>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

B 37,8K

bartezgambler

Użytkownik
Kolego 5xharaldx, Zajączkowska nie może startować, art. 127 ust. 3 Konstytucji RP brzmi: "na Prezydenta Rzeczypospolitej może być wybrany obywatel polski, który najpóźniej w dniu wyborów kończy 35 lat i korzysta z pełni praw wyborczych do Sejmu. Kandydata zgłasza co najmniej 100.000 obywateli mających prawo wybierania do Sejmu."

Do maja jeszcze dużo czasu, co miesiąc z Polski uciekają kolejni duzi inwestorzy jeżeli rządzący nie zrozumieją, że zielony ład niszczy gospodarkę przegrają wybory.
takich informacji jak ta, https://www.bankier.pl/wiadomosc/Re...eszonego-postepowania-ukladowego-8854388.html są ostatnio setki.
Znajomy sędzia powiedział ostatnio, że tylu upadłości to nie pamięta odkąd pracuje i teraz pytanie ile Polacy będę mieli jeszcze cierpliwości....

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +477
K 76,7K

krzepki89

Użytkownik
Panowie, darujcie sobie wewnetrzne insynuacje, jeśli w temacie nie ma kursów i bukmacherki ? z forum bukmacherskiego chcecie zrobić Fejsbukowy chłam ? dla mnie takie bety to jest nie do grania , bo umoczenie tylu pieniedzy na tak długi czas przy podatku 12 % to się w ogóle nie kalkuluje.

Otrzymane punkty reputacji: +477
5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Kolego 5xharaldx, Zajączkowska nie może startować, art. 127 ust. 3 Konstytucji RP brzmi: "na Prezydenta Rzeczypospolitej może być wybrany obywatel polski, który najpóźniej w dniu wyborów kończy 35 lat
Zajączkowska 20 stycznia kończy 35 lat, a wybory będą w maju, więc z tym nie ma problemu. Jestem przekonany, że ona miałaby znacznie lepszy wynik niż zrobi Mentzen.

