w jakims sezonowym buku ala betsafe czy inne kupsko ?właśnie po wygraniu 2.5tys dostałem e-mail z prośbą o zdjęcie twarzy z trzymającymi w ręku dokumentami dowód osobisty i nr konta u bukmachera. Bo żmudnej weryfikacji wypłacili kase i nie mogę więcej grać tam. miesiecznie 3000zł zysków u bukmachera??? Hahahaha
Graj w takim razie u azjatów lub spróbuj na Betfair.właśnie po wygraniu 2.5tys dostałem e-mail z prośbą o zdjęcie twarzy z trzymającymi w ręku dokumentami dowód osobisty i nr konta u bukmachera. Bo żmudnej weryfikacji wypłacili kase i nie mogę więcej grać tam. miesiecznie 3000zł zysków u bukmachera??? Hahahaha
W wielkiej renomowanej firmie expektw jakims sezonowym buku ala betsafe czy inne kupsko ?
w czym ??W wielkiej renomowanej firmie expekt
Śmieszy Cię 3000zł miesięcznie u bukmachera, to Ci mówię u jakiego na dłuższą metę się da. To, czy Twoje typy Ci na to pozwolą to już inna kwestia. Możesz tam jednak grać za tysiące złotych więc nawet przy marnym yieldzie zysk te 3k by wtedy przekroczył. Jeśli jednak dla Ciebie Expekt jest "renomowanym" bukiem to chyba nie mamy o czym dyskutować.
używałem i jednego i drugiego serwisu i jestem do tyłu u obydwóch. Napisałem że expekt jest renomowany bo bardzo popularny i ciągle w Polsce reklamowany, Zbigniew Boniek go reklamuje.O czym Ty w ogóle mówisz? Ty w ogóle kiedyś używałeś jednego albo drugiego serwisu?
a Natalia Siwiec Betsson... jakie to ma znaczenie kto jak się reklamuje ? To że kursy są korygowane, to nie oznacza, że grając 3.20 zamiast 3.25 nie można wygrać/wygrywać, a że azjaci/pinnacle są mądrzejsi od innych, to korygują sobie nieco...Zbigniew Boniek go reklamuje
deletePo prawie roku odkopuje temat, ale zastanawia mnie kwestia czy w przypadku potencjalnego wezwania odnośnego dochodu nieujawnionego można się tłumaczyć, że ta kasa jest wygrana w legalnym bukmacherze typu STS (mimo że jak wiadomo pochodzi z netowych)? Dowodów nie ma, bo dowodem jest kupon, który oddaje się w przypadku wygranej, ale wydaje mi się że to jest za proste i łatwe żeby było prawdziwe, szczególnie że to ja im muszę udowodnić że mam te dochody legalnie, bo innych sposobów nie znalazłem. Darowizna wydaje się ok do pewnej kwoty, ale mogą zapytac skąd darczyńca miał tą kasę itd. ????
Nie wiem gdzie przeczytałeś w/w pogląd - a kwestie podatków: 12% obrotowego oraz 10% od wygranych ponad 2280zł już przedstawił @LipnyNie rozumiem, z Waszych postów wynika że granie online u polskich buków nie jest w pełni legalne i państwo polskie może się do Ciebie dopieprzyć w przypadku dużych wygranych?
Granie u polskich buków, które posiadają zezwolenie Ministra Finansów jest w pełni legalne. Jeśli wygrasz duże pieniądze możesz się zwrócić do danego bukmachera z prośbą o poświadczenie danej wygranej i już masz to udokumentowane w formie oficjalnego zaświadczenia od legalnie działającego bukmachera (informacje na ten temat znajdziesz na stronach www). Więc nie bardzo rozumiem o co chodzi.z Waszych postów wynika że granie online u polskich buków nie jest w pełni legalne i państwo polskie może się do Ciebie dopieprzyć w przypadku dużych wygranych?