>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory Parlamentarne 2007 - zagłosuj na swoją partię

sawas 27

sawas

Użytkownik
Wiesz co to jest ekonomia, gospodarka ? To jest długotrwały proces, skutkuje polityka z lat wcześniejszych a Kaczyński sobie przypisuje sukcesy ????
A polityka zagraniczna to już kompletnie leży :jezora:
Mam nieodparte wrażenie, że po wygraniu jakiegoś tam konkursu uważasz się za guru polskiej ekonomii... Człowieku daj se looz, bo pieniądz Ci oczy przesłoni...

Co Kaczyński robi to każdy widzi, moja uwaga dotyczy konkretnie Twojej osoby, w żadnym wypadku nie bronię PiS :p

midel 189

midel

Użytkownik
no pewnie ze zalezy jak kazdemu politykowi, czy wogole Tusk ma jakis program..... caly czas tylko powtarza: by zylo sie lepiej i tak wkolko, za kaczynskimi nie przepadam ale bede na nich glosowal bo nie chce aby wygralo Po z Tuskiem na czele...
To sobie poszukaj na http://www.platforma.org jest to program oparty na programie, który udał się m.in. w Irlandii czy Hiszpanii

midel 189

midel

Użytkownik
Mam nieodparte wrażenie, że po wygraniu jakiegoś tam konkursu uważasz się za guru polskiej ekonomii... Człowieku daj se looz, bo pieniądz Ci oczy przesłoni...
Co Kaczyński robi to każdy widzi, moja uwaga dotyczy konkretnie Twojej osoby, w żadnym wypadku nie bronię PiS :p
Nie uważam siebie za guru, tylko słucham mądrych ekonomistów - niezrzeszonych i obiektywnych.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Jak wygra PiS to się nic nie zmieni, jak wygra PO to pierwszy miesiąc będzie inny, potem koalicja z LiD i to samo co mamy teraz jedynie z zamianą ról PO i PiS...

midel 189

midel

Użytkownik
Jak wygra PiS to się nic nie zmieni, jak wygra PO to pierwszy miesiąc będzie inny, potem koalicja z LiD i to samo co mamy teraz jedynie z zamianą ról PO i PiS...
Lepsza koalicja Po - LiD niż PiS- Samoobrona - LPR, po której teraz trzeba sprzątać

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
I tacy jak ty są właśnie najgorsi... głosuję na tego, bo nie lubię tamtego... nie masz zielonego pojęcia o polityce, tylko kierujesz się osobistymi względami, żałosne.
i tu sie kolego nie zrozumielismy jak bym sie kierowal wzgledami osobistymi to moglbym glosowac na byle kogo oprocz PO ale mimo ze nie przepadam za bracmi K jako osobami to zaglosuje na nich bo akceptuje to co robia i to co moze jeszcze zrobia.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie uważam siebie za guru, tylko słucham mądrych ekonomistów - niezrzeszonych i obiektywnych.
No to brawo, choć kilkanaście postów wcześniej usilnie przekonywałeś, że Twoje wypowiedzi są najtwojsze, a nie podsuwane przez kogoś. Pomimo to widać, że znasz się na rzeczy i nie będziesz kolejnym narzekadło-darmozjadem w Polsce.

midel 189

midel

Użytkownik
No to brawo, choć kilkanaście postów wcześniej usilnie przekonywałeś, że Twoje wypowiedzi są najtwojsze, a nie podsuwane przez kogoś. Pomimo to widać, że znasz się na rzeczy i nie będziesz kolejnym narzekadło-darmozjadem w Polsce.
Mam swoje zdanie, ale kształtuję je słuchając różnych opinii, mam zamiar w przyszłości iść na studia ekonomiczne i zostać w Polsce, ale jak teraz PiS wygra, to się będę musiał nad tym zastanowić ... Wtedy najprawdopodobniej wybiorę studia techniczne, bo wtedy wyjeżdżając z kraju będę miał szansę się dalej rozwijać ...