Cabron 82,6K

Cabron

Użytkownik
Patrząc na to jak Koalicja strzela sobie w kolana i jak fatalnie wychodzi im prowadzenie kampanii ( której jak sami twierdzą nie prowadzą) , to jeszcze bardziej zachęca mnie to do pogrania Nawrockiego, bo obawiam się, że kursy mogą polecieć w dół, jeśli PiS czegoś nie odstawi.
Przypomina mi się rok 2015, gdzie Komorowski był faworytem większym, niż Trzaskowski, a każdy pamięta jak to się skończyło.
Najważniejsza w tym roku konwencja KO, a Kaczyński przejmuje całe show ze swoim sztabem zakładając konto na X i zlomujac Trzaskowskiego.
Dodatkowo cała ta gadka prezydenta Warszawy została mocno skrytykowana, bo były to tradycyjnie puste slogany.
Na koniec wisienka na torcie było przejęcie domeny koalicji, która zapomnieli sobie zabezpieczyć 🙃 na którą Trzaskowski z Tuskiem zachęcali aby klikać: całaPolskanaprzód.pl - teraz wchodząc tam automatycznie przenosi nas na konto X Kaczyńskiego na którym wyśmiewa konwencję platformy.
W między czasie Tusk próbował "dogryźć" Nawrockiemu twierdząc, że jedna z kandydatek powiedziała do niego, że nie zostawiła by chomika pod opiekę kandydatowi PiSu. Na to wszystko Nawrocki na koniec dnia wrzucił zdjęcie z Chomikiem.
Ale, żeby nie było tak popisowo, to dupę platformę postanowił skopać kumpel z koalicji, czyli Szymon Hołownia mówiąc głośno, żeby ludzie otworzyli oczy i nie głosowali na kandydata "pół Polski" czyli Trzaskowskiego 😅
Oczywiście to nie wszystko, bo Trzaskowski również jest w ostatnich dniach mocno hejtowany za prowadzenie kampanii ( on twierdzi, że nie prowadzi🙃 ) włącznie z banerami, które są zakazane w kodeksie wyborczym, bo oficjalnie kampania jeszcze nie ruszyła i komitet nie został zarejestrowany, więc obiektywnie patrząc Trzaskowski obecnie łamie prawo.
Jeszcze to jego hasło " bonjour, pijcie polskie wino" nie wiem, kto to wymyślił, ale wydaje mi się, że ta osoba szybko straci pracę. Chyba, że wymyślił to Rafał, to niestety sam siebie nie zwolni.
Nie omieszkam jeszcze dodać na koniec, że obecne problemy z "ostatnim pokoleniem' też mocno nadszarpuja jego wizerunek, bo to on udostępnia ( nie wiadomo czemu) im lokal w centrum miasta, aby tam sobie przesiadywali, a później wychodzili na ulicę Warszawy blokując przejazdy na najbardziej ruchliwych drogach. Mocno skrytykował go już za to Sławomir Mentzen.
Trwa to już na tyle długo, że jest co raz więcej krytyki wobec Trzaskowskiego, bo w końcu nadal jest prezydentem Warszawy i powinien coś z tym zrobić.
Oczywiście cała ta afera z tym patologicznym "OP" jest dużo bardziej złożona i ktoś pomyśli, że to tylko odklejeni gówniarze, którym się w życiu nudzi, ale to absolutnie tak nie jest, bo ktoś to w końcu finansuje i komuś bardzo zależy, aby nikt z tym nic nie robił, również KTOŚ nie naciska na policję, aby zeskrobywać ich z asfaltu błyskawicznie. Również ten KTOŚ świetnie sobie to zaplanował i oczywiście całkowitym zbiegiem okoliczności jest to, że nie blokują wejścia do sejmu, czy dróg przy wiejskiej, żeby politykom uprzykrzyć życie.. a przecież RZEKOMO do nich mają największe pretensje i oczekują zmian.
To jak i wszystko co napisałem powyżej nie wpływa na ten moment zbyt dobrze na wizerunek obecnego faworyta do fotel prezydenckiego.

K 3,4K

kax26

Użytkownik
Trzaskowski już sam nie wie co robi... Ale oni są tam pogubieni. Hipokryzja z ich strony zaczyna wzrastać.

Plus jeszcze ten Jarek na Twitterze który ma większe zasięgi od Tuska xD. Wiadomo, że ogarnia to Fogiel, ale sam fakt że konto Jarka jest bardziej popularne od Tuska dużo mówi.

Imo jeżeli tak dalej będzie prowadzona kampania to Trzaskowski pójdzie śladem Bronka

Załączniki

Otrzymane punkty reputacji: +96
Cabron 82,6K

Cabron

Użytkownik
Dzisiaj kolejny dzień kompromitacji Pana premiera, który usilnie chce wskoczyć na poziom Morawieckiego.
Próba zablokowania sprzedaży prywatnej spółki jaką jest TVN, który należy do koncernu Discovery, a oni chcą to wpisać na listę strategicznych Polskich firm 🙃
Obecnie mamy do czynienia z próbą przejęcia Amerykańskiej własności do celów manipulacji ludźmi, aby tylko TVN nie został kupiony przez firmę X Obajtka, który bądź co bądź chce to jednak zrobić legalnie.
Ci sami ludzie, którzy chcą teraz złamać prawo i ukraść TVN, jeszcze kilka lat temu najgłośniej krzyczeli i protestowali + jawnie kajali się przed Duda, aby zawetował próbę zutylizowania TVN-u przez Kaczyńskiego.
Nieprawdopodobne jak historia zatacza koło, a obecna władza robi wszystko, aby poparcie jeszcze przed oficjalnym startem kampanii prezydenckiej mocno poleciało w dół.
Teraz jeszcze do tego dochodzi zatrzymanie projektu olefiny. W tent temat dopiero się zaczynam zagłębiać, ale z tego co już przeczytałem to jest dosyć "gruba" manipulacja obecnego rządu.

