Super, dokładnie o coś takiego mi chodziło! Tylko czy mógłbyś zamiast "N" zrobić "Ń" w "Poznań"? Wybredny jestem, ale no co poradzę ???? Jak da radę to ogromne dzięki ????
a gdzie ta grafika ??Ostatni bardzo czasochłonny projekt robiony w celu szlifowania zdobytych umiejętności.
Przez 48h nie miałem internetu więc postanowiłem pobawić się z grafiką. Jak możecie oceńcie jak się Wam podoba. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Masz prawa do logotypów, które wykorzystałeś?Ostatni bardzo czasochłonny projekt robiony w celu szlifowania zdobytych umiejętności.
Przez 48h nie miałem internetu więc postanowiłem pobawić się z grafiką. Jak możecie oceńcie jak się Wam podoba. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Pod grafiką umieściłem napis iż, wszystkie logotypy zostały pobrane z internetu a dokładnie logo easports,pegi3,windows i loga konsol do gier. Praca nie służy do celów komercyjnych i była ona robiona wyłącznie z myślą ćwiczenia umiejętności.Tym bardziej pod spodem podałem swój adres e-mailUuu bardzo ładnie to wygląda .
Naprawdę robi wrażenie za co ale .
Łamiesz prawo wykorzystując , przerabiając znaki handlowe - za to wielki minus
Ostatnio aktywny: 08-05-2012 22:17