i jak ? pieniądze zwrócone? jak tak to w który dzień ?Póki co zwrotu nie ma... jakiś 14-15 dzień
u mnie dopiero w czwartek 15 dzień, twierdzą, że wtedy zwrócą z automatu...
i jak ? pieniądze zwrócone? jak tak to w który dzień ?Póki co zwrotu nie ma... jakiś 14-15 dzień
Mi dokładnie w 15 dzień zwrócili.i jak ? pieniądze zwrócone? jak tak to w który dzień ?
u mnie dopiero w czwartek 15 dzień, twierdzą, że wtedy zwrócą z automatu...
Czyli skoro już zleciłem wypłatę to co mam zrobić, żeby doszła na konto ?raczej wymagają potwierdzenia że jest się właścicielem rachunku na które się zleca wypłatę
Ja poprzednie też miałem zweryfikowane, ale zresztą, dopiero wczoraj zleciłem wypłatę to jeszcze mają czas.u mnie nie wymagali - dodalem nowe konto, zlecilem wyplate i kasa doszla.
tyle, ze mialem wczesniej zweryfikowane inne konto wiec moze to tez ma jakies znaczenie.
Ja tak zrobiłem w ubiegłą środę i lipa. Drugi mail o przetworzeniu nie przyszedł. Dzisiaj dopiero odpowiedź, że przekazali do odpowiedniego działu. Trochę poczekam sobie...u mnie nie wymagali - dodalem nowe konto, zlecilem wyplate i kasa doszla.
tyle, ze mialem wczesniej zweryfikowane inne konto wiec moze to tez ma jakies znaczenie.
Też wypłacałeś na konto inne niż to na które wpłacałeś ?Ja tak zrobiłem w ubiegłą środę i lipa. Drugi mail o przetworzeniu nie przyszedł. Dzisiaj dopiero odpowiedź, że przekazali do odpowiedniego działu. Trochę poczekam sobie...