>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wyścigi konne 10zł za rejestracje

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
sam nie wiem jak ale stawiłem że w najbliższym wyścigu wygra jakiś royal viking a drugi będzie lileplutt ????

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
tam sie nie da nic wygrać, czysta loteria.. 2 razy postawilem na faworytów i nie weszło... a wyplata tylko na bankowe ;/

W 0

wojtekelblag

Użytkownik
siema...ja dostalem..kilka razy na pewniaka obstawilem i...czekam na wyplate....ogolnie jest to pare zlotych..... 24h juz mija... pisalo ze w ciagu tygodnia kasa na koncie...(nic swoich pieniedzy nie wplacalem..tylko ten bonus na koncie mialem)

D 152

damian0012

Użytkownik
na stronie pisalo ze wyplaty realizowane w ciagu 2-3 dni ( o ile sie nie myle)
ja zlecilem wyplate w srode a kasy nadal nie mam....

V 0

ver

Użytkownik
Ja zlecilem wyplate i po kilku dniach dostalem maila , w ktorym bylo napisane ze wyplata zostala zrealizowana i lada dzien kasa bedzie na koncie . :spokodfhgfh:

drago 108

drago

Użytkownik
Ja stawiałem na najcięższe konie, które nie miały 1szego miejsca, a np. 4-2-4-2-4 (coś takiego, czyli były regularne)
I wyszło tak, że za 3 zakłady 140 zł ugrałem, jeden na którego postawiłem za 17zł w przeliczeniu z euro dało mi to 130zł ???? później coś na farta żeby warunek obrotu zrobić i kolejne 10zł.
Dobreeee ????
Nawet jak byś się nie znał na wyścigach, ale na logikę... Koń ważyłby 60kg?
Waga dotyczy jeźdźca.

W 0

wojtekelblag

Użytkownik
hmmm szczerze mowiac ..oni chyba nie losuja/..... wedlug mnie jest to celowe zachecanie klientow...tych klientow ktorzy dawno np. nie robili wplat......dajac im cos zachecaja ich ponownie do wplacania..itd. podejscie psychologiczne.... Bo co by mieli z goscia ktory kiedys zalozyl sobie konto na bah i nie korzysta z niego...i z gory zakaldajac ,ze na wyscigi konne tez by nie wpalcil..;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom