I to nie jeden raz :]Wypłacałem z bankomatu euronet hajsy. Nastapiła awaria podajnika, dostałem paragon, ze nie mogą wyplacić, ale konto nie zostanie obciązone. Oczywiscie suma wypłaty zablokowała sie na moim skrillu i już trzeci dzień nie schodzi. Pytałem w euronecie, mówią, ze oni wysyłają info o nieudanej transakcji od razu. Skrill twierdzi, ze oni z automatu oddają jak tylko dostaną rozliczenie z euronet, ale może to być nawet 15 dni.
Czy miał ktoś może taką sytuacje i z doświadczenia może powiedzieć kiedy mogę spodziewac sie zwrotu?
Tak jak napisałeś w ostatnim zdaniu. Wysokość prowizji zależy od wypłacanej kwoty, jest to bodajże 1.75%.Panowie jaka jest prowizja za wyplate z bankomatow? Zrobiłem sobie rok przerwy od grania i wtedy jeszcze mialem dzienny limit wyplat 1050zł i przy takiej wyplacie skrill pobierał mi jakies 20-30zł. Teraz mam limit 3750 i wczoraj przy wyplacie 3700 zabrali mi az 65zł. Prowizja jest zalezna od wysokosci wyplaty czy jak?
Dobra matematyka : DTak jak napisałeś w ostatnim zdaniu. Wysokość prowizji zależy od wypłacanej kwoty, jest to bodajże 0.75%.
Jasne, że 1.75%. Pisałem na szybko i skrobnęło się 0 zamiast 1.Dobra matematyka : D
Z doświadczenia jak i obliczenia szybko wychodzi około 1.75%, bo u mnie przy 3750zł było to 68zł.
Takiem czuł :grin:Jasne, że 1.75%. Pisałem na szybko i skrobnęło się 0 zamiast 1.
Przewalutowanie po stronie operatora karty ,czyli Mastercard czy po stronie Skrill ?raczej dojdzie jeszcze przewalutowanie bo bankomat musi wypluc zlotowki a nie euro.