jerzywalec
Użytkownik
A ja myślałem, że Ci co grają po 2-3k w tych krzakach mają status VIP
Status vip zazwyczaj mają Ci którzy karmią buka.A ja myślałem, że Ci co grają po 2-3k w tych krzakach mają status VIP
Betfan też juz rozliczył overy na frekwencję, przynajmniej ten na linię 65,5%.
+2,5 na Trzaskowskiego od początku wchodziło od exit poll... Najgorzej było dzisiaj rano o 8 bo było o włos... Ale ostatecznie weszłokorekta byla 51,12 ma duda z 99,98, wiec handi plus 2,5 wchodzi. frekwencja 67,97
Pisalem do nich. Czekaja na oficjalne info od PKWbet at home nadal nie rozliczył frekwencji ...
Serio? Nie ma mowy o powtórce wyborów. Bądźmy poważniJeszcze może być ciekawie z tymi protestami, bo tych będzie ogromna liczba. Podobno istnieje nawet szansa powtórzenia wyborów.
mozesz podac zrodlo? ja widzialem tylko u jednego goscia na twitterze co podczas bazarku glupoty wypisywal... przed zreszta tez i tworzyl fakenewsy takie insynuacje.Jeszcze może być ciekawie z tymi protestami, bo tych będzie ogromna liczba. Podobno istnieje nawet szansa powtórzenia wyborów.
Nie sądy a Izba Kontroli Nadzwyczajnej SN i przy takiej różnicy protesty wyborcze mogą być uznane, ale Izba orzeknie, że nie miało to wpływu na ważność wyborów... Więc nie wiem po co to piszesz, żeby dać bukom dodatkowy pretekst do przetrzymywania naszych pieniędzy ? Nie mieszaj ludziom w głowie...Sądy mają jakiś czas na rozpatrzenie protestów i w przypadku jakby nie zdążyły, to wtedy wybory trzeba powtórzyć. Wiadomo, że najprawdopodobniej do tego nie dojdzie, ale całkiem wykluczyć tego raczej też nie można. Oczywiście nawet jeśli, to na zakłady to już nie powinno mieć żadnego wpływu, bo bukmacherzy szybciej to rozliczą.
99,99 i 51,08-48,92 frekwencja 68,07. 0,01 procent glosow dalo wzrost frekwencji o 0,1 czyli jakies 20tys glosow mniej wiecej. chyba zostalo kilkanascie tysiecy kart do 20 tys do przeliczenia.korekta byla 51,12 ma duda z 99,98, wiec handi plus 2,5 wchodzi. frekwencja 67,97
Gdybyś miał IQ wyższe niż 80 to umiałbyś przeczytać to co napisałem, że to i tak nie będzie miało wpływu na zakłady, bo bukmacherzy wypłacą wcześniej.Więc nie wiem po co to piszesz, żeby dać bukom dodatkowy pretekst do przetrzymywania naszych pieniędzy ? Nie mieszaj ludziom w głowie...
Tak na bank.Jeszcze może być ciekawie z tymi protestami, bo tych będzie ogromna liczba. Podobno istnieje nawet szansa powtórzenia wyborów.
Przez cały temat uzasadniałem te bety natomiast tutaj tylko podsumowanie... Weszły mi te i inne bety jakie podawałem w temacie - jeszcze Betfan i różnica między kandydatami poniżej 2,75%Dokładam następujące bety:
Duda vs Trzaskowski ( 2 handicap +3,5%) kurs 1,70 buk: STS
Duda vs Trzaskowski (2 handicap +2,5%) kurs 2,01 buk: STS
Duda vs Trzaskowski frekwencja pow. 63,5% kurs: 1,95 buk: LVBET
Uwaga w LVBET chyba są limity dla wszystkich. Przepuściło mi tylko 160zł, a nie mam tam limitów. Ale jak widzicie linia i kurs jest piękna... Pow 63,5% a więc mniej niż w I turze. Z kolei w STS są znakomite kursy. Pograłem dodatkowo +3,5% co jest już jak dla mnie super bezpieczną linią i kurs całkiem niezły na to...
Jedyne co to zakład jest dziwnie opisany bo jest Duda -3,5 vs Trzaskowski i pograłem na Trzaskowski i w zakładach mam Trzaskowski -3,5 więc mam nadzieję, że nie chodzi, że ma on mieć więcej niż 3,5 od Dudy. Za chwilę zapytam na czacie.
edit// wyjaśnione na czacie - wszystko ok - tak jak podawałem - linie w STS na tą chwilę jeśli chodzi i handicapy są najlepsze, a na frekwencję w LVBET, ale tam limity
Co do tych limitów to nie do końca tak jak piszesz... Limity nie dotyczyły poszczególnych graczy tylko były po prostu na wybory i u wszystkich dla wszystkich... Z tego co wiem także u zagranicznych jak Unibet czy Betson też byly... W bah ktoś pisał, że zagrał za 6tyś, ale był kurs 1,45 no ale może bah nie miał żadnych limitów... Wracając do polskich w STS bez problemu zagrałem za 500zł a myślę, że i do 4000 by tez można było spokojnie... W ostateczności zawsze można było się przejść po naziemnych i tu to naprawdę raczej by nie było limitów... Co by nie mówić jak ktoś by chciał pograć mocno dałby radę przez te 2 tyg... I limity były na bet po określonym kursie i linii, a to zmieniało się codziennie wiec nawet teoretycznie po te 150-200zł codziennie można było uzbierać... Sposoby były...o 23 w STS Trzaskowski w lublinie z handi -0,5 był już po 2,35 z czego skrzętnie skorzystałem
Niestety smutne jest to, że śmieciowi bukmacherzy typu lvbet,noblebet,totalbet,betfan limitują w moment każdego kto postawi zakład za więcej niż 1000. W obecnych realiach zagrać kupon w legalnym buku za 2,3 tys złotych to rzecz bardzo karkołomna.
Wniosek jest jeden bukmacherzy nie lubią grających za większe stawki, zdecydowanie za to preferują 5 złotowych Januszy...
Pozdrawiam nielicznych merytorycznych z działu!