No i oficjalnie pierwszy bet na te wybory z wysoka staweczka wchodzi ???? Oficjalnie PO ma na te chwile 29 Senatorow, zostalo jeszcze 9 okregow, wiec w najlepszym wypadku zdobeda 38 Mam nadzieje, ze zdazyliscie pograc zanim linia spadla na 37-38Na stronie palade.pl jest upoublikowany sondaz i podzial jaki podobno ma byc w senacie.
A Kukiz wgl nie wystawil kandydatow do Senatu , wiec under 0,5 to peffka pewek, szkoda, ze taki slaby kurs.
STS.pl ma linia na senatorow 42,5 na 1,70. Ja to biore z pocalowaniem reki , jak dla mnie na teraz bet wyborow !
E. Oczywiscie na under ????
Not BadWczoraj miałem zagrać w toto-syfie fajne AKO. Ale musiałem zakładać konto żeby uzyskać bonus i jakoś mi się odechciało, co bardzo tego żałuję i będę bił się w pierś, ale zagram to co aktualnie znajduję się w ofercie. Tak jak blady, byłem tego samego zdania, że po debacie wiele może się pozmieniać w liniach i kursach i tak też się stało, niestety... Konto już założyłem i mam zamiar puścić za "parę złotych" coś sensownego, moim zdaniem. Oczywiście bardzo liczę na Wasze uwagi, sugestie i spostrzeżenia.
Przede wszystkim usunęli mój główny zakład, na wspólny wynik Kukiza i Korwina 11,5 (over) po bodajże 1,80 lub 1,90 nie pamiętam. Jest jeszcze opcja połączenia zakładów na wyniki procentowe obu Panów, może i większy kurs bo ok 2,33, jednak to nie to samo. W zamian dali PSL i ZL 16,5 i zapewne z tego skorzystam, oczywiście idę w under po bardzo dobrym kursie 2,05. PSL jak już ktoś pisał nie przekroczy nawet 6% może nawet nie przekroczą progu. Od tylu lat ciągle to samo i tylko rolnicy, rolnicy, rolnicy, a teraz doszły jeszcze "jabłka". Pan wicepremier w ogóle nie istniał we wczorajszej "debacie". Lewactwo to samo. Pani Nowacka jak lalka gadająca, sztuczna i bez polotu, wszystko wyklepane. Może będą mieć więcej od PSL w granicach nawet 7-8%, ale to i tak nie wystarczy do tego żeby zakład nie wszedł. Drugie co mnie zasmuciło to to, że w parze PSL v Kukiz odwróciły się kursy bo na daną chwilę jest już tylko 1,65 na Pana Pawła, a jeszcze wczoraj było 1,95. Cóż, zagram to co jest.
Nie chce mi się pisać konkretów na dany typ bo szkoda na to czasu. Dużo zostało już napisane i powiem, że z większością się zgadzam. Jest bardzo wiele fajnych zakładów m.in.:
ZL v Kukiz - 2 @ 3,20
Swetry v Korwin - 2 @ 2,00
PSL v Korwin - 2 @ 2,40
Kukiz powyżej 7,5 @ 1,50
Korwin powyżej 4,5 @ 1,55 powyżej 5,5 @ 1,95
Może wygląda to zbyt optymistycznie, a zarazem poglądowo, ale taki już mój Instynkt
Przed samymi wyborami zlapalem jeszcze w bet.ano under 5.5 po @2.12KORWiN under 5% kurs: 1.70
Niestety, ale chyba jest to pewniak tych wyborów. Chyba nie dane jest przekroczenie progu (próg? Co to w ogóle za wymysł skoro tyle pieprzą w telewizorze ze mamy demokrację i każdy głos się liczy...) Januszowi. Genialne posunięcie grupy trzymającej władze z utworzeniem Nowoczerstwej która gładko wchodzi do parlamentu i niestety chyba kosztem Korwina.
PSL [5%] / Over / 1.85 / Uni.bet 5.13%
W polskich bukach jest linia ~7.5%, a tutaj mamy tylko 5%, czyli de facto wejście do Sejmu, więc spore value. Nie wyobrażam sobie, by PSL nie dostał się do Parlamentu. W sondażach jak zwykle 5-6 %, a i tak zawsze jest to zaniżone dla tej partii, bo w wyborach będzie więcej. Elektorat zwarty i gotowy i za miesiąc zrobi to co trzeba.
KORWiN - RAZEM [+4%] / 1.80 / bet.at.home 4.76% - 3.62%
Zandberg dobrze wypadł w debacie, a potem nastąpił BOOM na partie RAZEM w TV i Internecie. Wielu ludzi dowiedziało się, że takie coś jak RAZEM w ogóle istnieje, co też odbiło się sondażach. Do sejmu nie dostaną się na bank, ale z wyników na poziomie ~1%, teraz mają szanse powalczyć o subwencje (3%). KORWiN balansuje na progu od dawna, powinien dostać się do Sejmu przekraczając próg nieznacznie, o ile w ogóle. IMO linia za wysoka i widzę value w graniu na lewaków.
dla porównania ziemniaki:
w STS jest tylko +3% i to po kursie 1.55 + podatek
w Fortunie +4% 1.60 + podatek