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
i tu sie kolego nie zrozumielismy jak bym sie kierowal wzgledami osobistymi to moglbym glosowac na byle kogo oprocz PO ale mimo ze nie przepadam za bracmi K jako osobami to zaglosuje na nich bo akceptuje to co robia i to co moze jeszcze zrobia.
Człowieku... ty nie widzisz na oczy co się dzieje? Oni niczego pożytecznego nie zrobią... gdyby chcieli to już by dawno usunęli np. Panią Fotygę, która według mnie nie nadaje się na Ministra Spraw Zagranicznych.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Tusk zapowiada program, który rozwinął takie kraje jak Hiszpania, Estonia, Irlandia. Jeżeli pokierują tym systemem ludzie sprawni - uważam, że PO takowe jest - to kilka lat i będzie dobrze...
Dlaczego nie zawiązał 2 lata temu koalicji z PiS i nie przedstawił wtedy tego programu? Czy naprawdę tak kocha Polskę? Brak koalicji to tylko i wyłącznie jego wina. Przegrał wybory, więc chyba nie powinien liczyć na główne ministerstwa...

midel 189

midel

Użytkownik
Dlaczego nie zawiązał 2 lata temu koalicji z PiS i nie przedstawił wtedy tego programu? Czy naprawdę tak kocha Polskę? Brak koalicji to tylko i wyłącznie jego wina. Przegrał wybory, więc chyba nie powinien liczyć na główne ministerstwa...
W każdym cywilizowanym kraju, gdy dwie partię mają podobną liczbę punktów procentowych i wchodzą w koalicję to jedna partia ma premiera, a druga ma ważniejsze ministerstwa. A PiS był pazerny i teraz odwraca kota ogonem

midel 189

midel

Użytkownik
ja pie****e ???? Właśnie się dowiedziałem, że w poniedziałek na 90% w mojej szkole będzie Kaczyński ???? Taka porządna szkoła była ...

sawas 27

sawas

Użytkownik
W każdym cywilizowanym kraju, gdy dwie partię mają podobną liczbę punktów procentowych i wchodzą w koalicję to jedna partia ma premiera, a druga ma ważniejsze ministerstwa. A PiS był pazerny i teraz odwraca kota ogonem
Kolego! Nie chciałbym Ci robić uwag nt. Twojego wieku, bo sam nie lepszy jestem, ale z tego co piszesz to wnioskuję, że sytuacji sprzed 2 lat po prostu nie pamiętasz. Wina procentowa kształtuje się w granicach 80%-20% PO-PiS. Winnym jest Donald Tusk, który zablokował rozmowy koalicyjne a tym samym skazał Polskę na 24 miesiące nieudolnych, bo samodzielnych rządów Prawa i Sprawiedliwości... Warunki oferowane przez PiS być może nieco uwłaczały PO, ale były odpowiednie patrząc przez pryzmat wyborów 2005. To Tusk odrzucił wyciągniętą ku porozumieniu dłoń. Teraz wyjdzie mu to na dobre. Jemu, ale na pewno nie Polsce.

midel 189

midel

Użytkownik
a tak wogole to jak to mozliwe zeby wpuscic na ta debate takich wiesniakowi i bydlo jakie jest na najgorszych stadionach .
Mów za siebie ????
Obawiam się, że chciałbyś chodzić do tej szkoły co ja, ale zabrakło ci pewnie z 50 pkt. i teraz zazdrościsz, że takie osobniki pchają się do nas, mimo że ich nie chcemy ????
Jeśli będzie możliwość zadania pytania to proszę Cię: zgnieć dzidę :grin:
Jak masz jakieś propozycje to dawaj ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Mów za siebie ????
Obawiam się, że chciałbyś chodzić do tej szkoły co ja, ale zabrakło ci pewnie z 50 pkt. i teraz zazdrościsz, że takie osobniki pchają się do nas, mimo że ich nie chcemy ????
Jak masz jakieś propozycje to dawaj ????
to zes wyskoczyl, nie wiem o co Ci chodzi ale ja juz szkole srednia ukonczylem, kady kto ogladal debate oprocz Ciebie chyba widzial co ta publicznosc robila... jakies krzyki, buczenie to ma byc kultura....??? Chyba kolego masz jakis kompleks wyzszosci.Po piierwsze nie wiem wogole o co Ci chodzi a po drugie nie oceniaj ludzi po tym do jakiej chcieli pojsc szkoly, jestem na studiach technicznych i jakos sie nie czuje gorszy od Ciebie

Do góry Bottom