>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wykonam dla Was grafikę z free !!!

dawciox15 0

dawciox15

Użytkownik
A ja bym prosił o jakieś fajne skomponowanie herbów Wisły Puławy i Legii Warszawa. Oraz nick mój byś mógł umieścić , jeśli byś mógł.
Na tle może stadion Legii albo coś takiego...
Osobiście jeżdżę na mecze Lecha i jak sam wiesz z wiadomych przyczyn nie powinienem robić Ci avka ale niech będzie moje dobre serce, jutro powinien być.Przynajmniej zapamiętasz że kibice Lecha to porządni obywatele.
Pozdrawiam

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Dawciox15, możesz skorygować mojego avka, wzoruj się na pracy dla rafalo, chodzi mi konkretnie o to by mój nick widniał na dole, to by było na tyle.
Z góry dzięki!

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jak byś mógł to i ja bym miał małe zlecenie dla Ciebie ;)

Jak byś zmienił nazwę na mój nik oraz w prawym dolnym rogu umieścił herb Manchesteru lub jakoś w tle żeby było ;)
a i zapomniał bym, ma być to na avatar

dawciox15 0

dawciox15

Użytkownik
Postaram się zrobić parę prac wg kolejności jeszcze dzisiaj w nocy lub wrzucę je dopiero jutro. Sorry ale dorwałem niemiłego wirusa (oczywiście nie komputerowego) i zmusił mnie on to pozostania w łóżku. Pozdrawiam

kamil307 0

kamil307

Użytkownik
Mam do ciebie kolejne zlecenie ???? oczywiście jeżeli masz dużo czasu i chęci.
Ale najlepiej załatwmy to na gg, na pw podsyłam ci mój nr.

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Nie pogniewał bym się gdybyś i dla mnie również coś zrobił. Tematyka to FC Barcelona, obojętnie czy zrobisz z jakimś piłkarzem czy herbem. No i umieść mój nick RickyFCB. Z góry THX! Długo już siedzisz w grafice?

haftus 140

haftus

Użytkownik
Ja bym prosił avatar z moim nickiem: zielony taki bardziej minimalistycny co najwyzej parę pędzli + herb Lechii.

kales 0

kales

Użytkownik
Jeżeli byłaby taka możliwość to też bym o jednego prosił.

W moim przypadku to nic związanego ze spotem.
Mianowicie chodziło by mi o coś takiego, by tło było żółte ( może być jakieś szlaczki, wzorki co tam uważasz), a na środku napis &#39;prezes smoq&#39;. Tylko fajnie by było jak ten napis by był od lewego dolnego rogu do prawego górnego. Tak po ukosie. No i żeby te dwa słowa były jedno pod drugim.
Słowa na czarno, jakas fajna czcionka, to chyba na tyle ;)

Z góry dzięki.

Do góry Bottom