Brexit,
wybory w Austrii, od dłuższego czasu Węgry no i nasze Polskie podwórko - Duda i PiS. Ostatnie 2 lata to jedne z najgorszych dla Lewactwa szczególnie z Polskiej perspektywy. Michnik już się poddał i jezdzi po kraju podobnie jak Bolesław wygłaszając przemówienia w salach wypełnionymi garstki emerytów systemu, z emblematami KOD. Zamkneli sie w swoim małym kręgu i biją na wzajem brawo.
Problem w tym że wygrana Trumpa to to wszystko co się działo, tylko pomnożone razy 10. To polityczne trzęsienie ziemi i zwrot świata na prawo.
GW to już bankrut, trzyma się jedynie dzieki pieniądzom Solorza one sie wprawdzie nie skończą, ale kiedyś ludzie zrozumieją o co w tym wszystkim chodzi cokolwiek byście nie pisali i jak kogoś przedstawiali.
W Polsce co prawda pogonione zostaly wojskowe sluzby informacyjne i sluzby specjalne sprawujacy wladze przy pomocy platformy obywatelskiej i obsypujace jej czlonkow synekurami ale jako ze sterujacy poolska
polityka znajduja sie w
USA dopiero zmiana w
USA moze wyzwolic jakies zmiany na lepsze.
Tak to Andrzej dupa moze sobie wybudyniowana twarz pokazywac, swiecic odpicowana czaszka ale guzik moze jesli mocodawcy nie pozwola to nie moze zrobic kroku.
Ciekaw jestem co bedzie jak wygra Trump - oby - bo juz dosc zydostwa sterujacego swiatem, jak kilkumilionowy narod moze tak pomiatac najsilniejszym blokiem swiata. Czarownica nie gwarantuje nic beda ja obwozic jak JElcyna juz jest trupem wlasciwie, jak kukle beda ja wozic. Widzac ja ostatnimi czasy mysle ze sporo osob nie zauwazy roznicy czarnuchy i pasozyty i tak beda glosowac na Clinton