>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

Na kogo oddasz głos w 2 turze wyborów prezydenckich?

• 1. Trzaskowski Rafał

Głosy: 43 28,5%
  • 2. Nawrocki Karol

Głosy: 91 60,3%
  • 3. Nie idę głosować

Głosy: 17 11,3%

• Wszyscy głosujący
    151
  • Ta ankieta zostanie zamknięta: .
C 13,6K

cichybob

Użytkownik
Ogólnie to Cię ignoruje, ale postanowiłem odwinąć sobie to co napisałeś, bo mi się pojawiło, że coś tutaj wyplułeś.

Mi zostało udowodnione, że nie myślę ? Dobre, dobre. Z całego działu podałem najwięcej prawidłowych typów na te wybory.
To tobie się coś urodziło w głowie, że ludzie wolą Koalicję od PiSu.
Dobrze, że możesz zrzucić na ignorowanie moich wiadomości, bo gdybym zapytał cię o cytat, gdzie napisałem, że ludzie wolą Koalicje od Pisu, to znów musiałbyś pisać, żebym sam sobie znalazł :). Nigdy czegoś takiego nie napisałem.

Taki zły ten PiS, a dosyć jednogłośnie wygrał jedne i drugie wybory w 2015 z tą przecież bezpieczniejsza według ciebie Platforma obywatelską.
Później trzeba było koalicję tworzyć, żeby ich przewyższyć w parlamencie.
Z tego co pamiętam to już ci to tłumaczyłem. Bieda umysłowa w Polsce nadal twardo się trzyma. Proste, prymitywne, nie wymagające myślenia hasła do nich łatwiej trafiają. Jesteś tego świetnym przykładem.
Dobrym przykładem jest ten ziomek i jego cytat:

Jak ktoś pisze, ze nagle ludzie co są za Konfederacja pójda glosowac na Rafała.. bo wypil piwo z Mentzenem to są w bledzie. Spadłafala krytyki na Mentzena wlasnie i ludzie są wkur.. ja tez ;) mialem nie glosowac ale po tym co odje..al wczoraj Sławek ide glosowac na Nawrockiego i jeszcze moja rodzine tez przekonam... Jak Mentzen ma popierac Rafałka to niech wyjdzie z Konfederacji, wole Bosaka ;) i tak samo mysli wielu innych ludzi
Powalająca logika. Musi ukarać Mentzena, więc zagłosuje na Nawrockiego.
To jeden z tych ''myślących logicznie'' jak kolejny geniusz co skopiował jakiś fejk z chatem gpt i nawet tego nie sprawdził, po czym podpisał, że to dla logicznie myslących. Tacy jak wy wręcz musicie głosować na PiS.
Co do tego "piwa" to przecież sam Mentzen zawiesił tam zdjęcia ludzi, którzy tutaj obsłużeni nie zostaną i są tak politycy PiSu i KO, więc ktoś tu chyba jest niesłowny ;)
To ludzie z jego elektoratu robią mu szturm na SM i jadą po z nim do parteru, więc to nie są niczyje wymysły, a prawda, która sobie szybko zweryfikujesz, bo z tego co pamiętam lubisz to robić i uważasz, że wszystko tak łatwo sprawdzić, więc zachęcam.
Geniuszu, jak sam napisałeś Mentzen zawiesił tam zdjęcia ludzi, a nie partii. Nie każdy jest tak plemienny, że nie będzie z kimś rozmawiał, bo jest z PO, lewicy czy PiS.
Nie muszę tego weryfikować, bo myślę, że Mentzen doskonale wie w jakich ludzi celuje konfederacja. Zapomną bardzo szybko, tak jak zapomnieli o tym jak Konfederacja chciał wpuścić swoje rodziny na jedynki w wyborach parlamentarnych , albo, że mieli przewrócić stolik po czym stali po jednej stronie z pisem, a teraz nawet będą planować koalicje :)

Swoją drogą, to nie masz nawet prawa zarzucać mi tutaj czegokolwiek, bo gdybym pisał bzdury, które nie miały by pokrycia w rzeczywistości i moje typy by nie weszły, to więcej bym się tu nie udzielał. Natomiast jest całkowicie na odwrót, więc bunkruj się tam dalej w swojej dziurze i odemnie odbij.
Jeśli chodzi o rozumienie polityki, dane, logike, to piszesz wyłącznie bzdury. Jak niedawno pisałeś, że obecny rząd importuje drzewa z Niemiec to poprosiłem o dane. Odpisaleś, żebym sam sobie poszukał. Ciekawe czemu.
Bez odbioru, bo resztę twoich włosów nadal mam zamiar ignorować.
Szklana psychika, nie dałeś rady na forum internetowym. Odpisałem ci, bo wiem, że i tak odblokujesz tą wiadomość, żeby ją przeczytać. Pozdrawiam cię i kończę temat.

Otrzymane punkty reputacji: +1210
paga 49,3K

paga

Użytkownik
Dobrze, że możesz zrzucić na ignorowanie moich wiadomości, bo gdybym zapytał cię o cytat, gdzie napisałem, że ludzie wolą Koalicje od Pisu, to znów musiałbyś pisać, żebym sam sobie znalazł :). Nigdy czegoś takiego nie napisałem.

Z tego co pamiętam to już ci to tłumaczyłem. Bieda umysłowa w Polsce nadal twardo się trzyma. Proste, prymitywne, nie wymagające myślenia hasła do nich łatwiej trafiają. Jesteś tego świetnym przykładem.
Dobrym przykładem jest ten ziomek i jego cytat:

Powalająca logika. Musi ukarać Mentzena, więc zagłosuje na Nawrockiego.
To jeden z tych ''myślących logicznie'' jak kolejny geniusz co skopiował jakiś fejk z chatem gpt i nawet tego nie sprawdził, po czym podpisał, że to dla logicznie myslących. Tacy jak wy wręcz musicie głosować na PiS.

Geniuszu, jak sam napisałeś Mentzen zawiesił tam zdjęcia ludzi, a nie partii. Nie każdy jest tak plemienny, że nie będzie z kimś rozmawiał, bo jest z PO, lewicy czy PiS.
Nie muszę tego weryfikować, bo myślę, że Mentzen doskonale wie w jakich ludzi celuje konfederacja. Zapomną bardzo szybko, tak jak zapomnieli o tym jak Konfederacja chciał wpuścić swoje rodziny na jedynki w wyborach parlamentarnych , albo, że mieli przewrócić stolik po czym stali po jednej stronie z pisem, a teraz nawet będą planować koalicje :)

Jeśli chodzi o rozumienie polityki, dane, logike, to piszesz wyłącznie bzdury. Jak niedawno pisałeś, że obecny rząd importuje drzewa z Niemiec to poprosiłem o dane. Odpisaleś, żebym sam sobie poszukał. Ciekawe czemu.

Szklana psychika, nie dałeś rady na forum internetowym. Odpisałem ci, bo wiem, że i tak odblokujesz tą wiadomość, żeby ją przeczytać. Pozdrawiam cię i kończę temat.
Ty to jesteś gwiazda. Strasznie musisz mieć małą kuśkę, skoro musisz się dowartościować wyzywaniem innych od prymitywów, jeżeli mają inne preferencje polityczne od Twoich. Bogaty umysłowo, ale z jajkami przepiórczymi.

Do góry Bottom