Mało kto zwraca uwagę na coś co się wydarzyło parę dni temu, a za parę tygodni bezpośrednio przed wyborami może mieć kolosalne znaczenie. Oczywiście to tylko moja teoria spiskowa, ale jak wiemy historia jest zbudowana na spiskach ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Parę dni temu wyszedł z aresztu bezpośrednio do szpitala umoczony po uszy w stołecznej aferze śmieciowej były wiceminister gospodarki w rządzie PO Rafał Baniak. Baniak jest oskarżany o przyjęcie łapówki wielomilionowej w zamian za ustawianie kontraktów z warszawskim MPO wartych 600 mln zł i grozi mu 15 lat więzienia. Parę dni temu trafił z aresztu do szpitala, a nieoficjalną przyczyną jest zły stan zdrowia. Miłosierny prokurator zgodził się na poręczenie majątkowe. Myślę, że to nie jest przypadek, że na chwilę przed wyborami pojawia się afera śmieciowa, a pan który jest głownym bohaterem w niej - bo ma zarzut kierowania grupą przestępczą czy prania pieniędzy, czy brania łąpówki - jest dosłownie umoczony i wychodzi z aresztu do szpitala. To jest oczywiście moja teroria, ale nie należy wykluczać, że ów pan poszedł na współpracę i za jakiś czas usłyszymy o nim. Ów pan był wiceministrem gospodarki i był wysoko postawiony w PO. Niewykluczone, że Mariusz ma plan na ostatnią prostą if you know what I mean. ( ͡° ͜ʖ ͡° ) ( ͡° ͜ʖ ͡° ) ( ͡° ͜ʖ ͡° )
Drugim bohaterem, który również jest grubo umoczony za korupcję jest Karpiński były minister skarbu za PO. Ten pan siedzi w areszcie. Jednego jestem pewien. Będzie ciekawie przed wyborami ( ͡° ͜ʖ ͡° )
Druga sprawa. Urealnianie sondaży przewiduje po 6 września. Po 6 września jest koniec rejestracji list wyborczych i TD traci możliwość zejścia na 5% próg wyborczy. Mimo 3 ogromych kryzysów globalnych(pandemia, kryzys energetyczny, wojna) dość łagodnie odczuwalne są ich skutki patrząc obiektywnie na liczby względem całej europy i niech nikt nie gada o inflacji która za rok za 2 zniknie a będziemy mieć wyższą siłe nabywczą dzięki podnoszeniu płacy minimalnej co spowoduje podniesienie płac ogółem. Krótko mówiąc PiS jest mega niedoszacowany. Po 6 września i po 9 września(po konwencji programowej) nastąpi urealnianie notowań PiSu. Jestem o tym przekonany. Polecam grać na PiS powyżej dzisiejszych linii.