U 2,3K

uiopek

Użytkownik
Ale Wy tu bałaganu narobiliscie. Kolega Cabron to już sam ze sobą momentami rozmawia i zamiast o wyborach to pisze jakieś poematy o Discovery, czy olefinach 3 (jeśli nie doczytałeś, to odczytaj, bo koszt 45-51 miliardów zwróci się jak dobrze pójdzie za 60-70 lat, już nie mówiąc o oddaniu kontroli najbogatszemu Polakowi - Sołowowowi). Ale nieważne, bo to kompletnie nie na temat.
Jak już zacząłem o Cabronie, to nie wiem Stary, czy trollujesz, czy naprawdę jesteś tak zaślepiony. Jeśli np. uważasz, że Nawrocki zaorał Tuska, bo wstawił zdjęcie z chomikiem i dzięki takim akcjom się zbliża do prezydentury to grubo.
Nie jest mi blisko, ani do Trzaskowskiego, ani Nawrockiego, ale pisanie, że Nawrocki ma jakiekolwiek szanse to jest gruby żart. Koleś jest tak miałki, bezpłciowy i nierozpoznawalny, że błagam. Jakieś czytanie z kartki, że kocha żonę i Polskę, noszenie worków przez 20 minut czy bieganie, albo boks, to na razie wygląda na parodię. Już nie wspominając kontaktów z neonazistami i skazanymi sutenerami, chociaż tu według analiz może zyskać wyborców Konfederacji.
A porównywanie do wyborów z 2015 ma się nijak do obecnych, wtedy był młody doktor prawa Duda, który rzekomo miał znać języki vs. wąsaty działkowiec Komorowski, który słabo gadał nawet po polsku.
Trzaskowski minimalnie przegrał 4 lata temu z Dudą (gościem, który jest bardzo rozpoznawalny + ma jedne z wyższych sondaży zaufania). Dodatkowo mając nieograniczone środki ze SSP i własne media (dzień przed ciszą w wiadomościach był 20 minutowy spot wyborczy Dudy).
To w jaki sposób ma przegrać teraz z Nawrockim? Przy którym Duda wyrasta na erudytę.
P.s. Ci co chcą grać Karola, to proponuję poczekać, bo kursy będą rosły na bank, chociażby po debatach.

