macieqleo
Użytkownik
Równie dobrze mogę teraz twierdzić, że Ziobro pyknąłby Komorowskiego w taki sposób że drugiej tury by nie było.I co teraz kolego masz do powiedzenia? Mówiłem poczekajmy do wyborów. ????
Równie dobrze mogę teraz twierdzić, że Ziobro pyknąłby Komorowskiego w taki sposób że drugiej tury by nie było.I co teraz kolego masz do powiedzenia? Mówiłem poczekajmy do wyborów. ????
Gdybanie i wymyślanie, gdyby babcia miała wąsy...Równie dobrze mogę teraz twierdzić, że Ziobro pyknąłby Komorowskiego w taki sposób że drugiej tury by nie było.
Hanna Gronkiewicz-Waltz to w tysiącletniej historii Warszawy najlepszy prezydent i powinna ubiegać się o trzecią kadencję - uważa przewodnicząca Rady Warszawy Ewa Malinowska-Grupińska (PO), gość "Kontrwywiadu RMF FM".Gdybanie i wymyślanie, gdyby babcia miała wąsy...
Żaden Ziobro by nie zrobił takie wyniku.
Gdzie ja mówię że najlepszy w historii? Na pewno najlepszy na ten moment.Hanna Gronkiewicz-Waltz to w tysiącletniej historii Warszawy najlepszy prezydent i powinna ubiegać się o trzecią kadencję - uważa przewodnicząca Rady Warszawy Ewa Malinowska-Grupińska (PO), gość "Kontrwywiadu RMF FM".
http://www.wprost.pl/ar/402247/Gronkiewicz-Waltz-w-1000-letniej-historii-Warszawy-to-najlepszy-prezydent/
Andrzej Duda to najlepszy kandydat na prezydenta w historii PiS - uważa młody wyborca tej partii WładcaŚmieci, wyróżniający się logiem tej partii w avatarze
Halo Ziemia ????
Powiedzcie mi o co chodziło Kukizowi w tym tekście, że "mało nie wykończyliście mojej rodziny. A jeżeli prawie wykończyliście ich, to co potraficie zrobić ze zwykłym szarym człowiekiem.."
A to ***** przepraszam rodzina Kukiza to jacyś bogowie są, że oddziela ich tak od reszty plebsu? Nieśmiertelni? Kim niby są jak nie zwykłymi, szarymi ludźmi?
Kukiz to niestety słabiutki kandydat pozasystemowy i ktoś lepszy na jego miejscu mógłby osiągnąć znacznie lepszy wynik.
to teraz pojechałeś swojemu najlepszego kandydatowi, który ze strukturami zdobywa tylko 10% więcej.Fajny mi słaby kandydat, który bez struktur zdobywa 20.5%
Nie będę udawał że wiem co się stało. Mogę tylko użyć wyobraźni i domyślić się że się starszemu człowiekowi mogło znacznie pogorszyć jak usłyszał w telewizji że przez niego jego syn wycofuje się z walki o prezydenta, że nici z czegoś od czym jest zafiksowany od paru dobrych lat, że zaczął to przeżywać i się obwiniać.Tak wiem, że miał chorego ojca, ale w żaden sposób to nie tłumaczy tych słów to raz, a dwa: daję rękę, że stan zdrowia jego ojca był cały czas ten sam i było to zagrania pod tzw "publiczkę". Jak widać chyba skuteczne.
Serio wolisz bronić TVNu, którzy robili wszystko by to Komorowski wygrał? Sugerowanie że stan jego Ojca był ciągle taki sam, i kłamał, jest nie na miejscu. Wręcz jest obrzydliwe. Masz pewność? Skąd? No właśnie, to są tylko jakieś Twoje domysły. A na tyle sorry bezczelne że lepiej milczeć, niż tak pisać.Tak wiem, że miał chorego ojca, ale w żaden sposób to nie tłumaczy tych słów to raz, a dwa: daję rękę, że stan zdrowia jego ojca był cały czas ten sam i było to zagrania pod tzw "publiczkę". Jak widać chyba skuteczne.
Jak już coś to nie 10% a 14%. I nie wiem czy to "tylko" skoro pozwoliło na wygranie w pierwszej turze, i bycie faworytem przed druga tura.to teraz pojechałeś swojemu najlepszego kandydatowi, który ze strukturami zdobywa tylko 10% więcej.
Dobrze Macieju, ale dalej nie rozumiem tego wywyższania jego rodziny ponad zwykłymi ludźmi. "jeżeli prawie wykończyliście moją rodzinę, to co jesteście w stanie zrobić ze zwykłym, szarym człowiekiem..". Fatalny dobór słów, fatalny przekaz. Pewnie nikt się nie zastanawiał głębiej nad sensem tych słów, ale ja się zastanowiłem i stwierdzam, że są tragiczneNie będę udawał że wiem co się stało. Mogę tylko użyć wyobraźni i domyślić się że się starszemu człowiekowi mogło znacznie pogorszyć jak usłyszał w telewizji że przez niego jego syn wycofuje się z walki o prezydenta, że nici z czegoś od czym jest zafiksowany od paru dobrych lat, że zaczął to przeżywać i się obwiniać.
hmm ciekawe jaki cel miał TVN i Bronek w wykluczeniu Kukiza z wyborów skoro wtedy Duda mógłby wygrać już w 1 rundzie, bo elektorat Kukiza z duetu Bronek - Duda wybiera tego drugiego, no ale żyjesz na skoczni w Tauplitz, więc możesz tego nie wiedzieć.Serio wolisz bronić TVNu, którzy robili wszystko by to Komorowski wygrał? Sugerowanie że stan jego Ojca był ciągle taki sam, i kłamał, jest nie na miejscu. Wręcz jest obrzydliwe. Masz pewność? Skąd? No właśnie, to są tylko jakieś Twoje domysły. A na tyle sorry bezczelne że lepiej milczeć, niż tak pisać.
