Super, dokładnie o coś takiego mi chodziło! Tylko czy mógłbyś zamiast "N" zrobić "Ń" w "Poznań"? Wybredny jestem, ale no co poradzę ???? Jak da radę to ogromne dzięki ????
Ostatni bardzo czasochłonny projekt robiony w celu szlifowania zdobytych umiejętności.
Przez 48h nie miałem internetu więc postanowiłem pobawić się z grafiką. Jak możecie oceńcie jak się Wam podoba. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Ostatni bardzo czasochłonny projekt robiony w celu szlifowania zdobytych umiejętności.
Przez 48h nie miałem internetu więc postanowiłem pobawić się z grafiką. Jak możecie oceńcie jak się Wam podoba. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Pod grafiką umieściłem napis iż, wszystkie logotypy zostały pobrane z internetu a dokładnie logo easports,pegi3,windows i loga konsol do gier. Praca nie służy do celów komercyjnych i była ona robiona wyłącznie z myślą ćwiczenia umiejętności.Tym bardziej pod spodem podałem swój adres e-mail
Jeżeli ktoś się do mnie zgłosi odnośnie złamania regulaminu na pewno praca zostanie usunięta. Pozdrawiam i dziękuje za oceny a za parę minut wrzucę pracę ponownie ponieważ,nie ładuje się poprawnie.
Ale z góry dziękuje Wam bardzo za ocenę, bo wiem żę mój wysiłek nie idzie na marne a przy okazji mogę pomóc ludziom z forum.
A możliwy jest z Tobą jakiś bezpośrednio kontakt dawciox15 ? Chciałbym zapytać Cię o możliwą współprace (oczywiście mam na myśli i wynagrodzenie). Tylko jakoś nie mogłem znaleźć konaktu do Ciebie. Będzie mi bardzo miło jak napiszesz PW z kontaktem do Ciebie albo skorzystasz z mojego gg 10663435. Do usłyszenia.
dawciox15, jeśli jeszcze wykonujesz avatary, to mam do Ciebie zamówienie.
Bardzo chciałbym avatar z moim ulubiony piłkarzem, czyli z Riquelme. Wszystkie twoje pracy robią wrażenie więc daję ci wolną rękę w doborze zdjęcia itp.
No faktycznie może być ciężko. Póki co zostanie jeden z moim ulubionych moich bramkarzy w NHL, a może w przyszłości ktoś zrobi mi coś fajne z Riquelme.
Dzięki, vernix.