Na pkw bedzie jakos jutro w srode.
Jester daj spokoj, paradoksem jest ze na cwanego dziadka glosowali plebejusze ktorzy bez socjalizmu nie dadza sobie rady w zyciu. Niestety 18 lat a nawet te 20 to za malo zeby cokolwiek rozumiec i powinno podniesc sie wiek wyborczy. Na szczescie te 7% nic nie znaczy wiec mozna spac spokojnie.
Najwiekszy blamaz to porazka kutza z mikke, takie rzeczy nie powinny miec miejsca
Narażę się na ostrzeżenie, może nawet bana, ale jaki ty głupi jesteś to nie mam pytań. Pierwszy i ostatni raz obrażam kogokolwiek na tym forum, ale w porównaniu do Ciebie i tak jestem łagodny jak baranek.
Twoja retoryka polegająca na ciągłym dyskredytowaniu wyborców KNP, sprowadzaniu ich do jakiś niszy intelektualnych, wyzywanie innych użytkowników forum i krytykowaniu ich za poglądy, sprawia że (mimo, że sam zapewne uznajesz się za nie wiadomo jakiego inteligenta, a tak naprawdę jesteś umysłowym betonem jakich mało) ciężko z Tobą konstruktywnie dyskutować.
Podniesienie wieku wyborczego do 20-kilku lat? Dlaczego? Ponieważ młodzi ludzie głosują na KNP? Podniesiesz wiek do 25 lat, to za 8 lat ta fala powróci ze zdwojoną siłą. Tak samo wyborcy KNP mogliby zasugerować zabranie prawa wyborczego ludziom 50+. Tak samo idiotyczny pomysł, jak to co wypisałeś.
Tak dobrze Ci tutaj? Eurosceptyczne partie rosną w siłę w całej Europie i
Polska jest jednym z najbardziej zabetonowanych na myślenie krajów na całym kontynencie i tylko dlatego KNP ma 7%.
Proszę bardzo:
Wielka Brytania - Partia Niepodległości Zjedn. Królestwa - 28% (wygrana)
Francja - Front Narodowy - 25% (wygrana)
Dania - Duńska Partia Ludowa - 27% (wygrana)
Austria - Austriacka Partia Wolności - 20%
Węgry - Jobbik - 14%
Finlandia - Prawdziwi Finowie - 13%
Holandia - Partia Wolności - 12,2%
Grecja - Złota Jutrzenka - 8%
Niemcy - AfD - 6,5%
Włochy - Lega Nord - 6,2%
To jest europejski trend, ale nie będę tobie nic więcej mówił o podobnych rzeczach, bo nic nie zrozumiesz, w ogóle myślę, że mój post był za długi i zajmie Ci trochę czasu przyswojenie tych informacji.
Zresztą ciekawą rzeczą jest to, że nie używasz polskich znaków. Lenistwo, czy wspaniałe rządy miłościwie nam panujących sprawiły, że musiałeś jechać za chlebem za granicę?
A co do Twojego Kutza to powinieneś był znać jego słowa na kilka dni przed wyborami:
"najgorsza kampania wyborcza dobiega końca. Żałuję, że zdecydowałem się na kandydowanie"
I Ty liczyłeś, że ktoś z takim podejściem pokona JKM? Człowieku, masz jeszcze wiele nauki przed sobą, myślę, że jeśli komuś spośród tutaj zebranych trzeba koniecznie zabrać prawa wyborcze, to Tobie. Nie pozdrawiam.