Dla mnie to tylko potwierdzenie,że Kukiz to nie polityk tylko zwykły człowiek-czego zresztą nigdy nie ukrywał.Wytrawny,betonowy polityk na takie emocje by sobie nie pozwolił przed kamerą.Tyle w temacie.Dobrze Macieju, ale dalej nie rozumiem tego wywyższania jego rodziny ponad zwykłymi ludźmi. "jeżeli prawie wykończyliście moją rodzinę, to co jesteście w stanie zrobić ze zwykłym, szarym człowiekiem..". Fatalny dobór słów, fatalny przekaz. Pewnie nikt się nie zastanawiał głębiej nad sensem tych słów, ale ja się zastanowiłem i stwierdzam, że są tragiczne
A choćby dlatego że Kukiz mówi twardo nt. mediów i rewolucji? A choćby dlatego by Kukiz zrobił jak najmniejsze poparcie, aby nie miał zbyt dużego fundamentu przed jesiennymi wyborami? Sorry, ale powiem szczerze że nie dziwie się że każdy mówi że jesteś ukrytym fanem Platformy. Bo to w każdej wypowiedzi widać, krytyka innych, szukanie dziury w całym, często strzelanie ślepakami. A o Komorze mało co negatywnego.hmm ciekawe jaki cel miał TVN i Bronek w wykluczeniu Kukiza z wyborów skoro wtedy Duda mógłby wygrać już w 1 rundzie, bo elektorat Kukiza z duetu Bronek - Duda wybiera tego drugiego, no ale żyjesz na skoczni w Tauplitz, więc możesz tego nie wiedzieć.
Weź pod uwagę kontekst. On nie jest w tej sytuacji zwykłym szarym człowiekiem bo jest na świeczniku, bo ma za sobą ludzi, bo ma zaplecze.Dobrze Macieju, ale dalej nie rozumiem tego wywyższania jego rodziny ponad zwykłymi ludźmi. "jeżeli prawie wykończyliście moją rodzinę, to co jesteście w stanie zrobić ze zwykłym, szarym człowiekiem..". Fatalny dobór słów, fatalny przekaz. Pewnie nikt się nie zastanawiał głębiej nad sensem tych słów, ale ja się zastanowiłem i stwierdzam, że są tragiczne
człowieku, pierdolę Komora i PO. Gadamy o Kukizie, a ty piszesz dlaczego nie powiem nic negatywnego o Komorze. Ja pierdole, poziom debaty w Polsce. ????A choćby dlatego że Kukiz mówi twardo nt. mediów i rewolucji? A choćby dlatego by Kukiz zrobił jak najmniejsze poparcie, aby nie miał zbyt dużego fundamentu przed jesiennymi wyborami? Sorry, ale powiem szczerze że nie dziwie się że każdy mówi że jesteś ukrytym fanem Platformy. Bo to w każdej wypowiedzi widać, krytyka innych, szukanie dziury w całym, często strzelanie ślepakami. A o Komorze mało co negatywnego.
no to chyba odpowiedziałeś nam dlaczego taka osoba nie powinna być Prezydentem RP.Dla mnie to tylko potwierdzenie,że Kukiz to nie polityk tylko zwykły człowiek-czego zresztą nigdy nie ukrywał.Wytrawny,betonowy polityk na takie emocje by sobie nie pozwolił przed kamerą.Tyle w temacie.
????Nie napisałem tu od dawna nic pozytywnego nt PO, a staram się tylko chłodzić zapędy do jakiś bezsensownych domysłów.
Rozumiem że to nie są domysły?Tak wiem, że miał chorego ojca, ale w żaden sposób to nie tłumaczy tych słów to raz, a dwa: daję rękę, że stan zdrowia jego ojca był cały czas ten sam i było to zagrania pod tzw "publiczkę". Jak widać chyba skuteczne.
to jest znajomość zjebanej sceny politycznej i zasad tam panujących. Jakoś nic teraz nie słyszymy o ojcu Kukiza, że tak mu się pogorszyło, że aż umarł albo, że na szczęście się poprawiło.. Gościu odwołał tuż przed końcem kampanii jakieś dwa nieznaczące spotkania, które wiele by nie zmienili, a w zamian wyszedł na gościa, który "pieprzy kampanię w kluczowym momencie, bo rodzina ważniejsza". Sorry nie kupuję tego. Nie podaje się takich informacji tuż przed wyborami, bo jest to czysta manipulacji emocjami wyborców. Niestety jak widać Kukiz jak wytrawny polityk opanował ją do perfekcji albo raczej jego doradcy.????
I zarazem piszesz:
Rozumiem że to nie są domysły?