To jest właśnie problem, że dzieciaki słabo pamiętające 2005-2007, albo w ogóle wtedy nie interesujące się polityką, myślą, że to TVN tak tylko opowiada, a to wszystko niestety było prawdą. PiS był partią, która mogła rozwalić w czasie swoich rządów cały kraj.
Czysty populizm - co to znaczy rozwalać kraj?
Otóz doskonale pamiętam lata 2005-2007 i cała machinę medialnę, która wtedy została uruchumiona. Śmiem twierdzić, że przy dzisiejszych aferach PO, ich wpadkach, i ch zamordyźmie lata 2005-207 były dosyć przyjazne dla zwykłego obywatela
Nie było dnia żeby nie było konferencji prasowej kogoś z policji.
Czysty populizm i chyba trochę Twoja fantazja. Wymień mi przynajmniej dwa dni z rzędu gdzie występowała policja na konferencji?
Urządzali konferencję z okazji złapania nietrzeżwego rowerzysty?
Rozwalili wywiad i kontrwywiad (fakt, że komunistyczny, ale jakikolwiek)
Cywilny czy wojskowy? Na czym miało polegać rozwalenie tego wywiadu i kontrwywiadu? Na tym, że tak powiedzieli w telewizji Graś, Dukaczewski czy konfabulant Małkowski?
i nie zastąpili niczym innym,
Zastąpili SWW i SKW która od 2006r. istnieje nieprzerwanie do dziś.
pogorszyli stosunki dyplomatyczne ze wszystkimi,
Ze wszystkimi czyli z kim? Znowu tylko populistyczne banialuki oparte na tylko i wyłącznie Twojej "wiedzy źródłowej"
szukali wszędzie spisków, przestępstw, podsłuchiwali własnego koalicjanta (!), którego chcieli wsadzić do więzienia (wicepremiera rządu !)
Szukali też Świętego Grala i Arki Noego?????
Rozumiem, że nasyłania CBA na polityków PSL dziś uchodzi za dbanie o demokratyczny porządek kraju.
Widzisz panie dorosły, PiS podsłuchiwał koalicjanta, a ukochana Platforma dała się przez kilka miesięcy podsłuchiwać przez KELNERÓW ????
Ja wtedy, ale też wielu ludzi bałem się przewrotu, że po skróconej kadencji nawet nie będą chcieli oddać władzy
O matko? A bałeś się czarnej Wołgi? i porannego pukania do drzwi?
Polecam Ci udanie się do psychoterapeuty chyba.
Pan wielce dojrzały zapomniał już był jak to w 2006r. PiS chciał rozpisania wcześniejszych wyborów ale Tusk powiedział NIE???
i dojdzie do wojny domowej. Taka była wtedy atmosfera...
:grin: Czy ty tak na poważnie piszesz czy sobie jaja z nas robisz
Dzisiaj nawet ten wasz znienawidzony TVN nie mówi wszystkiego co wtedy było złe.
Może więc Ty oświecisz forumowych dzieciaków wszak jesteś w posiadaniu wiedzy tajemnej, która nam gówniarzom wydaje się niedostępna
Nie dziwię się wcale Niesiołowskiemu, że tak mówi.
A Cybie też się nie dziwiłeś, że wpadł do biura i zaatakował dwóch ludzi? On też myślał podobnie.
Mam jednak nadzieję, że to był dawny PiS, że to co było nie wróci, że dzisiaj jest tak jak mówi Pan Prezydent Duda - pojednanie, próba polepszenia gospodarki.
Uffff, a jednak wizyty u psychoterapeuty dają skutek.
że tym razem głównym wrogiem mają zostać banki i hipermarkety, a do tego mnóstwo socjalistycznych obietnic co z kolei może zrujnować kraj nie tyle politycznie jak w 2005-2007, ale gospodarczo.
Tak sobie sam wydedukowałeś czy obejrzałaś Stefana?
O Matko. Nie wiem skąd się tacy ludzie biorą. Miał rację politolog Jabłoński mówiąc
Straszak biskupami, Macierewiczem czy Kaczyńskim jednak na niektórych zadziałał. Widać jednak, że tak prymitywna propaganda działa najbardziej na tych, o których media mówią, że to inteligenci i poważni przedsiębiorcy.
napisane przez: 31-letniego dzieciaka z wykształceniem podstawowym z zabitej deskami rzeszowszczyzny, który właśnie słucha Radia Maryja i zbiera się na poranne klepania różańca do kościoła a potem będzie pluł jadem na rząd.