Otrzymane punkty reputacji: +221
Cabron 82,6K

Cabron

Użytkownik
Ale Wy tu bałaganu narobiliscie. Kolega Cabron to już sam ze sobą momentami rozmawia i zamiast o wyborach to pisze jakieś poematy o Discovery, czy olefinach 3 (jeśli nie doczytałeś, to odczytaj, bo koszt 45-51 miliardów zwróci się jak dobrze pójdzie za 60-70 lat, już nie mówiąc o oddaniu kontroli najbogatszemu Polakowi - Sołowowowi). Ale nieważne, bo to kompletnie nie na temat.
Jak już zacząłem o Cabronie, to nie wiem Stary, czy trollujesz, czy naprawdę jesteś tak zaślepiony. Jeśli np. uważasz, że Nawrocki zaorał Tuska, bo wstawił zdjęcie z chomikiem i dzięki takim akcjom się zbliża do prezydentury to grubo.
Nie jest mi blisko, ani do Trzaskowskiego, ani Nawrockiego, ale pisanie, że Nawrocki ma jakiekolwiek szanse to jest gruby żart. Koleś jest tak miałki, bezpłciowy i nierozpoznawalny, że błagam. Jakieś czytanie z kartki, że kocha żonę i Polskę, noszenie worków przez 20 minut czy bieganie, albo boks, to na razie wygląda na parodię. Już nie wspominając kontaktów z neonazistami i skazanymi sutenerami, chociaż tu według analiz może zyskać wyborców Konfederacji.
A porównywanie do wyborów z 2015 ma się nijak do obecnych, wtedy był młody doktor prawa Duda, który rzekomo miał znać języki vs. wąsaty działkowiec Komorowski, który słabo gadał nawet po polsku.
Trzaskowski minimalnie przegrał 4 lata temu z Dudą (gościem, który jest bardzo rozpoznawalny + ma jedne z wyższych sondaży zaufania). Dodatkowo mając nieograniczone środki ze SSP i własne media (dzień przed ciszą w wiadomościach był 20 minutowy spot wyborczy Dudy).
To w jaki sposób ma przegrać teraz z Nawrockim? Przy którym Duda wyrasta na erudytę.
P.s. Ci co chcą grać Karola, to proponuję poczekać, bo kursy będą rosły na bank, chociażby po debatach.
Nawrocki nie musi niczego robić dobrze, aby Trzaskowskiemu spadało poparcie. Prezydent Warszawy sam się ora razem z premierem na każdym kroku.
Właśnie sama próba nielegalnego przejęcia TVN-u już jest swoistym strzałem w kolano, bo w dobie internetu to wszystko wychodzi na jaw i ludzie będący po środku, czyli nie zdecydowani na kogo zagłosować mają teraz czarno na białym widzą, że nie ma żadnej różnicy pomiędzy poprzednia partia, a obecna przy korycie. Może jest jedna - PiS chociaż kradł to starał się coś rozdać Polakom. Tak rósł deficyt budżetowy, ale obecnie deficyt jest rekordowy, a obecna władza nie pomogła w niczym, nie spełnili żadnej obietnicy i zablokowali kluczowe projekty.
Trzeba trochę zagłębić się w temat, żeby dostrzec co się dzieje. Same decyzje Nowickiej mocno wpływają i będą wpływać na spadek poparcia Trzaskowskiego, bo oddanie im prezydentury będzie oznaczać brak jakichkolwiek możliwości blokowania ich chorych pomysłów, a mając prezydenta z opozycji zawsze można czegokolwiek uniknąć.
Pamiętaj, że debata to nie tylko dyskusja pomiędzy Nawrockim a Trzaskowskim. W debacie Trzaskowski będzie orany przez Mentzena ( który akurat gadane ma ), Stanowskiego i być może Holowanie, bo aktualnie wygląda na spore zgrzyty w koalicji, skoro marszałek bez zahamowań namawia, aby nie głosować na Trzaskowskiego.
Nawrocki w tej grze jest tylko pionkiem, który nie wiele straci, ale sporo zyska na debatach, bo tam głównie orany będzie obecny faworyt.
Post automatycznie złączony:

Ps: piszesz tylko o tym co robi Nawrocki, a słowa nie wspominasz o wypowiedziach Trzaskowskiego, który przeczy sam sobie w co drugiej wypowiedzi.
W Warszawie przyjechał na jakies targowisko i dźwignął parę skyrznek po czym zdziwiony mówi, że już wie skąd to wszystko się bierze... Taka sama akcja jak Nawrocki z workami.
Już kilka postów wyżej wspomniałem, że obecnie najbardziej grzeje się w Polsce temat aktywistów, których zatrzymać może tylko obecna władza i prezydent Warszawy, a jakoś nikomu nie spieszno, żeby coś z tym zrobić.
To wszystko negatywnie wpływa na elektorat władzy, a nie opozycji ;)

Ostatnia edycja:
Cabron 82,6K

Cabron

Użytkownik
Kurs na Trzaskowskiego w STS już 1,60. Wszyscy dla których jest murowanym zwycięzcom - bądźcie czujni, bo niedługo dobije do 2,00 I wtedy możecie drobki swojego życia stawiać 😉 na razie wszystko zmierza w kierunku o jakim pisałem kilka tygodni temu.

S 174,1K

Stefan445

Użytkownik
Wytykać innym że piszą tylko o jednej stronie jednocześnie codziennie pisząc wybiórcze "raporty" o które nikt nie prosił i nie mające nic wspólnego z analizowaniem betu. Dobrze się tutaj bawisz. Pozdrawiam zimniutko

PS

Odpowiadać już więcej nie będę więc śmiało, pisz swoją odpowiedź na kilka tysięcy znaków gdzie będziesz udowadniał że analizujesz kampanię kandydata Nawrockiego. Nic to mnie...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +240
Do góry Bottom