kwestia wynikow w 1 turze bo skoro masz teraz RT po 1,6 a KN w 1 dostanie powiedzmy 25 to w drugiej nie sadze abyś to 1,6 gdzies dostał. Ale rownie dobrze może być blisko i kursy bedą wyższe wiec kwestia wyników w 1 turzeJuz lepiej poczekać na drugą turę i wtedy grac Rafała niż mrozic kase na ponad pół roku . Po drodze wiele rzeczy może się wydarzyc
No i to zrobiłem.tak samo Ty mozesz pograc nawrockiego po 2,5
Widze etoto 2.40 i betfan 4.00 na zmianę Nawrockiego, ale tam przyjma może 50-100zl. Liczylem na sts albo fortuneprzeciez sa na to kursy od ponad tygodnia
etoto wrzucalo na tt kupon gdzie wzieli za 10k wiec mysle ze wiecej niz 100 Ci wezmaWidze etoto 2.40 i betfan 4.00 na zmianę Nawrockiego, ale tam przyjma może 50-100zl. Liczylem na sts albo fortune
Za 10k polityke po takim kursie? Próbowałem już wiele razy takie cos grac na nowych kontach w etoto. Raczej to tylko czysty marketingetoto wrzucalo na tt kupon gdzie wzieli za 10k wiec mysle ze wiecej niz 100 Ci wezma
ja gralem na polityke i brali, dlatego mialem wymiane zdan z Cabron ktory pisal ze mu Nawrockiego nie przyjeliZa 10k polityke po takim kursie? Próbowałem już wiele razy takie cos grac na nowych kontach w etoto. Raczej to tylko czysty marketing
To tak nie działa w polskiej polityce. Gdyby zużywanie się rządu działało tak szybko w Polsce to w sierpniu przyszłego roku Rafał Trzaskowski kończył by swoją pięcioletnią kadencję. Próby wmawiania że po ROKU rządów rząd stracił momentum, szczególnie gdy rządzenie krajem musi dzielić z prezydentem z przeciwnego obozu który nie pozwala na głębsze reformy to wyłącznie myślenie życzeniowe.Rząd platformy, z którym kojarzony jest Trzaskowski już się zużywa
Wyborcy konfederacji w drugiej turze wybiorą mniejsze zło a nie człowieka którego wskaże im Bosak czy Mentzen. Piszę to na własnym przykładzie.W ciemno to można by atakować, że PiS nie zmieni kandydata, jeśli kursy by zachęcały.
Przeciez Nawrocki to nie jest idealny kandydat dla Kaczyńskiego, tylko dla konfederacji, a tym się właśnie sugerowali wybierając swojego "przedstawiciela" w walce o fotel prezydenta.
W radiu podczas jednej z rozmów kilka tyg temu usłyszałem od jednego z posłów konfederacji, że jeśli PiS wybierze Nawrockiego, to on będzie miał poparcie konfederacji, bo nie wyobrażają sobie, żeby ktokolwiek z ich wyborców wybrał Trzaskowskiego.
Mniejsze zło dla konfederacji to jest kandydat PiSu.Wyborcy konfederacji w drugiej turze wybiorą mniejsze zło a nie człowieka którego wskaże im Bosak czy Mentzen. Piszę to na własnym przykładzie.
Nie trzeba być zwolennikiem konfederacji by oddać na nich głos. Dużo ludzi nie lubi zarówno pisu jak i KO a zagłosować wypada. Natomiast jak dojdzie do bezpośredniego pojedynku tych dwóch partii to te osoby niekoniecznie zagłosują w jedną stronę.Mniejsze zło dla konfederacji to jest kandydat PiSu.
Jeżeli masz zdanie odmiennie to nie masz poglądów konfederackich. Widziałem gdzieś na YouTube filmik z ankietą w której 89% wyborców konfy zadeklarowało, że w drugiej turze poprą PiS.
Sam znam mnóstwo ludzi i sporo czytam opinii od wyborców konfy, którzy podzielają wynik ten ankiety.
Bardzo ciepło o Nawrockim wypowiadał się chociażby Krzysztof Bosak, plus sam fakt tego, że jego kandydatura na szefa IPNu przeszła głosami Pisu, Konfederacji i Pslu też dużo mówiNie trzeba być zwolennikiem konfederacji by oddać na nich głos. Dużo ludzi nie lubi zarówno pisu jak i KO a zagłosować wypada. Natomiast jak dojdzie do bezpośredniego pojedynku tych dwóch partii to te osoby niekoniecznie zagłosują w jedną stronę.
Poza tym wątpię że po pierwszej turze ktoś z konfederacji powie że kandydat pisu ma nasze poparci a bez tego twoje teorie można o kant dupy otrzeć.