>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygraj 100 tys PLN w gotówce na Nowy Rok z Betsson!

marian77 541

marian77

Użytkownik
pff to w pipe takie coś nie wiadomo kto ma jaki numer losu albo coś w tym stylu.. i zaś podczas losowania wybiora sobie kogoś i kit..
to już na bet-at-home gdyb była loteria MoneyBall wszystko było ładnie rozpisane

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie wiecie jak jest z tym, że 2 osoby z rodziny skorzystały z tej promocj. Brat nie mieszka ze mną, ale w dowodzie mamy ten sam adres. Też ma konto w betsson. I dowiedziałem się że 2 razy skorzystał. W regulaminie promocji nic o tym niema, czy 2 osoby z rodziny mogą skorzystać. Czy w takim wypadku oboje zostaniemy usunięci z losowania?

A 861

amigo007

Użytkownik
Jakiś szczęśliwiec będzie. Znając życie pewnie wylosują kogoś, kto ledwie 1-2 losy zdobył. W sumie przy takiej kasie to do końca niewiadomo. Może i wygra jakiś znajomy losującego :) Nic nie wiemy na temat prawdziwej losowości w konkursie. Mogą wylosować kogo chcą. Trzeba mieć nadzieję, co do uczciwości losowania. Wynik już jutro.
Edit. niestety ja nie jestem szczęściarzem. W sumie przez promocję jestem do tyłu koło 200pln. Jeden szczęściarz wygrał, reszta się na niego złożyła :)

S 4

saszka87

Użytkownik
też zadnej informacji nigdzie nie widzę myslałem że bedzie jakiś filmik z losowania czy coś tak to wiem że to ściema nie potrzebnie tak szalałem z depo tylko

A 861

amigo007

Użytkownik
Wygrany będzie dzisiaj ogłoszony na blogu betsson. Tak mi odpowiedzieli na email. Pewnie też właśnie powysyłają maile o tym fakcie dzisiaj.

Otrzymane punkty reputacji: +11
B 482

bmoran

Użytkownik
cos chyba betsson walek szykuje ???? Mial byc wg. regulaminu zwyciezca podany wczoraj, wczoraj mowili, ze bedzie dzisiaj, a dzis dzien sie konczy i o zwyciezcy nic nie slychac ???? Cos mowia, ze nie moga sie niby z nim skontaktowac, ale gdzie w regulaminie bylo podane, ze najpierw beda dzwonic/pisac i pytac czy ktos zezwala na podanie jego danych? cos mi tu smierdzi...

marian77 541

marian77

Użytkownik
jak dla mnie ściema.. moze napiszą ze ktos wygral a tak naprawde nikt nie wygra w promocji wziąłem udział i straciłem przez to 5stówek.. 10 depo po 5dyszek

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Betsson ma wiarygodne konkursy, sam wygrałem tablet u nich ale ta promocja na 100k śmierdzi amatorszczyzną. Pewnie napiszą że wygrał Adam G. z Warszawy i umyją ręce ????

B 482

bmoran

Użytkownik
wiesz, ciezko porownywac tablet, nawet jak ich jest z 50 do 100 tys... 50 tabletow jakby nikt nie wygral to by ktos zaczal gadac, zreszta wiadomo, ze do konkursow kupuje sie w cenie hurtowej drugi sort (tez taki tablet mam z ostatniego konkursu i jak nie wierzysz, ze drugi sort to zapraszam na PM ???? ), a napisac, ze 100 tys wygral Adam A. z Warszawy to mozna bez zwyciezcy, albo &quot;maszyna losujaca&quot; wybierze kumpla ????

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
wiesz, ciezko porownywac tablet, nawet jak ich jest z 50 do 100 tys... 50 tabletow jakby nikt nie wygral to by ktos zaczal gadac, zreszta wiadomo, ze do konkursow kupuje sie w cenie hurtowej drugi sort (tez taki tablet mam z ostatniego konkursu i jak nie wierzysz, ze drugi sort to zapraszam na PM ???? ), a napisac, ze 100 tys wygral Adam A. z Warszawy to mozna bez zwyciezcy, albo &quot;maszyna losujaca&quot; wybierze kumpla ????
raczej żeby było &quot;uczciwie&quot; muszą napisać przynajmniej imię zwycięzcy i pierwszą literę nazwiska. No i logiczne że nie napiszą że wygrał ktoś z małego miasteczka czy wsi bo tam przeważnie każdy każdego zna. Jeśli napiszą Warszawa/ Kraków/ Poznań/ Wrocław, sprawa rozejdzie się po kościach.
ed. przepraszam, wystarczy samo imię i duże miasto. Tu przykład:
http://blog.betsson.com/pl/zwyciezca/polka-wygrywa-150-000pln/

A 861

amigo007

Użytkownik
Bmoran skąd wiesz że nie mogą się ze zwycięzcą skontaktować, dostałeś od nich e-mail? Jak dla mnie sprawa trochę &quot;śmierdzi&quot;. Dziwne jest, że ktoś na kogo padła wygrana się nie odzywa. Na pewno najpierw do tego kogoś dzwonili, jak nie mogli się dodzwonić to także na pewno wysłali e-mail o wygranej. Aż dziw, że wygrany sam nie zgłasza do nich. Jak dla mnie jednym z powodów może być fałszywe konto na betsson. Typu gówniarz założył konto na matkę, a teraz boi się o wszystkim powiedzieć. Ale to tylko gdybanie :) Powinno być tak, że jak kontakt ze zwycięzcą jest niemożliwy. To powinni powtórzyć losowanie. Marian77 tak z ciekawości zrobiłeś 10 depozytów, i wszystkie wtopiłeś? Nie chce mi się w to wierzyć. Ja miałem 15 losów, i łącznie straciłem trochę ponad 200pln.

Do góry Bottom