A jaka jest logika za głosowaniem na Nawrockiego, bo Mentzen poszedł na piwo z Trzaskowskim ? Poszli na piwo, pogadali i tyle.
Polityka i problemy sprawiają, że ludzie siadają przy jednym stole. Cabron setny raz pisze o jakimś tajemnym planie Sikorskiego, że udało się to od razu wrzucić na social media. Niesamowity plan, myślę, że Mentzen nigdy by się tego nie spodziewał. Mentzen pisał wczoraj, że z Nawrockim też by poszedł, ale ten nic takiego nie proponował.
''na złość Babci odmroże sobie uszy'' ?
ty lepiej za nich nie myśl, bo wychodzi ci to tragicznie. Nic nie rozumiesz, ale to już zostało udowodnione wielokrotnie. Jedyne co, to mogę ci tylko polecić pracę w
TV Republika, bo to jest odpowiednie miejsce dla kogoś takiego jak ty.
Ogólnie to Cię ignoruje, ale postanowiłem odwinąć sobie to co napisałeś, bo mi się pojawiło, że coś tutaj wyplułeś.
Mi zostało udowodnione, że nie myślę ? Dobre, dobre. Z całego działu podałem najwięcej prawidłowych typów na te
wybory.
To tobie się coś urodziło w głowie, że ludzie wolą Koalicję od PiSu.
Ludzie starzy są podzieleni, a młodzi wyjścia nie mają i na kogoś muszą głosować.
Taki zły ten PiS, a dosyć jednogłośnie wygrał jedne i drugie
wybory w 2015 z tą przecież bezpieczniejsza według ciebie Platforma obywatelską.
Później trzeba było koalicję tworzyć, żeby ich przewyższyć w parlamencie.
Co do tego "piwa" to przecież sam Mentzen zawiesił tam zdjęcia ludzi, którzy tutaj obsłużeni nie zostaną i są tak politycy PiSu i KO, więc ktoś tu chyba jest niesłowny

To ludzie z jego elektoratu robią mu szturm na SM i jadą po z nim do parteru, więc to nie są niczyje wymysły, a prawda, która sobie szybko zweryfikujesz, bo z tego co pamiętam lubisz to robić i uważasz, że wszystko tak łatwo sprawdzić, więc zachęcam.
Swoją drogą, to nie masz nawet prawa zarzucać mi tutaj czegokolwiek, bo gdybym pisał bzdury, które nie miały by pokrycia w rzeczywistości i moje typy by nie weszły, to więcej bym się tu nie udzielał. Natomiast jest całkowicie na odwrót, więc bunkruj się tam dalej w swojej dziurze i odemnie odbij.
Bez odbioru, bo resztę twoich włosów nadal mam zamiar ignorować.
A żeby nie był to suchy wpis, to dodam jeszcze, że ogólnej nie widzę możliwości, aby frekwencja przekroczyła 70%.
Tych którzy nie poszli w I turze jest trochę, ale czy o wiele więcej od tych, którzy zostaną w domach w II turze ? Mam na myśli kilkanaście % elektoratu Mentznena, czy Zandberga. Frekwencja będzie wyższa, ale nie wierzę, że przekroczy 70%.
Frekwencja mniej, niż 70% 1,85 STS