktoś chyba

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Last Week
Lukascash 7.50 [3 kolesi z NA !!!!!!! i dobra gra podstawowego i tyle masz , ale gdyby Holmes , Ben i Jackson grali to parę punktów by wzrosło]
Shen 10.50 [kto normalny zostawia Vilmę na BN ?? , 3 punkty zostawione na ławie i byłby szacun]
Skiper 13.00 [skład sobie zmień , bo CI nie gra hołota]
Grzesio 16.50 [RB i TE i granica 200 punktów w Afryce została]
zaszkins 21.00
Ellis 25.00
bodzio 26.50 [defensywa schrzaniła robotę - 16.5 punkta w powietrze uciekło]
Teddy 27.00
Lupus 37.00
Juan Antonio 38.00 [wygrałbyś pojedynek ze mną , ale z takich okazji musiałem skorzystać]
JuanAnonio wygrałby mecz, ale zawalił sprawę.

shen 408

shen

Użytkownik
Grzesio-Vilma ponoć miał problemy z kolanem przed sezonem a po co wystawiać niewyleczonego grajka jak są rezerwowi?Z Lions tak jak miało być zajebiście zagrał Vick a i tak za tydzień już nie zagra i trzeba będzie go wywalić :;/: Do tego gej Cutler z cowgirls 3TD i 277 jardów i zero picków na benchu się marnował :]

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ja sobie chyba coś urwę.
Spiller ława - 22 punkty , Harvin - 15 , a złamasy na starterce w babmuko lecą.
Jak to mówią In defense we trust.
Przy dobrej grze Def Bears możliwie do odrobienia te 16.50 - szcerze to spodziewam się z jakieś 12-10 punktów , chyba , że Urlcher przypomnie sobie sezon życia.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Jak na ironię był to najlepszy występ mojego fantasy teamu i pierwsza porażka. Defensywa leci w kulki, pięć sacków przez 3 tygodnie. I nie potrzebnie ślepo ufałem Smith&#39;owi który przy Clausenie to się w tym sezonie już nie nałapie. Safeties i corners dalej świetnie się spisują

ted 12,8K

ted

Forum VIP
zbanujmy tego bodzio albo niech komisarz ligi na kazdy week ustawia mu skład, chłop nie gra co widac, w tej kolejce ma dwóch zawodników &#39;bye&#39; , szczęście mają ci co z nim grają do tej pory

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom